Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

Halfronde zitmeubel op ontwerp
Ronde zitmeubel op maat

Zitmeubel op maat en ontwerp. Helemaal naar uw eigen maat en stijl gemaakt! WELKOM bij H&B Lifestyle Collection®.

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel. Waarom eindeloos zoeken naar uw ideale zit meubel? Wij maken ‘m voor u! H&B Lifestyle Collection ® een winkel waar bijna alles dan ook mogelijk is op het gebied van zitmeubelen.

U kunt hier uw eigen bank op ontwerp laten maken. Heeft u ook altijd al een eigen zit meubel naar wens willen samenstellen? Uw eigen ontwerp willen toevoegen aan uw bank? Een bank met dan ook uw eigen signatuur? Wij maken graag uw eigen bank die voldoet aan uw eisen en wensen.

Zitmeubel op maat en ontwerp

Uw unieke zitmeubel op maat en ontwerp laten maken? Zie hier dan ook een prachtige voorbeeld van onze bank model: Milano. Speciaal naar de idee, stijl en ontwerp van onze klanten gemaakt.

Eetkamerbank op ontwerp Lotte Faassen

Zie hier ook een eetkamerbank op ontwerp in Lotte Faassen stijl. Deze bank hebben wij in opdracht van onze klanten, naar hun wens en afmeting gemaakt van onze basis model: Mondiaal.

Hoe ‘t mogelijk is? Omdat we direct van eigen fabriek naar de klant werken. Kunnen we hierdoor met een uitstekend prijs € / kwaliteit √ verhouding en een snelle levertijd leveren. Wilt u ook een bank op ontwerp? Naar uw smaak, uw idee & uw maat ↔. Wij maken ‘m graag voor u!

• Wilt u ook ‘n bank met uw idee, uw stijl & maat ⇔? Laat ‘m dan ook door ons maken!

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel 6 zitbank model Prisma

U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank naar uw ontwerp is ons werk! Zie hier dan ook ‘t model: Prisma als 6 zit bank met een maat van 350 cm.

Bank ontwerpen

Een bank ontwerpen? Heeft u een moeilijke kamer? We maken ‘t graag voor u in alle maten. Zie hier dan ook ‘t model: Milas met ‘n hoek van 128 graden.

Voorbeelden van bank op ontwerp

Zie hier enkele voorbeelden van een ontwerp tekening. We ontwerpen naar uw wens, en met een moeilijke hoek of maat komen we het zelf opmeten. We maken dan ook ter plekke een mal hiervoor en zo wordt we het hoek precies op maat gemaakt.

bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel bank zelf samenstellen

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel. Zie hier ook ‘n aantal voorbeelden van ontwerp tekeningen.

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

Waaronder ook de patchwork banken die op ontwerp worden gemaakt.

Ontwerp je zitmeubel met 1001 mogelijkheden

Of ‘t nu gaat om een moeilijke hoek in uw woon kamer. Of een bepaalde afmeting die u in gedachten heeft, bij ons is het geen probleem. Het onmogelijke doen we meteen en wonderen duren iets langer :)

zitmeubel op ontwerp afwijkende hoek

Zie hier zeker ook een aparte zitmeubel op ontwerp afwijkende hoekopstelling. Exact op centimeter gemaakt van onze bank model: Amsterdam.

Barbanken op maat en ontwerp

Barbanken op maat en ontwerp.

Omdat we werken direct van eigen fabriek. Hebben we hierdoor dan ook de mogelijkheid dat we banken op maat maken. Met een maat concept in het breedste zin hiervoor. Zoals ‘t aanpassen van de: breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑ ↓ en armen ⇑ ⇔ etc. op centimeter. Wij werken met zo een: 20 bank modellen (als basis collectie). Die we dan ook in 1001 mogelijkheden kunnen leveren. Zo kunnen we van: 1 bank, alle denkbare opstellingen maken. Uw wens is onze taak. U zegt ‘t en wij maken ‘t!

bank ontwerpen

Kies een bank uit en we maken ‘t passend voor uw maat! Van poot tot stik naad, van maat tot kleur ‘n bank met uw idee, uw stijl & uw maat. Waaronder ook ‘t model: Roma in een aparte hoek.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk! ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

Bank ontwerpen

Een bank op ontwerp van ‘t model: Koraal. Alle details naar wens gemaakt voor ‘n klant! U zeg’t en wij maken ‘t passend naar uw maat.

Banken op maat, foto’s van de productie

Hier ziet u een aantal foto’s van banken op maat. Waaronder ‘t model: Grando. In een uitvoering als een super grote hoekbank en de andere met een aparte hoek. We kunnen dan ook heel veel met ons collectie. De enige beperking voor ons is uw fantasie!

super grote elementen hoek banken petrol stof amersfoortgrijze microvezel stof voor in de erker

Een bank op ontwerp van Nederlandse bodem

Sinds 1987 worden de zit meubelen in eigen beheer gemaakt. Met de beetje ervaring en kennis die wij in de tussen tijd hebben opgebouwd. Maken we dan ook een zitmeubel op ontwerp en geheel op maat en naar de wens van onze klanten.

Halfronde zitmeubel op ontwerp

Met hier ook een voorbeeld van een halfronde zitmeubel op ontwerp van onze klanten gemaakt. Model: Milano bekleed in velours stof met RVS poten.

Voor echte maat werk zit meubelen is H&B Lifestyle Collection ® ‘t juiste adres! Met een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding. Omdat we de meubels zelf maken kunnen we dan ook voor een betaalbare prijs leveren. Met een snelle levertijd, wat ook het bewijs is van onze Nederlandse fabricaat.

Hierdoor kunnen we dan ook de snelste service en kwaliteit garanderen.

Productie van zitmeubelenzitmeubel op maatherstofferen

• Direct van eigen fabriek naar de klant! 100 % NL. kwaliteit ♥

H&B Lifestyle Collection ® Zitmeubel op ontwerp

Nederlandse fabrikant en winkel voor een bank op ontwerp. Ontwerp je zitmeubel naar uw eigen wens, u bent dan ook van harte welkom in ons winkel. Hier kunnen we met u in alle tijd, uw wens en idee voor ‘n bank op ontwerp bespreken. We helpen u graag en geven dan ook eerlijk advies op maat. Wat het best zal passen voor uw unieke woon stijl.

Ronde zitmeubel op ontwerp gemaakt

Ronde zitmeubel op ontwerp gemaakt, volgens aangeleverde tekening. Productie foto speciale ontwerp bank geel velvet bekleding.

Ronde zitmeubel op maat

Levering foto en eindresultaat van de ronde zitmeubel op maat en ontwerp gemaakte bank.

Wilt u ook een bank op ontwerp? Snel, betaalbaar en geheel naar uw wens? Graag dan tot snel bij H&B lifestyle Collection ®

zitmeubel op ontwerp en maat

Wilt u ook een zitmeubel op ontwerp en maat laten maken? Bij HB Lifestyle Collection ® zijn wij zeker niet gebonden aan maten! Met hier ook een leuke voorbeeld van onze bank Murano met een afwijkende lounge.

Bank ontwerpen speciale hoek 128 graden

Zie hier ook ‘t model Milas een bank op ontwerp met een hoek van 128 graden.

• Een bank op ontwerp? Wij maken ‘t snel », betaalbaar € & naar uw maat ⇔

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Zie hier ook ‘n brede maat bank op ontwerp van 3 meter breed. Deze bank hebben we naar idee en ontwerp van de klant gemaakt. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk…

Design zitmeubel op maat ontwerp

Met hier ook nog een leuke voorbeeld van een design zitmeubel op maat ontwerp gemaakt voor in de keuken. Model: Boris uitgevoerd in een exclusieve velvet bekleding.

Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel

• Uw fantasie is de enige beperking voor ons :)

Ontwerp hoekbank op maat

Met hier ook nog een speciale ontwerp hoekbank op maat. Gemaakt aan de hand van een aangeleverd 3D tekening.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Bank op ontwerp ontwerp je zitmeubel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie