Bank met snelle levertijd, van eigen fabriek

Opzoek naar een bank met snelle levertijd?

U bent op zoek naar ‘n bank met snelle levertijd? Dan zit u bij H&B Lifestyle Collection ® zeker op het juiste adres! Wij werken direct vanuit eigen fabricaat en hebben hierdoor korte lijnen, met een snelle levertijd. Dit geld voor zowel een standaard bank, als een bank op maat.

Moet het nog sneller? Geen probleem! In overleg met ons banken fabriek, hebben we dan ook altijd wel ‘n passende oplossing voor u. Het komt wel eens voor dat wij in overleg met 2 weken ‘n bank maken en ook nog eens bij de klant leveren. Nou is dat dan ‘n bank met een snelle levertijd of niet?

Al onze bankstellen worden gemaakt in eigen beheer hier in Nederland. Wij produceren zelf, vandaar dat we snel kunnen leveren voor betaalbare prijs. Rechtstreeks van fabriek, naar uw woonkamer. Een bank op maat met ‘n uitstekend prijs / kwaliteit verhouding!

bank met snelle levertijd

Een bank met snelle levertijd koopt u bij HB Lifestyle Collection®. Direct van fabriek naar de klant met 4 weken levertijd uw eigen bank op maat.

Bank met snelle levertijd kopen

Bank met snelle levertijd kopen? Maximaal 4 weken levertijd! (model: Lifestyle)

U stelt uw eigen bank naar uw wens samen

Bij het kopen van een bank met snelle levertijd. Hoeft u niet te denken aan een showroom model, of een bank direct uit voorraad.

Wij werken op bestelling, het wordt dan ook speciaal voor u gemaakt. Hierdoor heeft u ook de keuze, om het naar uw eigen wens en afmetingen te laten maken.

Van: poot tot kleur, van maat tot opstelling, stelt ieder zijn eigen bank samen. Wij werken met een flexibele collectie. Die we in diverse stijlen, uitvoeringen en opstellingen kunnen leveren. Met een ruime assortiment in bekledingen van meer dan: +2000 kleuren in totaal.

Ook bepaalt u zelf de hardheid van de zitkussens en kleur/vorm van de poot. Omdat al onze bank modellen in eigen beheer worden gemaakt. Kunnen wij betaalbaar, snel en geheel naar uw wens een bank met snelle levertijd maken.

Bank met snelle levertijd sfeervolle landelijke banken

Bank met snelle levertijd waaronder ook t model: Palermo.

bank met snelle levertijd

Een bank met snelle levertijd en naar eigen wens? Ja bij H&B Lifestyle Collection ® maken we ‘t naar wens, stijl & maat van de klant. Zie hier ook ‘t model: Allure in witte stof.

Een bank op maat met een korte levertijd!

Bij ons kunt u een bank op maat laten maken. Zonder dat de levertijd langer wordt dan 4 weken. Of ‘t nou gaat om één bank of ‘n grote hoekbank op maat. Wij maken het zonder dat u maanden lang hoeft te wachten.

De opstelling en de maat kiest u zelf. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑↓ wordt op centimeter naar uw wens gemaakt.

U zegt ‘t en wij maken de bank met snelle levertijd voor u. Zo heeft u dan ook ‘n bank geheel naar uw eigen wens binnen ‘n levertijd van 4 weken.

Bank met snelle levertijd Zoetermeer

Bank op maat: Hoekbank en 2 zit bank naar wens van ons klant gemaakt. Model: Lifestyle

Wilt u ‘n bank met snelle levertijd?

De tijd gaat snel, gebruik haar wel. :) Bestel vandaag uw bank en binnen 4 weken leveren we het bij u thuis. Kom gerust ‘n keer langs onze winkel voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom!

We zijn 6 dagen per week open en zonder afspraak kunt u langs komen. U kunt in alle rust de banken bekijken en proef zitten. Daarbij helpen we u ook graag met een juiste en passend advies op maat. Wat het best zal passen in uw unieke woonstijl. Voor jou, door ons gemaakt een bank met snelle levertijd.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen op nummer: 📞 071 – 542 17 54 of ‘n ✉ mail sturen mag ook.

bank met snelle levertijd op maat

Bank op maat: waaronder de 3 zitbank model: Palermo. De arm is op maat gemaakt

Bank met snelle levertijd grote 3 zit bank model Amsterdam

Wilt u ook ‘n bank met snelle levertijd? Kom gerust een keer langs.

 

H&B Lifestyle Collection® een winkel voor ‘n bank met snelle levertijd!

• Snel, eenvoudig en geheel naar uw wens.

• Met dan ook een levertijd van maximaal 4 weken!

 

• Voor meer info bel: 📞 071 – 542 17 54 of stuur gerust ‘n mail naar: ✉ info@hb-lifestylecollection.nl 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Bank met snelle levertijd

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie