,

Bank met lounge gedeelte

Een bank met lounge gedeelte

U zoekt naar ‘n bank met lounge gedeelte, waar u lekker diep in kunt wegzakken? Dan kunnen wij U vertellen, dat wij al onze banken met een lounge kunnen maken.

Comfortabele bank met dubbele lounge

Opzoek naar een comfortabele bank met lounge gedeelte? Wij maken onze zitmeubelen op bestelling volledig naar de maat en wens van onze klanten! Zie hier dan ook een levering voorbeeld van onze bank Milano met dubbele lounge.

Kies willekeurig ‘n bank, bepaal uw opstelling en stel ‘m naar wens samen. Van poot tot stik werk, van kleur tot maat maken wij ‘t naar uw smaak. We zijn als fabriek en winkel gericht in ‘t leveren van banken op maat. Hierdoor maken we al onze banken op bestelling en leveren we maat werk op centimeter. Met ‘n snelle levertijd werken wij direct van fabriek naar de klant.

Zo heeft u dan ook snel, betaalbaar en helemaal naar uw maat een bank met lounge gedeelte.

Zie hier ook foto’s van banken wat we naar wens & stijl voor de klanten hebben gemaakt.

bank met lounge gedeelte

Op zoek naar ‘n bank met lounge gedeelte? Zie hier dan ook ‘t prachtige bank Allure uitgevoerd in antraciet microvezel.

• Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat? Wij maken ‘m graag voor u!

bank met lounge gedeelte

Kies ‘n bank van ons basis collectie, en we maken de bank met lounge gedeelte voor u! Een bank met uw idee, uw smaak en uw maat! Zie hier ook ‘t model: Allure wat leverbaar is alle maten.

• Direct van eigen fabriek, naar de klant met ‘n snelle levertijd!

Ribstof U bank met longchair

Zie hier ook een U vorm bank met 2 longchair delen, die wij hebben gemaakt van onze bank model: Milano in ribstof bekleding.

Bank met lounge gedeelte op maat ← →

Zoals we hebben verteld werken wij direct van eigen fabriek. Zo kunnen we dan ook maat werk op centimeter leveren. Bij ons kiest ieder naar wens zijn eigen bank samen. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ · arm → ← maken we naar uw maat.

Kleine U bank met lounge

Ook voor een kleine U bank met lounge kunt u bij ons terecht!

Heeft u een moeilijke hoek? Of ‘n afwijkende maat? Dan kan ‘n bank met lounge gedeelte op maat voor u een juiste keuze kunnen worden. Daarbij heeft u ook nog keus in de hardheid van de kussen zoals: · soft · medium en · hard. Wilt u lekker diep wegzakken? Of wilt u juist iets actiever zitten?

Bij ons stelt ieder zijn eigen bank naar wens samen. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

• Maat werk op centimeter ⇐ ⇒ ↵ ⇑ ⇓ ↔ ∧ ⇒ ⇐

Bank met lounge gedeelte

U zegt ‘t en wij maken ‘t op maat. Wilt u ook een bank naar uw eigen wens & idee? Kies ‘n bank uit en stel ‘t samen! ( model: Allure )

• U zegt ‘t en wij maken ‘t, ‘n bank op maat is ons werk!

Bank met lounge gedeelte

Van poot tot maat wordt de bank met lounge gedeelte voor u gemaakt! Met zo’n keuze uit 2000 kleuren ( model: Allure maat )

Bank met lounge gedeelte in 2000 kleuren

We zijn er nog niet! U heeft ook ‘n ruime keus in de bekleding we werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal. Waarvan: 1400 kleur aan stof en 600 kleuren aan leer en kunst leer. Zo stelt u dan ook van poot tot maat, ‘n eigen bank naar uw smaak samen! En heeft ieder ‘n unieke bank met zijn eigen idee, stijl en maat.

• Stel samen, wees creatief en combineer uw unieke bank!

Grote loungebanken met hoog design

Zie hier ook een grote bank met 2 lounge delen die wij naar wens van onze klanten hebben gemaakt.

• Van poot tot maat, maken we ‘t naar uw smaak!

Bank met lounge gedeelte

Weer ‘t model: Allure, weer als ‘n bank met lounge gedeelte dit keer wel in rib stof.

Op zoek naar een bank met een lounge deel?

U bent van harte welkom in onze kleine en sfeervolle winkel. Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee! Hier kunt u de banken komen proef zitten. En bespreken we met u in alle tijd de opties wat wij kunnen bieden, betreft ‘n bank op maat.

Bank met ronde lounge

Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling naar de gewenste opstelling en vorm. Zo kunt u ook een bank met lounge deel laten maken.

Met de jaren lange ervaring en kennis als meubel makers, geven we ook graag advies op maat. Wat per persoon ook verschillend zal zijn omdat zitten heel persoonlijk is. Bent u op zoek naar ‘n bank met lounge gedeelte? Wat dan ook snel, betaalbaar en helemaal op maat gemaakt kan worden? Kom gerust ‘n keer langs tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ® “ Een maat winkel in zitten ”

Voor vragen kunt u ook gerust ‘n mail sturen of bellen naar · 071 – 542 17 54.

• Direct van fabriek naar de klant! Snel > betaalbaar € ‘n bank op maat ⇔

Bank met lounge gedeelte

Als u zoekt naar ‘n bank met lounge gedeelte? Maar komt u niet uit met de maat of kleur? Kom dan gerust ‘n keer langs, we maken ‘m gewoon voor u! ( model: Allure )

U zegt ‘t en wij maken ‘t gewoon voor u!

bank met lounge gedeelte

Weer ‘t model: Allure als bank met lounge gedeelte dit keer wel met ‘n losse hoes. Kom gerust ‘n keer langs en stel zelf uw unieke bank samen!

Velvet U bank met lounge

Zie hier ook nog een andere voorbeeld van een kleine opstelling velvet U bank met lounge deel. Deze hebben wij gemaakt van onze model: Milano.

U bank met lounge bouclé

Zie hier ook nog een andere voorbeeld van een bank met lounge uitgevoerd in: bouclé stof.

 

• U bent van harte welkom, kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee!

bank met lounge gedeelte

H&B Lifestyle Collection ® – Bank met lounge gedeelte
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie