,

Bank ribstof

Ribstof U bank met longchair

Opzoek naar een ribstof bank?

U bent op zoek naar een bank ribstof? Stop dan met ‘t eindeloos zoeken! Bij H&B Lifestyle Collection ® maken ze ‘m voor u! In ieder gewenste opstelling, maat en in diverse kleuren en kwaliteit rib stoffen. U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank in rib stof naar uw idee, stijl & maat.

Ribstof U bank met longchair

Zie hier een ribstof bank in een U vorm opstelling, met 2 lounge delen gemaakt van onze bank model: Milano.

Omdat wij zelf de meubelen maken, kunnen we dan ook snel en voor een betaalbare prijs leveren. Met een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding. Heeft u al met een snelle levertijd uw unieke bank in huis!

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee. Zie hier ook enkele voorbeelden, van mooie banken die door ons zijn gemaakt.

Bank ribstof

Zie hier ook een ribstof bank van ‘t model: Amsterdam met 2 x fauteuil Rio. Alle banken in alle maten en opstellingen mogelijk!

Met een snelle levertijd, uw unieke bank in rib stof volledig naar eigen wens & maat gemaakt!
bank ribstof loveseat

Zie hier ook ‘n loveseat in ribstof van ‘t model: Grando. Van poot tot kleur maken wij ‘t graag naar uw stijl!

zachte en diepe bank met lounge

Model: Milano een zachte en diepe bank met lounge uitgevoerd in een grove ribstof.

Bank in ribstof op maat gemaakt!

Als bedrijf zijn we zeker niet maat gebonden en leveren we maatwerk op centimeter. De klant zegt ‘t en wij maken ‘t is werkelijk zo! Zo maken we ook de: breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑ ↓ en arm → ← volledig naar uw wens.

Als fabrikant en winkel maken we zelf de banken, hierdoor kunnen we snel en betaalbaar kwaliteit leveren. Met ons unieke concept, stelt ieder ook zijn eigen bank samen. Van: poot tot stik naad, van kleur tot maat maken wij uw droom bank.

Direct van eigen fabriek naar de klant, met een snelle levertijd!

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔ ↵ ↑ ↓ → ←
Bank ribstof hoekbank

Zie hier ook van ‘t model Allure een bank ribstof met een hoek. Waarvan de hoek op maat hebben ingekort. Een stoere en knusse bank wat naar wens & stijl van de klant hebben gemaakt.

Wilt u ook bank met uw idee, uw stijl & maat? We maken ‘m graag voor u!
hoekbank ribstof

Wilt ook een bank met uw idee, uw stijl & uw maat? We maken ‘m graag voor u! Waaronder ook ‘t model Allure als hoek bank ribstof.

Bank ribstof met losse hoes

Een bank ribstof met losse hoes stoffering. Model: Allure hoek.

Wilt u ook een ribstoffen bank laten maken?

Wilt u ook een bank naar eigen wens en maat samenstellen? Kom dan gerust een keer langs onze winkel en laat u informeren. Er zal een wereld voor u open gaan, betreft de mogelijkheden voor ‘t laten maken van een bank in ribstof bekleding.

We helpen u graag verder en geven advies op maat wat ‘t best zal passen voor uw unieke woon stijl. We zijn: 6 dagen per week open en werken we zonder afspraak.

Wilt u ook ‘n bank in rib stof bekleding? Snel, betaalbaar en naar uw maat gemaakt? Graag tot snel bij: H&B Lifestyle Collection ®.

Snel », betaalbaar € en naar uw maat ↔ een unieke bank!
Grote bank ribstof

Zie hier ook ‘n grote bank ribstof van ‘t model: Amsterdam smal arm. Met een binnen maat van 285 cm. een 5 persoonsbank.

Een grote of kleine bank in ribstof? U zegt ‘t en wij maken ‘t!
Bank ribstof

Niet alleen maar ‘n grote bank in rib stof! Ook hebben we een kleinere maten zie hier dan ook ‘t model: Diablo als 2 zitbank.

Kleine bank ribstof

Weer van ‘t model: Diablo ‘n kleine bank ribstof. Kom gerust een keer langs, we maken in alle maten en naar uw wens de ideale bank voor u!

Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee!

H&B Lifestyle Collection ® – Bank ribstof

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie