10 Aparte fauteuils, haal het zonnetje in huis

10 Aparte fauteuils

Aparte fauteuils haal ‘t zonnetje in huis. De zon schijnt weer! Waar we allemaal blij en energiek van worden. De woon kamers kunnen ook wel weer een nieuwe boost krijgen met kleuren en veranderingen voor ‘t echte lente gevoel. Bij H&B Lifestyle Collection ® kunnen wij u ook blij maken! Met de leuke en aparte fauteuils van ons collectie. Wat we in diverse stijlen, kleuren en maten kunnen leveren naar ieders wens. Een aparte fauteuil wat zal stralen als een zonnetje in uw huis. Deze fauteuils springen echt in het oog en worden zo de nieuwe Eye catcher in uw interieur. Daarbij zitten ze ook nog eens verrassend lekker. Wilt u ook een aparte fauteuil? Snel », betaalbaar € & naar uw maat gemaakt ↔? Kom gerust een keer langs we maken ‘m graag voor u!

Aparte fauteuils patchwork stof

Aparte fauteuils wat u van poot tot kleur, van maat tot stik naad, naar uw wens kunt samenstellen.

Omdat we zelf de meubels maken, kan ieder dan ook van poot tot stiknaad. Van maat ↔ tot kleur combi een fauteuil naar wens & smaak samenstellen. Met een levertijd van 4 weken direct van fabriek naar de klant. Zie hier dan ook voorbeelden van fauteuils die voor onze klanten zijn gemaakt.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Van poot tot kleur uw unieke stoel.

Aparte fauteuils patchwork

Hier ‘t model Rio patchwork aparte fauteuil. Een stoel wat zeker dan ook apart genoemd mag worden. In leuke kleuren, lap voor lap speciaal gemaakt voor onze klant.

Wilt u ook een unieke stoel? Bij ons stel u ‘t lapje voor lapje naar wens samen!

Aparte fauteuils leuke kleuren

Nog een origineel idee! Waarbij iedere dag anders combineren mogelijk is. Zie hier dan ook ‘t model Grando.

Een stoel met ¤ uw idee, ¤ uw smaak & ¤ uw stijl! We maken ‘t graag voor u.

U zegt ‘t en wij maken uw ideale fauteuil

Wilt u ook iets aparts en anders dan anderen ? Zoals u kunt zien maken we ons collectie naar de wens, smaak en maat van onze klanten. Bij ons kunnen we ‘t zeker hebben over iets aparts en origineels, omdat ieder zijn eigen aparte fauteuils kan samenstellen.

aparte fauteuils Stoere stoelen

Fauteuil van ‘t model: Diablo met poef in geschuurd piloten stof.

aparte fauteuils met knopen

Zie hier 2 x een fauteuil van ‘t model: Roma. Met ieder 4 x een knoop in de rug. Wat we naar de wens hebben gemaakt.

Wilt u ook aparte fauteuils?

Wilt u ook aparte fauteuils? Bij ons is ‘t mogelijk! We werken met een breed assortiment aan bekledingen en in totaal hebben we zo’n 2000 kleuren. Het gaat als volgt, u kiest een model van ons basis collectie. Vervolgens kunt u de aankleding naar eigen idee samenstellen. Ook kunt u aanpassingen laten maken in de maat voering van onze modellen zoals. De • Breedte ↔,  • diepte ↵, • hoogte ↑ ↓ en • arm → ← maken we op maat. Zeker ook belangrijk en wat persoonlijk is de zit hoogte en de hard heid. Met maat werk bedoelen we ook echt maat in de breedste zin dus! U zegt ‘t en wij maken de aparte fauteuils voor u! Direct van eigen fabriek naar de klant met een levertijd van 4 weken.

Direct van fabriek naar de klant! 100 % betaalbaar NL. kwaliteit ♥

Aparte fauteuils geel

Stoel van ‘t model: Bora in kleur geel. Haal het zonnetje in huis met aparte fauteuils!

Aparte fauteuils moderne fauteuils en stoelen

Aparte fauteuils waaronder ook ‘t model: Verona.

Wilt u ook een eigen signatuur op uw fauteuil?

Heeft u een eigen idee wat u toegepast zou willen? Knopen? Banen of patchwork? Dan bent u bij ons zeker op ‘t juiste adres. Kom gerust een keer langs om uw ideeën te bespreken. Bij ons is er veel meer mogelijk dan wat u kunt bedenken. Een winkel met de grootste mogelijkheden in zit meubelen. Waar de enige beperking uw fantasie is! Wilt u ook een stoel met uw idee, uw stijl & uw maat? Kom gerust een keer langs.

Een stoel met • uw idee, • uw stijl en • uw maat? U zegt ‘t en wij maken ‘t!

Aparte fauteuils kleurrijk

U zegt ‘t wij maken ‘t ! Aparte fauteuils met uw idee, uw stijl en uw maat we maken ‘m graag voor u! Zie hier ook ‘t Verona fauteuil.

Aparte fauteuils moderne loveseat 1.5 zitbank

Zie hier een grote fauteuil van ‘t model: Koraal op maat gemaakt als loveseat. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

H&B Lifestyle Collection ®

Wilt u ook  aparte fauteuils? U bent van harte welkom in ons winkel. Kom gerust een keer langs we zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. We helpen u graag verder, met de nodige kennis geven we u dan ook advies op maat. We bespreken samen met een luisterend oor naar uw idee & wens over de mogelijkheden. En geven we u juiste informatie geven over de materiaal soorten wat het best passen in uw unieke woon stijl. Omdat we zelf de meubelen maken kunnen we dan ook snel », betaalbaar € en maat werk ⇔ leveren. Direct van fabriek naar de klant met een levertijd van 4 maken we uw unieke meubel ♥!

Snel », betaalbaar € & op maat ⇔ , Maken we ‘t graag voor u! √

aparte fauteuils motief stof

Wilt u ook een aparte fauteuil? Kom gerust een keer langs en we maken ‘t naar uw wens!

Fauteuil patchwork

Zie hier ook een aparte fauteuil patchwork van ‘t model:Rio. Stel lapje voor lapje uw unieke stoel samen, u zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Kom gerust een keer langs. U bent van harte welkom!

H&B Lifestyle Collection ® – Aparte Fauteuils

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie