8x Mooie banken bekleed met velours stof bekleding

8x Mooie banken bekleed met velours stof! Op deze pagina willen wij u meer inspiratie geven, van mooie banken die bekleed met velours stof. Als bedrijf maken wij zitmeubelen in eigen beheer en gebruiken we de laatste tijd veel velours / velvet stoffen op onze bankstellen.

8 mooie banken bekleed met velours stof

Mooie banken bekleed met velours stof, met hier een hoek opstelling gemaakt van onze model: Milano.


luxueze velours banken op maat

Een mooie levering foto van een grote en luxueuze velours bank op maat. (model: Milano)

Velours / velvet stoffen zijn momenteel erg trendy, een heerlijk aaibare stof voor in uw huis! Het is warm, zacht en het straalt luxe uit. Het wordt ook vaak gebruikt door bekende interieur stylisten, of door bekende meubel merken.

Comfortabele chique hoekbank op maat

Zie hier nog een ander voorbeeld van onze bank model: Milano. Een chique hoekbank op maat, met een tussen element en overzettafel.

 

Eric kuster stijl bank velours

Designers stijl bank velours stof, met een totale breedte van: 350 cm. Gemaakt van onze bank model: MILANO.

Deze stof is vrijwel in elke woonstijl toe te passen voor een warmere en chique uitstraling. Door de samenstellingen zijn deze stoffen ook ideaal voor intensief gebruik. Wij adviseren het graag met kleine kinderen en huisdieren. Slijtvast, makkelijk in schoonmaak en kleurvast. Velours stof is een ideale bekleding voor de meeste huishouden!

Velours / velvet stoffen: Slijtvast, makkelijk in schoonmaak en bestemd voor intensief gebruik!
8 mooie banken bekleed met velours stof taupe

Al onze banken bekleed met velours stof, zijn leverbaar in ieder gewenste opstelling. Van stoel tot een mega grote bank! (Model: Milano 350 cm. breed)Comfortabele hoekbank op maat

Zie hier ook 2 mooie banken bekleed met velours stof, gemaakt van onze comfortabele bank model: Milano.

Velours stof een statement voor iedere interieur.

Hoe kun je nou beter een statement maken dan met een bank die bekleed is met velours / fluweel?? Een pareltje voor in uw interieur en het zit ook nog eens heerlijk! Zie daarom hier ook de mooiste banken bekleed met velours stof. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van banken die wij naar de wens & maten van onze klanten hebben uitgevoerd. Ieder een uniek exemplaar, met een eigen idee en karakter die door onze klanten zijn samengesteld.

mooie banken bekleed met velours stof

Mooie banken bekleed met velours stof: Originele Velvet van: Keymer Essential Fabrics.


luxe velours hoekbank op maat

Nog een mooie hoekbank in velours stof op maat gemaakt. Model: Milano U -vorm hoek opstelling.

Comfortabele luxe hoekbank op maat

Met hier nog een andere levering foto van een luxe hoekbank op maat. Deze bank hebben wij volledig naar wens en tot de details gemaakt voor onze klanten.

Onze assortiment bestaat totaal uit zo een: 2000 kleuren, waarvan alleen al ca. +/- 800 kleuren in velours / velvet stoffen. Wij werken met stoffen van verschillende merk leveranciers zoals: Kobé, Keymer, Verotex, Kvadrat , Gancedo ect. Daarbij hebben we ook eigen stoffen in onze collectie. In dit soort stoffen zijn er verschillende glansgraden en heb je deze stoffen van: extra mat tot hoog glanzend en ook nog eens met verschillende structuren.

Macazz stijl banken Eric Kuster

Een velours stof bekleding staat ook prachtig mooi bij een Metropolitan stijl bank, die ook vaak door bekende interieur designers worden gebruikt bij projecten. Zie hier dan ook een levering van onze bank model: MILANO.ronde velours fauteuil op maat

Zie hier ook een mooie ronde velours fauteuil op maat gemaakt in blauwe velours stof bekleding. Model: Elegance.

Grote velours U vorm hoekbank

Opzoek naar een grote velours hoekbank? Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling en werken hierbij volledig naar de wens, stijl & maat van onze klanten!

Maatwerk? Heeft u een moeilijke hoek of bent u maat gebonden?

Als H&B Lifestyle Collection ® hebben we altijd een juiste maat oplossing voor dit soort vraagstukken! Wij werken met een unieke concept en leveren we maatwerk tot op de centimeter! Omdat wij geen massa producent zijn en al onze banken op bestelling uit werken, maken wij het puur op maat en naar de wens van onze klanten.
Zo kunt u van: poot tot aan de stiksels, uw bank laten maken naar uw idee, uw stijl & uw maat!!

mooie banken bekleed met velours stof bioscoop bank

Een unieke velours stoffen bank op maat gemaakt in een bioscoop bank opstelling. (cinema bank)

Kosten voor een bank bekleed met velours stof?

De kosten kunnen per model variëren en is dit ook afhankelijk van het merk en/of type velours waar u voor kiest. Wij nodigen u graag uit naar onze showroom voor het proef zitten en een vrijblijvende prijs berekening. Ook kunt u per mail uw wensen en maten naar ons toe ✉ mailen ,met eventueel een foto van uw idee. Wij proberen u binnen 24 uur een offerte te sturen.

8x mooie banken bekleed met velours stof hoekbank

8x mooie banken bekleed met velours stof hoekbank: Milano.

Op zoek naar mooie banken bekleed met velours stof?

Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u de banken uitproberen onder genot van een kopje koffie. Uiteraard is het aller belangrijkste hoe het zit?! We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken. U zult ook merken, dat de keuze voor maatwerk bij ons oneindig is!

Velours fluweel bankstel mos groen

Een prachtige velours fluweel bankstel van onze bank model: Amsterdam gemaakt naar de wens en stijl van onze klanten.


Comfortabele velvet hoekbank op maat

Zie hier nog een andere voorbeeld van een velvet hoekbank op maat. Deze bank hebben wij gemaakt van onze bank model: Milano, met vaste zitkussens.

Meer informatie? 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons onder werktijden bereiken op: ☎ 071 – 542 17 54. Of stuur gerust een ✉ mail via contact pagina.

mooie banken bekleed met velours stof

Mooie banken bekleed met velours stof: Model: Milano 3-Hoek-4.5

Wilt u meer zien van mooie banken met velours stof bekleding? Kijk dan zeker ook op de pagina’s: Leveringen of Bank op maat, voor meer ideeën en/of inspiratie.

8x mooie banken bekleed met velours stof

Opzoek naar mooie banken die bekleed zijn met velours / velvet stof? Wij werken op bestelling en maken zitmeubelen naar ieders persoonlijke wens & stijl!

luxe velours bank met lounge

Een stofsoort die past in iedere interieur & woonstijl! Zie hier ook een velours bank met lounge deel, gemaakt van onze bank model: Milano.

 

Wilt u meer zien van mooie banken die bekleed zijn met een velours stoffen bekleding? Kijk dan zeker ook verder op onze leveringen pagina.    

Eric Kuster stijl hocker conran

Ook voor een mooie en luxe stijl hocker, bent u bij ons op het juiste adres! Wij maken al onze meubelen op maat, stijl en idee van onze klanten. Zie hier ook een hocker, die wij voor onze klanten hebben gemaakt. Onze klanten wilde als uitstraling, de Eric Kuster stijl hocker Conran laten maken.

Mooie stoelen bekleed met velours

Mooie stoelen bekleed met velours is natuurlijk ook een optie! Wij werken in totaal met zo een: 800 kleuren. Deze kunnen wij toepassen op al onze zitmeubelen.

Velours stoffen banken van HB Lifestyle Collection ®

▪ 100% Dutch Made rechtstreeks van eigen fabriek ✓

▫ Snelle levertijd ✓

▪ Nederlandse vakmanschap, voor een eerlijke prijs ✓

▫ Maat ↔ werk op centimeter ✓

mooie velours banken bekleed met velours stof lounge

Kom gerust een keer langs en laat uw unieke bank in velours stof door ons maken. (Zie hier ook model: Milano als velours stof lounge bank)

H&B Lifestyle Collection ®8x mooie banken bekleed met velours stof.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie