, , ,

Bank op maat kopen? Maatwerk op cm.

Bank op maat kopen?

Een bank op maat kopen? Dan bent bij u ons op het juiste adres! U zegt ‘t en wij maken ‘t volledig naar uw wens, zonder enige beperking. Een bank op maat is ons werk. Wij maken onze gehele collectie tot op de centimeter ⇔, naar de wens van onze klanten.
Minotti bank stijl op maat

Op zoek naar een bank op maat? Wij werken op bestelling en maken onze zitmeubelen naar de wens, opstelling en afmeting van onze klanten.

Hoe het mogelijk is? We werken vanuit ‘n eigen productie. Hierdoor kunnen we dan ook snel, eenvoudig en betaalbaar een bank op maat leveren. Met een snelle levertijd wat tevens ook het bewijs is van onze 100% Nederlandse fabricaat.
bank op maat lounge model

Bank op maat lounge model: Milano gemaakt naar de wens, stijl en idee van onze klanten.

Zolderkamer bank op maat

Bank op maat model: Cube.

Wilt u ook een bank op maat kopen? Een bank wat u dan ook naar eigen wens en stijl kunt laten maken? Laat u dan verrassen door ons concept: bank op maat ⇔. En er zal een wereld voor u opengaan. Betreft de mogelijkheden, die wij kunnen leveren op het gebied van zitmeubelen.
• Een winkel in zitmeubelen maar net iets anders dan de andere.
Bank op maat

Een bank op maat kopen? Dan bent u bij HB Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Zie hier dan ook ‘n afwijkende graden bank op maat van ‘t model: Milano in zwart velours stof.

bank op maat voor erker

Wilt U ook een bank op maat kopen? Wij maken onze collectie in ieder gewenst opstelling en maatvoering. Zie hier een mooi maatwerk voorbeeld die gemaakt is voor een erker.

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Een bank op maat laten maken? Zie hier dan ook ‘n brede maat bank op ontwerp van maar liefst 313 cm breed. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk!

Snel, eenvoudig en betaalbaar een bank op maat kopen

H&B Lifestyle Collection ® is ‘n winkel waar bijna alles mogelijk is op ‘t gebied van zitmeubelen. We zijn ‘n bedrijf die werkt vanuit eigen productie. Onze gehele collectie wordt dan ook op bestelling gemaakt volledig naar de wens van onze klanten.
Hoog design bank op maat

Een bank op maat met een hoog design en unieke vormgeving, gemaakt van onze model: Milano. In een luxe fluweel stoffen bekleding en RVS poten.

Bank op maat afwijkende graden

Bank op maat kopen? Naar uw maat, stijl & wens! Zie hier het model: Cuba met een afwijkende graden hoek.

Elementen bank op maat gemaakt

Een bank op maat gemaakt uit verschillende elementen en afwijkende dieptes. Met hier ook een voorbeeld van onze model: Milano.

Met jaren lange ervaring die wij hebben, leveren wij maatwerk ↔ op centimeter, die past in ieders unieke woonstijl. Hierdoor hebben we in geen enkel opzicht een beperking voor de wensen van onze klanten. We produceren dan ook naar de specifieke wens. Geven eerlijk advies en maken ieder bank bijzonder. Met ‘n uitstekend prijs / kwaliteit verhouding. Direct van eigen fabriek, naar de klant. Wilt u ook van Nederlandse makelij bank op maat kopen? U bent van harte welkom in onze showroom!
• Klanten zeggen ‘t, wij maken ‘t ! Een bank op maat ↔ is ons werk…  
Ronde erker bank op maat

Bank op maat kopen? Wij zijn niet gebonden aan moeilijke hoeken of rondingen, zie hier ook een levering foto van een ronde erker bank op maat.

bank op maat Amsterdam

We werken met ‘n diverse collectie die we in diverse stijlen kunnen leveren. Zie hier dan ook ‘n bank op maat van ‘t model Murano. Een bank van maar liefst 285 cm totaal breed.

Ronde elementen bank op maat

In alle maten en opstelling maken wij voor u de unieke bank op maat! Zie hier ook een ronde elementen bank van het model: Milano.

Bank op maat kopen, aan de slag!

Voordat we uw unieke bank gaan samenstellen. Is het natuurlijk belangrijk dat u ‘n model en opstelling aangeeft, van een bank wat u mooi vindt. Want u kunt al onze modellen, als een bank op maat kopen en laten maken naar uw eigen wens.
45 graden bank op maat

Bij ons kunt U een bank op maat kopen, die aansluit naar de gewenste afmeting en opstelling. Maatwerk = is dan ook maatwerk op centimeter! Met hier een voorbeeld van een afwijkende graden bank op maat, gemaakt van onze bank model: Amsterdam.

3 meter bank op maat

Wees creatief, stel samen en laat uw unieke bank maken. Met hier als voorbeeld een 3 meter bank op maat model: Corvette.

Daybed lounge bank op maat

Model: Milano gemaakt voor onze klant als een Daybed lounge bank op maat.

Vrijstaande villa bank op maat

Een bank op maat laten maken en volledig zelf samenstellen is bij ons mogelijk!

Bepaal de opstelling:
Wilt u een bank, hoekbank Δ of een loungebank Γ ? Na het bepalen van een model, kunt u uw eigen bank op maat en naar uw eigen wens laten maken. Van poot tot stiksel, van maat ⇔ tot kleur. Bepaalt u alles zelf. We werken met ‘n concept wat ons niet beperkt, de enige beperking is uw fantasie!
bank op maat kopen 6 zitbank

Bank op maat: Waaronder ook de grote bank Prisma. Bied 6 zit plaatsen en is totaal 350 cm. Breed.

strakke moderne bank op maat

Model: Verona 2 zit strakke moderne bank op maat, uitgevoerd in 2 kleuren en RVS armleuningen.

bank op maat kopen zoetermeer

Bank op maat: Waaronder ook de 4 zit bank model Valencia. Met een binnen maat van 210 cm. Naar de wens gemaakt van poot tot stiksel.

Elementen bank op maat gemaakt

Model: Murano, als elementen (hoek) bank op maat gemaakt.

Stel uw eigen bank op maat samen

Maatwerk ?= Bij ons kunt u maat werk dan ook in de breedste zin opvatten. U kunt uw eigen bank helemaal naar wens op de centimeter laten maken. Van: breedte ↔ tot diepte ↵, van zithoogte ↑ ↓ tot rug hoogte↓ ↑. Tot aan de maat van de arm leuning → ← maken wij onze banken op centimeter!
Project banken op maat gemaakt

Banken op maat gemaakt. Model: Boris.

losse elementen bank op maat

Losse elementen bank op maat kopen?

Bar bank op maat maken

Een bar bank op maat laten maken is bij ons ook mogelijk! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Speciale bank op maat Belgie

Bank op maat geleverd in België. Speciale hoek i.v.m. koof muur. Model: Milano.

Dit is dan ook ons voordeel en kracht, doordat we direct van uit eigen fabriek werken. Zo kunt u betaalbaar, snel & eenvoudig een bank op maat kopen. Met een snelle levertijd, direct van fabriek naar uw woonkamer!
Cognac kleur brede bank op maat industrieel

Een bank op maat kopen? Zie hier dan ook van ‘t model: Milano ‘n cognac kleur kleur bank op maat van 310 cm totaal breed. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Bank op maat kopen 4 zits grote bank

Bank op maat: Stoere bank model Valencia. Met ‘n model gebonden losse lounge element.

Brede zit bankstellen

Bank op maat: Waaronder ook ‘t model: Athene. grote zitbank 4.5 zit bank totaal 330 cm Breed

• Bank op maat kopen? ↔ ↵ ↑ ↓ →← Wij maken ‘t graag voor u!
Bank voor erker op maat

Wilt u ook een bank op maat kopen? Zie hier onze model: Milano die wij speciaal voor een erker hebben gemaakt met afwijkende graden hoeken.

Luxe hoek banken op maat

Bank op maat kopen: Speciale hoek bank opstelling. In 2 kleuren model: Grando.

Minotti stijl bank op maat

Zie hier ook een stijl volle bank op maat, gemaakt van onze model: Milano, als losse elementen bank met een totale afmeting van: 400 cm breed.

Wilt u ook ‘n bank op maat laten maken?

U bent van harte welkom in onze showroom! Wij zijn 6 dagen per week geopend en werken we zonder afspraak, dus net wanneer het uitkomt, kunt u ons vrijblijvend bezoeken. Laat u inspireren en verrassen op het gebied van zitbanken en ons unieke maatwerk concept. We zijn een winkel in zitmeubelen, maar werken dan net iets anders dan andere meubelzaken.
Minotti stijl bank op maat

Kies uw model en laat deze volledig naar uw maat en stijl maken. Zie hier ook een grote lounge bank op maat gemaakt van onze model: Milano.

Bij ons bepaalt ieder dan ook zijn unieke bank, die past in zijn eigen woonstijl. We maken de banken zelf, dus een snelle levertijd, met een betaalbare prijs / kwaliteit verhouding. Wilt u ook een bank op maat? Een bank kopen met uw eigen idee, uw smaak en uw maat? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® “een maat winkel in zitmeubelen.”
Bank ontwerpen speciale hoek 128 graden

Bank op maat kopen en geheel naar wens ontwerpen? Zie hier dan ook een mooie maatwerk voorbeeld van een speciale graden hoek van 128 graden.

Villa bank op maat gemaakt

Bank op maat model: Milano in een grote hoek opstelling.

Lange muur bank op maat

Lange bank op maat model: Mondiaal.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk! ↔ ↑ ↓ → ←
Mooiste hoekbanken op maat

Ook voor ‘n hoekbank op maat bent u bij H&B Lifestyle op ‘t juiste adres! Zie hier dan ook ‘t model: Grando wat we op maat hebben gemaakt voor onze klant. Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën en maten mee u bent van harte welkom!

Stijlvolle graden bank op maat

Zie hier een stijlvolle bank op maat gemaakt van onze model: Milano, met een afwijkende graden hoek exact aansluitend op de muur.

Minotti stijl bank op maat

Wilt U ook een bank op maat kopen? Wij maken stijlvolle banken in ieder gewenste maat en maken deze naar de gewenste opstelling van onze klanten!

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom 
Bank op maat

Bank op maat? Snel, betaalbaar & op maat tot de centimeter! Wij maken ‘t graag voor u…

Halfronde horeca bank op maat

Ook voor een ronde horeca bank op maat, kunt U bij ons terecht! Zie hier een levering foto van onze bank model: Mondiaal.

Speciale maat hoekbank custom made

Wij maken speciale maat custom made zitmeubelen, die exact aansluiten op uw specifieke woonwensen.

• Voor vragen kunt u ons gerust ‘n ·✉ mail sturen of bellen naar: ·☎ 071 – 542 17 54.

cognac kleur bank op maat u vorm

Voorbeeld: Coganc kleur bank op maat u vorm. (model: Milano)

Elementen bank op maat

In alle opstellingen maken wij onze meubelen passend en leveren we naar uw wens een bank op maat! Zie hier ook een mooi voorbeeld van onze bank model: Milas in verschillende elementen.

• Voor meer inspiratie kunt u ook verder kijken: · Leveringen of ·Bank op maat.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op: • Facebook en •Instagram 

Minotti stijl bank op maat

Een bank o maat kopen en deze volledig naar de gewenst opstelling, afmeting en bekleding laten maken? Wij werken op centimeter naar uw maat en zijn onze meubels leverbaar in meer dan: +2200 kleuren!

Maat bankstellen van: HB Lifestyle Collection ®

▪ 100% Dutch Made, direct van eigen fabricaat ✓ ▫ Snelle levertijd ✓ ▪ Nederlandse vakmanschap ✓ ▫ Maat ↔ werk op de centimeter gemaakt ✓
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie