45 graden bank

Op zoek naar een 45 graden bank?

Een 45 graden bank zien we niet heel vaak voorkomen in de meeste woon winkels. Het zijn aparte banken, die in sommige woon kamers ideaal zijn in verband met de ruimte.

Bent u op zoek naar zo ‘n afwijkende of een 45 graden bank? Of heeft u ‘n erker met een moeilijke hoekje? Dan bent u bij ons op ‘t juiste adres! We maken namelijk alles uit eigen fabriek, op bestelling naar de wens en maat van de klant.

graden bank op maat voor erker

Op zoek naar een afwijkende graden bank? Stop met het eindeloos zoeken! Zie hier een graden bank op maat voor een erker gemaakt.

Graden bank erkerbank op maat

Graden bank als erkerbank op maat gemaakt van het model: Amsterdam. Uitgevoerd in blauw velvet stof bekleding.

Met deze pagina willen we ook meer inspiratie geven over de aparte graden banken die we in eigen beheer maken. Omdat we zelf produceren zijn we niet gebonden aan maten en kunnen we al onze banken leveren in alle graden.

Zie hier dan ook foto’s van aparte graden banken die door ons zijn gemaakt en geleverd.

• Uniek in Nederland maat werk op centimeter ⥄
45 graden bank

Zie hier ook ‘n 45 graden bank wat we speciaal voor onze klant hebben gemaakt uit Middelie. Als basis hebben we ‘t model: Murano gebruikt met ‘n maat van totaal 240 cm. uit 1 stuk frame. Uitgevoerd in hand bewerkt leer van ‘t type: Vintage.

45 graden bank

Voor ‘n graden bank op maat bent u hier op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘t model: Milano speciaal gemaakt naar wens & maat voor onze klant.

Afwijkende graden eetbank op maat

Afwijkende graden eetbank op maat. (model: Mondiaal)

Graden bank op maat

Je hebt een rare schuine hoek of ‘n afwijkende maat in uw huis kamer? Maakt u zich geen zorgen wij van H&B Lifestyle Collection ® maken al onze banken op maat! Niet leveren we alleen maatwerk op centimeter in de · breedte ↔ · diepte ↵ en · hoogte ⇵. Maar ook maken we de banken in alle graden ⦬ wat ‘t beste past voor uw kamer.

graden bank erker op maat

Heeft u een leuke erker in uw ruimte? Ons maat concept kan hier de juiste oplossing voor kunnen bieden! Zie hier dan ook een graden bank erker op maat gemaakt van onze bank model: Amsterdam.

Graden bank met longchair

Graden bank met longchair op maat gemaakt van het model: Milano.

45 graden bank met hoek

45 graden bank met hoek op maat gemaakt. Model: Cuba in 2 kleuren gecombineerd.

graden bank schuine hoek wachterkamer

Graden bank met schuine hoek gemaakt voor een wachtkamer. Model: Mondiaal met losse rug paneel.

Maatwerk op centimeter!

Hoe ‘t werkt? U komt naar de winkel met ongeveer de maat van uw kamer. Hier kiest u een model bank uit wat u mooi vindt en past in uw stijl. Vervolgens maken wij ‘n berekening voor de kosten, dit wordt bepaalt na de keuze van de model en bekleding. Ieder model is leverbaar in de graden en maat wat past in uw kamer.

30 graden bank erker

Met hier nog een mooie maatwerk voorbeeld model: Milas. 30 graden bank voor erker ruimte, met een knik uit 2 elementen.

Graden bank zolderkamer op maat

Zie hier ook een graden bank zolderkamer op maat gemaakt van onze model: Cube. U zegt het en wij maken het, in ieder gewenste graden en maat!

graden bank op maat

Voor een graden bank op maat bent u bij de maat specialist in zitten op het juiste adres! Met hier nog een voorbeeld van onze bank model: Palermo wat we naar wens van onze klanten hebben gemaakt.

Juiste maat oplossingen!

Na ‘t bepalen van de bank wordt het inmeten door onze collega’s gedaan. Ze maken ter plekke hiervoor een mal waar de bank komt te staan. Aan de hand hiervan wordt de bank in graden en maat gemaakt.

Afwijkende graden hoekbank op maat

Een moeilijke hoek in uw kamer? Wij bieden altijd een juiste maat oplossing! Zie hier dan ook onze bank model: Amsterdam als een afwijkende graden bank op maat gemaakt.

Graden hoekbank op maat erker

Voor een 45 graden of een hele afwijkende maat kunt u bij ons zeker terecht! Zie hier ook een graden hoek bank op maat gemaakt voor in een erker. (model: Amsterdam)

Graden elementen hoek bank maat

Met hier nog een voorbeeld van onze bank model: Amsterdam gemaakt als een afwijkende graden bank (zie hoekstuk).

• U zegt ‘t wij maken maken ‘t 🛠 Een graden⦬ bank op maat is ons werk 📐
45 graden bank

Zie hier ook van ‘t model: Lifestyle ‘n speciale hoekbank voor een erker gemaakt in Leiden. Dit is ‘n graden bank met verschillende elementen. Zo hebben we optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte.

45 graden bank

U zegt ‘t en wij maken ‘t, een 45 graden bank is ons werk! Met hier ook diner bank speciaal gemaakt voor ‘n herenhuis in Utrecht.

Hoek 45 graden bank

Met hier ook een leuke voorbeeld van een hoek 45 graden bank. Model: Mondiaal gemaakt voor een eethoek.

45 graden bank leverbaar in 2000 kleuren

Omdat we als bedrijf direct van eigen fabriek werken zijn we niet gebonden aan maten. Maar zeker ook niet aan bekleding soorten. We werken in totaal met 2000 kleuren, waarvan 1400 kleuren in stof en 600 kleuren in leer en skai.

Afwijkende graden bank op maat

Afwijkende graden bank op maat met hoek en in 2 kleuren groen gecombineerd. Model: Lifestyle.

Graden bank hoek 45 graden

In alle maten en bekledingen maken wij een bank op maat! Zoals hier ook een voorbeeld van een graden bank hoek 45 graden model: Milano.

45 graden bank op maat

Heeft u in uw woning een afwijkende hoek van bijvoorbeeld 45 graden, of een andere graden hoek? Dan is een graden bank op maat van H&B Lifestyle Collection® de juiste oplossing hiervoor! Exact op centimeter en naar uw wens en stijl gemaakt.

Ieder bepaalt de aankleding van zijn bank zelf. Zo kunt u van poot tot stiksel, van kleur tot maat, een bank samenstellen naar eigen smaak! Wilt u 2 kleuren combineren? Of heeft u ‘n ander idee wat u toegepast wilt hebben? U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u, met een snelle levertijd van 4 weken!

• Van poot tot stiksel, van kleur tot maat naar uw smaak 🛋
hoekbank 45 graden bank

Niet alleen als ‘n 45 graden bank maar ook maken we onze hoekbanken in alle graden! Met hier dan ook ‘t model: Milas gemaakt als ‘n hoekbank in 128 graden voor ‘n klant uit Amersfoort.

45 graden bank

Wij kunnen van al onze modellen ‘n 45 graden bank of andere afwijkende maten maken en naar de wens & stijl van de klant leveren. Zie hier ook ‘t model: Grando als ‘n graden hoekbank in de kleur cognac.

Afwijkende graden bank op maat

Weer een unieke levering voorbeeld van onze bank model: Murano. Dit keer als een u vorm lounge bankstel. Een afwijkende graden bank op maat, speciaal naar de wens van onze klanten gemaakt.

Maat graden bank voor erker

Met hier nog een voorbeeld van een maat graden bank voor erker. (Model: Milas)

Wilt u ook ‘n 45 graden bank?

Bent u ook op zoek naar ‘n graden bank? Of een bank met schuine hoek? Kom dan gerust ‘n keer langs! Bij H&B Lifestyle Collection ® hebben we altijd wel ‘n oplossing voor al uw maat werk vragen.

We zijn 7 dagen per week geopend en zijn we gevestigd aan de Rijneke boulevard. We zijn ‘n maat winkel in zit meubelen en leveren we direct van eigen fabriek. Hierdoor zijn we flexibel, snel, betaalbaar en niet gebonden aan maten.

Graden banken op maat Rotterdam

Speciaal gemaakt voor onze klanten een graden bank op maat Rotterdam geleverd. (model: Milano)

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? U kunt ons ook ‘n ✉ mail sturen of bellen naar: ✆ 071 – 542 17 54.
U kunt ook direct een afspraak maken met ‘n van onze adviseurs.

Bent u nog niet uitgekeken op onze op maat gemaakt banken of ‘n bankstel 45 graden? Klik dan hier!

speciale maat graden bank

In alle ruimtes hebben wij altijd de juiste maat oplossing! Zie hier ook een speciale maat graden bank gemaakt voor in de keuken.

45 graden bank

Hier ook ‘n productie foto van ‘t model: Prisma in cognac leer. De bank heeft ‘n knik van 24 graden, op maat is gemaakt voor ‘n klant uit Alphen aan den Rijn. De levering foto kunt u terug vinden onder ‘t mapje: leveringen of banken op maat.

Graden bank op maat Amsterdam

Alle onze bank modellen zijn in ieder gewenste maat leverbaar. Zie hier ook onze Graden bank op maat Amsterdam, uitgevoerd in een blauwe velours stof.

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

✓ Direct van fabriek naar de klant 🛒

✔ Snelle levertijd ⛟

✓ Betaalbaar kwaliteit €

✔ Maat werk op centimeter 📏 en alle graden 📐

✓ Advies op maat ⥄

45 graden bank maatwerk

45 graden bank maatwerk voorbeeld van onze bank model: Koraal bekleed in rood fluweel stof bekleding. Maat is voor ons begrip maatwerk op centimeter! Kom gerust een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

graden bank op maat Milano

Graden bank op maat Milano hoekbank.

Graden maat bank erker maat

Graden maat bank voor een erker. Model: Milano.

 

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

45 graden bank

Bankstel 45 graden op maat model: Murano.

 

 

 

 

 

 

Voor meer leuke ideeën kunt u ook verder kijken op onze pagina’s: · LEVERINGEN of ·BANK OP MAAT.

• H&B Lifestyle Collection ®45 graden bank •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie