,

Bank voor erker

Erkerbank op maat

Een bank voor erker

Een bank voor erker? Erkers zijn gezellige en leuke ruimtes maar worden in de praktijk vaak weinig benut. Omdat ‘t creëren van ‘n comfortabele zit plek niet zo makkelijk is hiervoor. Een bank voor in een erker kunt u namelijk niet direct vinden bij ‘n gewone meubel zaak.

Wij als H&B Lifestyle Collection ®. Maken onze banken zelf en direct uit eigen banken fabriek leveren we maat werk op centimeter.

Speciale graden hoekbank erker

Model: Milano gemaakt als speciale graden hoekbank voor erker.

Bank voor erker op maat gemaakt

Bank voor erker op maat gemaakt van het model: Amsterdam.

Zwarte lounge bank voor erker

Met hier ook een mooie levering voorbeeld van onze bank model: Allure. Een zwarte lounge bank voor erker. Gemaakt in een U – vorm opstelling met een fijn geweven stof structuur.

Zo kunnen we dan ook altijd met ‘n passend oplossing komen en maken we een bank voor erker op maat. Hierdoor kunt u de ruimte optimaal benutten en creëert u een extra gezellige zit plek.

Omdat we op bestelling de banken zelf maken zijn we niet maat gebonden. Dus heeft u moeilijke en ongelijke hoeken in uw kamer? Of bent u opzoek naar ‘n bank voor in uw erker? Dan kunnen onze maat banken voor u de oplossing zijn!

Zie hier ‘n aantal voorbeelden van banken die voor erkers zijn gemaakt.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t, ‘n bank op maat is ons werk ⇔ ⇑ ⇓ ⇒ ⇐
Afwijkende graden hoekbank erker

Afwijkende graden hoekbank erker. Model: Milas hoek opstelling.

Bank voor erker

Zie hier ook ‘n bank voor erker als een hoek van ‘t model: Lifestyle. Deze bank is speciaal op maat gemaakt en ook met verschillende graden. Zo kunnen we van al onze banken een erkerbank maken.

• Snel, flexibel & tot op de centimeter gemaakt!
Bank voor erker

Bank voor erker? Zie hier dan ook ‘n keuken bank van ‘t model: Mondiaal naar wens & maat gemaakt voor onze klanten.

Een erker bank op maat ⇔

Omdat we direct van eigen fabriek werken kunnen we heel veel met onze collectie banken. Zo kunnen we hele grote of kleine banken maken. Of banken voor in moeilijke ruimte’s waarvan de graden afwijkend zijn.

Met ‘n maat concept in de breedste zin hiervoor, maken we alle punten passend. De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ · arm → ← · de hoek ∧ wordt op centimeter gemaakt.

Bank voor erker laten maken

Een bank voor erker laten maken? Bij H&B Lifestyle Collection® maken wij het op centimeter voor u op maat! Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Amsterdam.

Bank voor erker op maat

Een bank voor erker op maat model: Amsterdam. Wij maken onze meubelen op centimeter naar uw maat!

Bank voor erker op maat

Een bank voor erker op maat? Bij HB Lifestyle Collection zijn al onze banken in afwijkende graden te maken en werken wij op centimeter naar de maat van onze klanten. Met hier dan ook een mooi maatwerk idee van onze bank model: Koraal bekleed in rood velours stoffen bekleding.

Graden bank erkerbank op maat

Zie hier ook nog een aparte graden bank speciaal gemaakt als een erkerbank op maat. (model: Amsterdam)

Bij afwijkende hoeken of erkerbanken wordt de ruimte door onze collega’s ingemeten. Hier wordt ter plekke ook ‘n mal gemaakt, voor de ruimte en ‘t hoek gedeelte. Dit is zeker nodig, anders kan er al met ‘n kleine afwijking zijn dat de bank niet meer goed aansluit.

Vervolgens kan er ook ‘n schets tekening gemaakt worden om u optisch ‘n beeld te geven. Zo maken we dan stap voor stap de erker bank op maat!

• Maat ↔ werk = ons handels merk ®
eet bank voor erker gemaakt

Ook voor in uw keuken of andere ruimte’s leveren wij maatwerk op centimeter. Met hier een eet bank voor erker gemaakt van onze model: Boris.

Bank voor erker

Bank voor erker met 2 afwijkende graden hoeken model: Mondiaal. Speciaal naar wens, maat en kleur voor onze klanten gemaakt!

Keuken erkerbank op maat kopen

Keuken erkerbank op maat kopen? Wij maken hem graag voor u!

• Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat ↔
bank voor erker hoekbank

Niet alleen ‘n bank voor erker maar ook kunnen we al onze banken leveren in afwijkende hoeken. Zie hier ook een aparte graden hoekbank van ‘t model: Milas in 128 graden gemaakt.

Maat graden bank voor erker

Maat graden bank voor erker. Model: Milas hoek opstelling.

Maat hoekbank erker op maat

Hoekbank erker op maat model: Lifestyle

Bent u op zoek naar ‘n erkerbank?

Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom in ons kleine en gezellige winkel. Al onze banken kunnen we passend maken voor in ‘n erker. Graag geven we u advies op maat en bespreken we hier de opties met u.

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen onze tijden u niet goed uit? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen.

Dus bent u op zoek naar ‘n bankstel voor in uw erker? Wat dan ook snel, betaalbaar en op maat gemaakt kan worden? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® “ Een maat winkel in zitten “

Voor meer informatie kunt u ons ‘n 📧 mail sturen of bel voor meer info naar ‘t nummer • ✆ 071 – 542 17 54 

Maatbank voor erker graden hoek

Maatbank voor erker graden hoek opstelling, gemaakt van het model: Amsterdam in velours stof uitvoering.

Lounge sofa bank voor erker

Een leuke lounge sofa bank voor erker gemaakt en geleverd. Deze is gemaakt van onze bank model: Milano, met een extra diepe zit / frame van 120 cm. totaal.

bank voor erker

Of u nou zoekt naar ‘n bank voor erker? Of een bank in afwijkende graden? Wij maken ‘t van al onze banken. Zie hier dan ook ‘t model: Murano als bankstel 45 graden.

• Direct van fabriek snel » betaalbaar € en helemaal op maat ↔
Erkerbank op maat

Direct van fabriek naar de klant maken wij ‘n erkerbank op maat. Zie hier ook een bank voor erker, gemaakt voor ‘n klant uit Leiden. Deze is ook naar eigen maat en wens samengesteld.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥
Bank voor erker

Voor ‘n erkerbank of ‘n afwijkende maat bank bent u bij HB Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom! Zie hier ook ‘n speciale maat bank van ‘t model: Milano.

Bent u nog niet uitgekeken op onze maat banken? Kijk dan ook op pagina: • bank op maat of • leveringen.  Voor vragen kunt u ons ook ‘n • mail sturen of bellen naar nummer: • 071 – 542 17 54.

hoekbank erker woonkamer zitkuil

Met hier ook een leuke levering voorbeeld: hoekbank erker gemaakt van onze bank model: Milas. Heeft u een woonkamer met een erker of een zitkuil? Wij maken al onze zitmeubelen passend op maat voor uw ruimte.

Lange bank voor erker

Met hier nog een andere voorbeeld van een lange bank voor erker gemaakt van onze model: Milas. Deze bank heeft een graden knik van circa 30 graden +/-.

Erkerbank op maat afwijkende graden

Erkerbank op maat afwijkende graden hoeken van het model: Amsterdam.

Graden maat bank erker maat

Met nog een voorbeeld van een graden maat bank erker gemaakt van onze model: Milano.

· H&B Lifestyle Collection ® – Banken voor erker · 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie