bank op maat Amsterdam

bank op maat Amsterdam
Een bank op maat Amsterdam? Bij H&B Lifestyle Collection ® zit je goed, als ‘t gaat om banken op maat. Als fabriek & winkel zijn wij gericht, in ‘t leveren van maatwerk zitmeubelen in de breedste zin hiervoor. Met de lange jaren ervaring en kennis die wij hebben, werken we naar de persoonlijke wens & maat van onze klanten.
cognac kleur bank op maat u vorm

Gemaakt en geleverd bij een klant uit Amsterdam cognac kleur bank op maat in een u vorm hoek opstelling. (model: Milano)

Hotel chique design hoekbank Amsterdam

Chique design hoekbank Amsterdam model met brede armleuning. Op maat gemaakt naar de wens en opstelling van de klant.

Zo leveren wij dan ook maatwerk op centimeter, wat aansluit bij ieders unieke woon wens. Omdat we zelf de meubelen in eigen beheer maken, kunnen we snel, betaalbaar en een kwaliteit maat bank leveren. Met ‘n korte levertijd, bezorgen wij ‘t direct van eigen fabriek naar de klant.
Zo heeft u ‘n bank met uw idee, uw stijl & uw maat!
• Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat ↔
bank op maat Amsterdam

Zie hier dan ook een grote bank op maat Amsterdam. Met ‘n totale maat van: 285 cm. Van poot vorm / kleur tot stik vorm naar de wens & stijl gemaakt voor onze klanten. U zegt ‘t en wij maken ‘t !

Bank op maat

Bank op maat amsterdam? Direct van fabriek en naar uw wens gemaakt! Zie hier ‘t model: Milano als hoek bank.

Snel », betaalbaar € een kwaliteit √ maat bank in Amsterdam kopen? We maken ‘m graag voor u!
We zijn met ons winkel gevestigd in Zoeterwoude, op slechts: 25 min. afstand van Amsterdam. De winkel is 6 dagen per week geopend, en werken we zonder afspraak. Heeft u een bepaald idee, of bent u maat gebonden en opzoek naar ‘n bank op maat Amsterdam? Kom dan gerust een keer langs en laat u verrassen door ons unieke concept.

” H&B Lifestyle Collection ® een maat ↔ winkel in zit meubelen ”

Maat winkel in zitbanken Amsterdam

Een maat winkel in zit meubelen met de grootste mogelijkheden! Zoekt u ook ‘n winkel waar u alles zelf mag bepalen aan uw bank? Kom dan gerust ‘n keer langs en stel uw bank op maat Amsterdam naar wens samen!

Bankstellen op maat

Wij werken met diverse stijlen en maken ‘t vervolgens naar ieders persoonlijke afmeting en wens. Bij ons is maat werk, echt maat tot op de centimeter. Zo bent u dan ook niet beperkt met standaard elementen of maten.
U zegt ‘t en wij maken ‘t!
Bank op maat afwijkende graden

Bank op maat met afwijkende graden model: Cuba.

Graden bank op maat Amsterdam

Gemaakt voor onze klanten een graden bank op maat Amsterdam model. Bekleed in een blauwe kleur fluweel stoffen bekleding.

De • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ • arm → ←maken wij passend naar uw maten. Ook de hoogte ⇑ ⇓ van de zit en de hardheid van kussens bepaalt u zelf. Omdat wij vanuit eigen fabricaat leveren, zijn we flexibel, snel en betaalbaar. Dit is tevens ook onze kracht, korte lijnen, grote inkoop mogelijkheden en lange jaren ervaring in de meubel branche. Bent u maat gebonden? Dan kan ‘n bank op maat voor u de oplossing zijn!
U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔ ↵ ↑ ↓ → ←
bank op maat Amsterdam

Ook weer ‘n bank op maat Amsterdam gemaakt en geleverd naar wens voor onze klanten. Dit keer als een blauwe velours hoekbank.

bank op maat voor erker

Zie hier ook een bank op maat, die wij hebben gemaakt voor een erker.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Maatwerk is ons werk ⇔
bank op maat Amsterdam

Op centimeter leveren we maat werk en maken we ‘t naar uw wens! Zie hier weer ‘n bank op maat Amsterdam.

Banken op maat Amsterdam:
Bank op maat

Bank op maat Amsterdam op centimeter naar uw wens gemaakt! Direct van fabriek naar de klant. Zie her dan ook ‘t model: Milano bekleed in zwart velours en gemaakt met ‘n afwijkende graden.

Elementen bank op maat gemaakt

Zie hier nog een leuk voorbeeld van onze model Milano bank op maat gemaakt met brede armleuningen.

Op zoek naar ‘n bank op maat in Amsterdam?

Bent u op zoek naar ‘n bankstel op maat in Amsterdam? Wilt u meer info of heeft u vragen? Kom dan gerust ‘n keer langs onze kleine en gezellige winkel. Laat u verrassen op ‘t gebied van zit meubelen op maat. Een kleine woon winkel met de grootste mogelijkheden, als ‘t gaat om maat werk. In de winkel kunt u onze basis banken komen proef zitten. Hier bespreken wij graag de mogelijkheden met U en geven we advies op maat.
Elementen bank op maat gemaakt

U vorm hoek opstelling model: Murano bank op maat gemaakt. Losse elementen met een afwijkende graden lounge.

Wij zijn: 6 dagen per week geopend en werken we zonder afspraak. Als u vanuit Amsterdam rijdt, zitten wij op slechts: 25 – 30 min. afstand. Wilt u ook betaalbaar €, kwaliteit √ en naar uw eigen maat ↔ een bank laten maken? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® Voor vragen kunt u ons gerust ‘n • mail sturen of bellen naar nummer: • 071 – 542 17 54 
bank op maat Amsterdam

bank op maat Amsterdam dit keer als een losse hoes bank met een maat van 260 cm. totaal.

“ Direct van fabriek naar de klant met ‘n snelle levertijd ”
bank op maat Amsterdam

We maken de bank op maat Amsterdam in verschillende opstellingen zie hier dan ook ‘n grote u vorm bank.

Ronde erker bank op maat

In alle vormen & afmetingen maken wij onze banken. Zie hier een ronde bank op maat, die wij hebben gemaakt voor in een erker.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥
Cognac kleur brede bank op maat industrieel

Ook een bank op maat, maar dit keer van ‘t model: Milano. Cognac kleur met ‘n maat 310 cm totaal. Kom gerust ‘n keer langs. U bent van harte welkom!

cognac kleur bank op maat u vorm

Zie hier ook een levering foto, gemaakt voor ‘n klant uit Amsterdam een cognac kleur bank op maat. Model: Milano u -vorm bekleed in microvezel.

• Wilt u meer zien van banken op maat? Klik hier!
Bank op maat Amsterdam – HB Lifestyle Collection ®
▪ 100% Dutch Made, direct van eigen fabriek ✓ ▫ Snelle levertijd ✓ ▪ Nederlandse vakmanschap ✓ ▫ Maat ↔ werk op de centimeter ✓
Minotti bank stijl op maat

Zie hier nog een andere voorbeeld van onze bank model: Amsterdam. Een stijlvolle bank op maat gemaakt in een aparte U vorm hoek opstelling.

Minotti stijl bank op maat

Een bank op maat laten maken, naar uw stijl en idee? Wij werken op bestelling en maken onze zitmeubelen custom-made naar de wens van onze klanten!

 
H&B Lifestyle Collection ® – bank op maat Amsterdam
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie