Bank samenstellen

Bank samenstellen

eigen bank samenstellen

Bank samenstellen: Een bank met Uw idee, Uw smaak & Uw stijl. We maken ‘m graag voor u! Zie hier ook ‘t model: Lifestyle bank.

Bank samenstellen? Bij H&B Lifestyle Collection ® is het mogelijk! Van poot tot kleur je eigen en unieke bank samenstellen zonder een beperking. Door ons unieke concept kunt u alle bank modellen naar uw wens samenstellen. Dus stop met het eindeloos zoeken naar uw droom bank. Omdat we direct van fabriek naar de klant werken. Maken we de bank naar uw wens, uw stijl en uw maat ⇔. Met een levertijd van 4 weken heeft u snel, betaalbaar en naar smaak uw unieke bank thuis. Zie hier dan ook enkele voorbeelden van bank samenstellen. ⇓

Een bank met uw idee, uw smaak & uw stijl. We maken ‘m graag voor u!

bank zelf samenstellen

Iedere dag anders combineren met je eigen bank! Waaronder ook het model: Palermo in 3 verschillende combinatie’s.

Ons concept: Bank samenstellen

Ieder persoon is uniek en ieder heeft zijn eigen stijl. Net als ons concept en collectie banken. Heel anders dan andere, wat ons dan ook onderscheid van de overige meubel winkels. Bij ons kan ieder zijn eigen & unieke bank samenstellen. Dit is een heel breed begrip maar u kunt dit ook in de breedste zin opvatten. Van poot kleur / vorm tot de kleur / vorm van het stikwerk. Van kleur combi tot maat. De maten zijn dan ook aan te passen op centimeter in de breedte ↔, hoogte ↑ ↓ of diepte ↵. Maken we ‘t naar uw maat ECHT een eigen bank samenstellen in de breedste zin. Zo wordt ieder bank van ons collectie uniek en een apart exemplaar. Een bank die speciaal wordt gemaakt voor de klant.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↑ ↓ → ←

Aparte banken samenstellen

Zelf je eigen bank samenstellen? Zie dan ook ‘t model: Grando. Naar wens & smaak gemaakt voor onze klanten.

Aparte zit banken

Iedere dag anders met je eigen bank die je zelf kan samenstellen. Waaronder ook het model Grando.

Bank samenstellen met 2000 kleur mogelijkheden

We werken met een breed assortiment aan bekleding soorten, voor het samenstellen van uw eigen bank. Omdat we dan ook van eigen fabriek werken. Zijn alle bekledingen te gebruiken voor ieder model bank van ons collectie. Bekledingen waar we mee werken bestaan uit de volgende type’s:

Stof: 100 verschillende stofsoorten met 1400 kleuren.
Leer: 20 verschillende echt leersoorten met 400 kleuren.
Kunst leer: 10 verschillende kunst leder met 200 kleuren.

Patchwork kleurvolle zitmeubelen

Bank zelf samenstellen ook mogelijk als patchwork bank. Zie hier het model: Palermo.

Van poot tot stiksel, van maat ⇔ tot kleur uw eigen bank!

Alle bekledingen zijn dan ook toepasbaar op de gehele collectie. Wat u naar eigen wens kunt bepalen en samenstellen. Een kleur op de bank of wilt u een combi met twee kleuren? Of gaat u voor iets heel anders, een kleuren bank wat u zelf kunt samenstellen ? U zegt ‘t en wij maken ‘t ! Een bank samenstellen naar u wens is ons werk… Een met Uw idee, Uw smaak, en Uw maat ⇔. We maken ‘t graag voor u! Dus kies uw bank en stel ‘m zelf samen.

Direct van fabriek naar de klant! Snel, betaalbaar € en naar uw wens.

Luxe hoek banken rood

Zie hier een aparte hoek, ook weer naar wens & idee gemaakt en geleverd voor onze klant. U zegt ‘t en wij maken ‘t.

H&B Lifestyle ® Een winkel waar héél véél mogelijk is

H&B Lifestyle Collection ® een winkel waar bijna alles dan ook mogelijk is op het gebied van zit meubelen. Omdat vanuit eigen productie werken, kunnen we snel en voor een scherpe prijs leveren. Met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. En snelle levertijd van maximaal 4 weken, kunnen we ons dan ook wel een van de snelste leveranciers noemen. We zijn 7 dagen per week open en we staan u graag te woord voor al uw vragen. Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee! Komen de tijden voor u niet uit? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in ons fabriek of winkel. Wilt u ook een bank samenstellen? Snel », betaalbaar € en geheel naar wens & maat ↔? Kom gerust dan een keer langs. Tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®.

Bank samenstellen zelf ontwerpen

Zie hier ook het Divana bank, stel ‘m zelf naar wens samen. 

U zegt ‘t en we maken uw unieke bank of stoel!

Fauteuil patchwork

Zie hier ook het model Rio stoel van poot tot kleur uw eigen meubel. We maken ‘t graag voor u! Stel lapje voor lapje dan ook  je eigen stoel samen.

Kies uw bank en stel ‘m zelf samen!

Stoere hoek bank op maat ribstof

Een bank met uw idee, uw stijl en uw smaak. We maken ‘m graag voor u!

Bank op maat

H&B Lifestyle Collection meubel zaak Zoeterwoude.

U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk! ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

Desigual bank patchwork banken kleur

H&B Lifestyle Collection ® – Bank samenstellen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie