Bank met snelle levertijd, van fabriek naar de klant met 4 wkn.

Op zoek naar een bank met snelle levertijd?

U bent op zoek naar ‘n bank met snelle levertijd? Dan zit u bij H&B Lifestyle Collection ® zeker op het juiste adres! We werken dan ook met een levertijd van 4 weken maximaal. Zowel voor een standaard bank, als een bank op maat.

Moet het nog sneller? Geen probleem! In overleg met ons banken fabriek hebben we dan ook altijd wel ‘n passend oplossing voor u. Het komt wel eens voor dat we met één week ‘n bank maken en ook nog bij de klant leveren. Nou is dat dan ‘n bank met een snelle levertijd of niet?

Al onze bankstellen worden gemaakt in eigen beheer hier in Nederland. We produceren zelf vandaar dat we snel kunnen leveren voor scherpe prijzen. Rechtstreeks van fabriek naar uw woonkamer. Met ‘n uitstekend prijs / kwaliteit verhouding maken wij uw bank met snelle levertijd.

bank met snelle levertijd

Een bank met snelle levertijd koopt u bij HB Lifestyle Collection®. Direct van fabriek naar de klant met 4 weken levertijd uw eigen bank op maat.

Bank met snelle levertijd kopen

Bank met snelle levertijd kopen? Maximaal 4 weken levertijd! (model: Lifestyle)

U stelt uw eigen bank naar uw wens samen

Bij het kopen van ‘n bank met snelle levertijd. Hoeft u niet te denken aan een showroom model of een bank uit voorraad.

We werken op bestelling, het wordt dan ook speciaal voor u gemaakt en binnen 4 weken geleverd. Hierdoor heeft u ook de keus om het naar uw eigen wens en maat te laten maken.

Van poot tot kleur, van maat tot opstelling, stelt ieder zijn eigen bank samen. We werken met een zeer flexibel collectie. Wat we in diverse stijlen en uitvoeringen kunnen leveren. Met een ruime keuze in de bekleding van zo een 2000 kleuren.

Ook bepaalt u zelf de hardheid van de zit kussens en kleur van de poot. Omdat al onze bank modellen in eigen beheer worden gemaakt. Kunnen we betaalbaar, snel en geheel naar uw wens een bank met snelle levertijd leveren.

Bank met snelle levertijd sfeervolle landelijke banken

Bank met snelle levertijd waaronder ook t model: Palermo.

bank met snelle levertijd

Een bank met snelle levertijd en naar eigen wens? Ja bij H&B Lifestyle Collection ® maken we ‘t naar wens, stijl & maat van de klant. Zie hier ook ‘t model: Allure in witte stof.

Een bank op maat & binnen 4 weken in huis

Bij ons kunt u een bank op maat laten maken. Zonder dat de levertijd langer wordt dan 4 weken. Of ‘t nou gaat om één bank of ‘n grote hoekbank op maat. Wij maken het zonder dat u maanden lang hoeft te wachten.

De opstelling en de maat kiest u zelf. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑↓ wordt op centimeter naar uw wens gemaakt.

U zegt ‘t en wij maken de bank met snelle levertijd voor u. Zo heeft u dan ook ‘n bank geheel naar uw eigen wens binnen ‘n levertijd van 4 weken.

Bank met snelle levertijd Zoetermeer

Bank op maat: Hoekbank en 2 zit bank naar wens van ons klant gemaakt. Model: Lifestyle

Wilt u ‘n bank met snelle levertijd?

De tijd gaat snel, gebruik haar wel. :) Bestel vandaag uw bank en binnen 4 weken leveren we het bij u thuis. Kom gerust ‘n keer langs onze winkel voor een vrijblijvend gesprek. U bent van harte welkom!

We zijn 7 dagen per week open en zonder afspraak kunt u langs komen. U kunt in alle rust de banken bekijken en proef zitten. Daarbij helpen we u ook graag met een juiste en passend advies op maat. Wat het best zal passen in uw unieke woonstijl. Voor jou, door ons gemaakt een bank met snelle levertijd.

Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen op nummer: 📞 071 – 542 17 54 of ‘n ✉ mail sturen mag ook.

bank met snelle levertijd op maat

Bank op maat: waaronder de 3 zitbank model: Palermo. De arm is op maat gemaakt

Bank met snelle levertijd grote 3 zit bank model Amsterdam

Wilt u ook ‘n bank met snelle levertijd? Kom gerust een keer langs.

 

H&B Lifestyle Collection® een winkel voor ‘n bank met snelle levertijd!

• Snel, eenvoudig en geheel naar uw wens.

• Met dan ook een levertijd van maximaal 4 weken!

 

• Voor meer info bel: 📞 071 – 542 17 54 of stuur gerust ‘n mail naar: ✉ info@hb-lifestylecollection.nl 

 

H&B Lifestyle Collection ® – Bank met snelle levertijd

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie