Bank met hoge zithoogte

U bank met hoge zithoogte

Een bank met hoge zithoogte

Bent U opzoek naar ‘n bank met hoge zithoogte? Omdat u lang bent of door andere redenen? Bij H&B Lifestyle Collection ® bent u zeker op ‘t juiste adres!

Als fabrikant en winkel, maken wij zelf onze meubelen en werken naar de wens & maat van de klant. Zo kunt u dan ook alle maten ↔ van uw unieke bank of stoel naar uw maat aanpassen.

Industrieel bank met hoge zithoogte

Industrieel bank met een hoge zithoogte gemaakt voor onze klanten. Model: Murano bekleed in microvezel.

moderne hoekbank hoge zithoogte

Zie hier ook een levering voorbeeld van onze moderne hoekbank hoge zithoogte model: Koraal. Ideaal voor personen met lange benen. De zit hoogte kan op centimeter naar wens verhoogd worden.

Een bank met hoge zithoogte op centimeter naar uw maat laten maken? Wij werken direct vanuit eigen fabriek naar de klant. Hierdoor leveren we snel, betaalbaar & op maat ↔ ‘n unieke bank, met een snelle levertijd.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t 🛠 Een bank op maat is ons werk ⇔
Bank met hoge zithoogte

Zie hier ‘n bank met hoge zithoogte van 50 cm. van ‘t model: Grando waarvan ook de diepte 4 cm. dieper is. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw maat & stijl.

Bank met hoge zithoogte

Wilt u ook ‘n bank met hoge zithoogte? Bij ons is ‘t mogelijk, we maken op centimeter naar uw wens! Zie hier ook ‘t model: Koraal ‘n bank met hoge zithoogte gemaakt voor ‘n lange meneer. De bank is op maat en ‘t heeft ook ‘n dubbele rug. Dit geeft zowel comfort voor lange als korte mensen en is de diepte verstelbaar.

Kies de bank met hoge zithoogte ↑ ↓

Bij ons kunt u alles aan uw bank zelf bepalen. Het gaat als volgt, u kiest ‘n bank uit ons collectie die in uw smaak valt. En wij maken ‘t naar uw wens en stijl van poot tot stik naad, van kleur tot maat.

Zo kunt u de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ op centimeter laten maken. Dit geldt zowel voor de de zit als rug hoogte, maar u heeft ook keuze in de zit vulling. We werken met verschillende vulling soorten. Net als de zit hoogte en maat, bepaalt u zelf ook de hardheid van uw kussen.

• Van poot tot stiksel, van maat tot kleur maken wij ‘t naar uw smaak 🛋

Gele bank met hoge zithoogte

Zie hier ‘t model: Athene als gele bank met hoge zithoogte van 47 cm. Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, maken we ‘t naar uw smaak.

Bank hoge zithoogte lange mensen

Niet alleen een bank maar ook zoals getoond is een U – vorm lounge bank met een hoge zithoogte leverbaar! Ideaal voor lange mensen die zowel goed kunnen zitten maar zeker ook lekker kunnen loungen.

kleur op kleur bank 4 tinten blauw

Het model: Prisma ‘n kleur op kleur bank in 4 tinten blauw. Een bank met hoge zithoogte van 49 cm.

• Maat ↔ werk op centimeter 📏

Een bank met hoge zithoogte kunnen we op de centimeter naar uw maat maken en leveren. In winkel helpen we u graag verder en laten we ook de verschillende hoogte’s ↑↓ uitproberen.

We zoeken samen met u naar de juiste zithoogte en zit hardheid. Dus bent u lang of kort? Als fabrikant en winkel kunnen wij ervoor zorgen dat de bank in de juiste maat wordt gemaakt.

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Een brede maat bank op ontwerp van 3 meter totaal breed. Gemaakt naar wens & idee voor ‘n klant uit de Bilt. Ook hebben we de zit diepte aangepast waardoor ‘t een perfecte bank voor lange mensen is geworden. Dit is ook ‘n bank met hoge zithoogte van 51 cm. totaal.

Hoekbank hoge zithoogte 50 centimeter

Een hoekbank hoge zithoogte 50 centimeter, naar de wens en maat voor onze klanten gemaakt. Model: Milano bekleed in een luxe velours stoffen bekleding.

• Op centimeter 📏 naar uw maat! ⇔ ⇓ ⇑ ⇒ ⇐
Klassieke bank met hoge zithoogte

Klassieke bank met hoge zithoogte. Van ‘t model: Lucia waarvan de breedte ook op maat is gemaakt.

bank met hoge zithoogte

Al onze bankstellen en stoelen zijn leverbaar in ieder gewenste maat, kleur en stijl. Zie hier ook model: Murano een bank met hoge zithoogte en stoel model: Verona.

Moderne bank met hoge zit

Model: Fox moderne bank met hoge zit.

Wilt u ook ‘n bank met hoge zithoogte?

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom! We zijn dan ook 6 dagen per week open en werken wij zonder afspraak. Wij helpen u graag verder in onze showroom en geven passend advies op maat. Zo maken wij voor u de ideale bank snel, betaalbaar en naar uw maat!

Hoekbank met hoge zithoogte

Ook voor een hoekbank met hoge zithoogte bent u bij ons aan het juiste adres! Kom gerust een keer langs en stel uw unieke zitmeubel samen. Model: Prisma kubus arm met een trapeze hoek.

Bank met hoge zithoogte 47 cm

Zie hier ook onze model: Twitter bank met hoge zithoogte 47 cm. Een moderne bank die leverbaar is in ieder gewenst maatvoering!

Hoge barbank op maat

Ook voor een hoge bankbank op maat kunt u bij ons terecht! Net als bij onze zitbanken maken wij deze op centimeter naar uw maat.

Bent u ook op zoek naar ‘n bank met hoge zithoogte? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® ‘n maat winkel in zit banken.

Voor vragen kunt u ook altijd ‘n 📧 mail sturen of bel gerust naar ✆ tel. 071 – 542 17 54.

• Direct van fabriek naar de klant! Snel » betaalbaar € en op maat ↔

Gele bank landelijke sfeer

Wilt u ook ‘n bank met hoge zithoogte? U zegt ‘t en wij maken ‘t passend op maat voor u!

Vrijstaande villa bank op maat

Bank op maat met extra hoe zit model: Milano en fauteuils model: Bora.

Eetbank met hoge zithoogte

Ook maken wij een eetbank met hoge zithoogte. U bepaalt hierbij uw eigen maat en maken wij dit op centimeter voor U. Zie hier een levering voorbeeld van onze bank model: Mondiaal, in zwarte velvet stof bekleding.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥ 
maatwerk banken

Hier hebben we ook ‘t model: Murano ‘n bank met hoge zithoogte van 48 cm. De breedte is ook op maat en 285 cm in totaal. We leveren maatwerk banken direct van fabriek naar de wens & stijl van de klant. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Perfecte bank voor lange mensen

Zie hier ook ‘n perfecte zitbank voor lange mensen van ‘t model: Athene. Een bank met hoge zit en rug. Kom gerust ‘n keer langs en stel je bank met een hoge zit hoogte naar je unieke smaak samen!

Zoekt u ‘n bank voor lange mensen? Of ‘n bank met een hoge zitting? Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt? Klik dan ook op de link: Bank op maat.

lounge bank met hoge zithoogte

Zie hier ook nog een andere levering van onze model: Murano en Verona fauteuil. Een lounge bank met hoge zithoogte ideaal voor lange personen.

Mooi bank met hoge zithoogte

Met hier nog een mooie bank met hoge zithoogte gemaakt en geleverd bij onze klanten. Model: Murano in een industriële stijl, met een microvezel bekleding.

eetbank maat hoge zithoogte bar

Niet alleen voor een zitbank maar ook voor een maat eetbank met een hoge zithoogte kunt u bij ons terecht! Met hier een voorbeeld die wij voor een bar hoogte hebben gemaakt.

U bank met hoge zithoogte

Zie hier ook een levering voorbeeld gemaakt van onze model: Fabio. Een U bank met hoge zithoogte. Deze hoekbank heeft 2 verschillende zithoogtes, die wij hebben verwerkt in het frame van de bank. 

• H&B Lifestyle Collection ® – Bank met hoge zithoogte •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie