4 zits bank Eric Kuster stijl

4 zitbank op maat en naar uw wens gemaakt

Een 4 zits bank wordt de laatste tijd steeds populairder. Dit soort banken geven ‘n luxe en stoere uitstraling in de woonkamer. Het biedt veel zit ruimte dan ‘n gewone 3 en 2 zit bank. U kunt ‘t dan ook met fauteuils leuk combineren. Zo creëert u voldoende zit ruimte maar is het veel luchtiger dan een hoekbank of bankstel.

Bij H&B Lifestyle Collection ® kiest u als standaard ‘n basis bank van ons collectie. En wij maken het als 4 zits bank of groter. We zijn uiteraard niet beperkt met alleen een 4 zitbank of met de maten hierin. Omdat al onze zit meubelen in eigen beheer worden gemaakt leveren wij maat werk op centimeter. Zo bent u altijd zeker dat uw bank niet te klein of groot is, we maken gewoon naar uw maat!

Op deze pagina willen we u meer inspiratie geven over de 4 zit banken. Zo krijgt ook ‘n totaal beeld en meer informatie over de mogelijkheden betreft bekleding en maten. Bent u op zoek naar ‘n 4 – persoon bank of een grote 3 zitbank? Kijk dan gerust verder …

▪ Een winkel waar de maat 📏 geen rol speelt!

4 zits bank Eric Kuster stijl

Met hier van ‘t model: Amsterdam een 4 zits bank. Gemaakt naar de stijl, maat & wens van de klant. Dit is bank van 3 meter met ‘n model gebonden love seat in prachtige velvet stof.

Een 4 zits bank naar uw eigen maat

Net te groot of juist iets te klein? Zulke problemen hebben wij bij H&B Lifestyle Collection ® gelukkig niet! Bij ons is juist de vraag: Hoe groot wilt u de bank? Dus zoekt u ‘n 4 zit bank maar is deze net iets te klein of te groot? Dan maken wij de bank gewoon op maat.

De · breedte ← → · diepte ⭧ ⭩ · hoogte ⭱ ⭳ bepaalt u zelf! We leveren maat werk op centimeter en werken we naar tevredenheid van onze klanten. Zo maken we ook de zit hoogte ↑↓ en de hardheid van de kussen naar wens.

4 zit bank 300 cm breed

Bij HB Lifestyle Collection ® stelt ieder zijn eigen bank naar wens & maat samen! Zie hier ook ‘t model: Grando als 4 zits bank 300 cm breed.

▪ U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk … 🛠

4 zits bank industrieel

Een bank op maat is ons werk! Hier ook van ‘t model: Murano ‘n 4 zits bank industrieel met een maat van 285 cm.

4 zits bank leverbaar in 2000 kleuren

Modern of juist knus? Strak leer of een stoere stof? De bekleding zegt en bepaald heel veel natuurlijk voor de uitstraling! Met 1 model bank kunt u al diverse stijlen creëren met de bekleding.

Zo hebben wij ook in ons assortiment 2000 kleuren waar we mee werken. We hebben 1400 kleur in stof en zo ‘n 600 kleuren in leer en skai. Ieder kiest en bepaald dan ook zijn eigen unieke bank en stelt deze naar wens samen.

U kunt kiezen voor 1 kleur op je bank of combineren met 2 kleuren of materiaal soorten. Voor liefhebbers van meer kleur, kunnen we zelfs ‘n bank lap voor lap en naar wens maken in patchwork. Van poot tot stiksel, van kleur tot maat maken we ‘t echt naar uw smaak …

▪ Een 4 zits bank 🛋 met uw idee, uw maat & uw stijl!

4 zits bank landelijk

Zie hier ‘t model: Allure als 4 zits bank. Gemaakt in ‘n landelijk stijl en losse hoes, de afmeting is 260 cm. Totaal breed. Een bank met uw idee, uw stijl & maat!

4 zits bank microvezel

Een soort gelijke 4 zits bank dit keer in microvezel stof. De bank is naar wens gemaakt in 3 zit kussen van 80 cm. Met brede armen van 30 cm. Je ziet hier ook dat de bekleding en de stoffering de bank een hele andere uitstraling en stijl geeft.

De 4 zitbanken van H&B

Als H&B Lifestyle Collection ® kunnen we al onze banken leveren in een 4 zits bank en eventueel exact op maat. We nodigen u dan ook van harte uit in ons winkel. Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

Hier kunt u in alle rust de banken komen proef zitten en leggen we ons concept uit. U zult ook merken dat er heel veel mogelijk is en dat de keuze reuze is.

Als winkel zijn net iets anders als de gewone meubel zaken, dit komt door ons eigen productie. We maken ‘t gewoon naar de wens, stijl en maat van onze klanten!

Dus bent u op zoek naar een bank wat u naar eigen wens kunt laten maken? Een unieke 4 zits bank met uw stijl, maat en smaak? Kom dan gerust ‘n keer langs en laat u inspireren! Tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Voor vragen of meer info kunt u ook ‘n 📧 mail sturen of bel naar 📞 071 – 542 17 54.

Wilt u meer zien van grote banken? Kijk dan ook op: bank op maat of leveringen.

▪ Direct van fabriek met ‘n levertijd van 4 weken ⛟

4 zits bank leer

Direct van eigen fabriek met hier ook een 4 zits bank leer en op maat van ‘t model: Palermo. De bank is totaal 3 meter breed waarvan de diepte ook nog eens + 20 cm dieper is gemaakt.

▪ Waarom H&B Lifestyle Collection ®?

• Direct van eigen fabriek ✅

· Snelle levertijd van maximaal 4 weken ✅

• Betaalbaar kwaliteit ✅

· Maat werk op centimeter ✅

▪ Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom 

4 zits bank mos groen met slede poot

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom! Zie hier dan ook ‘t model: Amsterdam als 4 zits bank mos groen met slede poot.

 

 

 

H&B Lifestyle Collection ®4 zits bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie