hb lifestyle maatwerk in zitmeubelen

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel naar eigen wens. Welkom bij H&B Lifestyle Collection. Een maat winkel in zit meubelen.

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel. Waarom eindeloos zoeken naar uw ideale zit meubel? Wij maken ‘m voor u! H&B Lifestyle Collection ® een winkel waar bijna alles dan ook mogelijk is op het gebied van zit meubelen.

U kunt hier uw eigen bank op ontwerp laten maken. Heeft u ook altijd al een eigen zit meubel naar wens willen samenstellen? Uw eigen ontwerp willen toevoegen aan uw bank? Een bank met dan ook uw eigen signatuur? Wij maken graag uw eigen bank die voldoet aan uw eisen en wensen.

Hoe ’t mogelijk is? Omdat we direct van eigen fabriek naar de klant werken. Kunnen we hierdoor met een uitstekend prijs € / kwaliteit √ verhouding en een snelle levertijd van 4 weken leveren. Wilt u ook een bank op ontwerp? Naar uw smaak, uw idee & uw maat ↔. Wij maken ‘m graag voor u!

• Wilt u ook ’n bank met uw idee, uw stijl & maat ⇔? Laat ‘m dan ook door ons maken!

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel 6 zitbank model Prisma

U zegt ’t en wij maken ’t een bank naar uw ontwerp is ons werk! Zie hier dan ook ’t model: Prisma als 6 zit bank met een maat van 350 cm.

Bank ontwerpen

Een bank ontwerpen? Heeft u een moeilijke kamer? We maken ’t graag voor u in alle maten. Zie hier dan ook ’t model: Milas met ’n hoek van 128 graden.

Voorbeelden van bank op ontwerp

Zie hier enkele voorbeelden van een ontwerp tekening. We ontwerpen naar uw wens, en met een moeilijke hoek of maat komen we het zelf opmeten. We maken dan ook ter plekke een mal hiervoor en zo wordt we het hoek precies op maat gemaakt.

bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel bank zelf samenstellen

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel. Zie hier ook ’n aantal voorbeelden van ontwerp tekeningen.

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

Waaronder ook de patchwork banken die op ontwerp worden gemaakt.

Ontwerp je zitmeubel met 1001 mogelijkheden

Of ’t nu gaat om een moeilijke hoek in uw woon kamer. Of een bepaalde afmeting die u in gedachten heeft, bij ons is het geen probleem. Het onmogelijke doen we meteen en wonderen duren iets langer :)

Omdat we werken direct van eigen fabriek. Hebben we hierdoor dan ook de mogelijkheid dat we banken op maat maken. Met een maat concept in het breedste zin hiervoor. Zoals ’t aanpassen van de breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑ ↓ en armen ⇑ ⇔ etc. op centimeter. We werken met zo een 20 modellen (als basis collectie). Die we dan ook in 1001 mogelijkheden kunnen leveren. Zo kunnen we van 1 bank, alle denkbare opstellingen maken. Uw wens is onze taak. U zegt ’t en wij maken ‘t!

bank ontwerpen

Kies een bank uit en we maken ’t passend voor uw maat! Van poot tot stik naad, van maat tot kleur ’n bank met uw idee, uw stijl & uw maat. Waaronder ook ’t model: Roma in een aparte hoek.

• U zegt ’t en wij maken ’t een bank op maat is ons werk! ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

Bank ontwerpen

Een bank op ontwerp van ’t model: Koraal. Alle details naar wens gemaakt voor ’n klant! U zeg’t en wij maken ’t passend naar uw maat.

Banken op maat, foto’s van de productie

Hier ziet u een aantal foto’s van banken op maat. Waaronder ’t model: Grando. In een uitvoering als een super grote hoekbank en de andere met een aparte hoek. We kunnen dan ook heel veel met ons collectie. De enige beperking voor ons is uw fantasie!

super grote elementen hoek banken petrol stof amersfoortgrijze microvezel stof voor in de erker

Een bank op ontwerp van Nederlandse bodem

Sinds 1987 worden de zit meubelen in eigen beheer gemaakt. Met de beetje ervaring en kennis die wij in de tussen tijd hebben opgebouwd. Maken we dan ook een zitmeubel op ontwerp en geheel op maat en naar de wens van onze klanten.

Voor echte maat werk zit meubelen is H&B Lifestyle Collection ® ’t juiste adres. Met een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding. Omdat we de meubels zelf maken kunnen we dan ook voor een scherpe prijs leveren. En met een snelle levertijd van 4 weken wat ook het bewijs van ons Nederlandse fabricaat zit meubelen.

Hierdoor kunnen we dan ook de snelste service en kwaliteit garanderen.

Productie van zitmeubelenzitmeubel op maatherstofferen

• Direct van fabriek naar de klant! 100 % NL. kwaliteit ♥

H&B Lifestyle Collection ®

Nederlandse fabrikant en winkel voor een bank op ontwerp. Ontwerp je zitmeubel naar uw eigen wens, u bent dan ook van harte welkom in ons winkel. Hier kunnen we met u in alle tijd, uw wens en idee voor ’n bank op ontwerp bespreken. We helpen u graag en geven dan ook eerlijk advies op maat. Wat het best zal passen voor uw unieke woon stijl.

Wilt u ook een bank op ontwerp? Snel, betaalbaar en geheel naar uw wens? Graag dan tot snel bij H&B lifestyle Collection ®

Bank ontwerpen speciale hoek 128 graden

Zie hier ook ’t model Milas een bank op ontwerp met een hoek van 128 graden.

• Een bank op ontwerp? Wij maken ’t snel », betaalbaar € & naar uw maat ⇔

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Zie hier ook ’n brede maat bank op ontwerp van 3 meter breed. Deze bank hebben we naar idee en ontwerp van de klant gemaakt. U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk…

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

• Uw fantasie is de enige beperking voor ons :)

 

H&B Lifestyle Collection ® – Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie