bank voor korte mensen met korte zit

Bank voor kleine mensen

U bent op zoek naar ‘n bank voor kleine mensen? Maar iedere keer is de bank wat u mooi vind net iets te diep? Of de zit hoogte is te hoog vanwege uw lengte? Bent u ‘t zat om telkens met een kussen in uw rug te zitten? Maakt u zich geen zorgen wij van H&B Lifestyle Collection ® hebben voor ieder maat probleem de juiste maat oplossing!

Met ‘n unieke concept leveren we maat werk op centimeter! En maken we banken net als ‘n bank voor lange mensen ook de ideale bank voor korten mensen. Heeft u moeite met ‘t vinden van een bank naar uw maat? Bij H&B Lifestyle Collection ® maken we ‘t passend en werken we exact tot op de centimeter!

Bank voor kleine mensen u vorm hoekbank

Niet te hoog niet te diep een juiste bank voor kleine mensen. U vorm hoekbank model: Roma. Speciaal naar de wensen en maten voor onze klanten gemaakt.

Bank voor korte mensen

Bent u ook niet heel lang en zoekt u een ideale bank voor korte mensen? Stop dan met het eindeloos zoeken! Want wij maken het exact naar uw maat. Zie hier ook een mooie levering voorbeeld van onze bank model: Bora in cognac kleur.

Hoe werkt het precies?

Hoe werkt het? U komt naar de winkel. Kiest ‘n bank van ons basis collectie. Wij doen ter plekke de meting en maken het naar uw wens. Klinkt wel heel simpel? Maar dat is ‘t ook! Als er bij ons in de winkel ‘n bank staat naar uw wens? Hoeft u de deur niet meer uit, u stelt ‘t helemaal naar uw eigen maat samen.

We werken als winkel direct van eigen fabriek naar de klant. Hierdoor zijn we snel, betaalbaar en niet gebonden aan maten. Hier willen we ook een aantal levering voorbeelden laten zien van een bank voor korte mensen. Deze banken zijn ook van ons basis collectie gemaakt en uitgevoerd naar de speciale wensen.

stoere bank voor kleine mensen

Met hier ook onze bank model: Murano. Een stoere bank voor kleine mensen. Speciaal naar de wens en maat voor onze klanten gemaakt met een diepte aanpassing van – 8 cm korter.

• Direct van fabriek snel, betaalbaar & op maat 📏

bank voor korte mensen met korte zit

Hier ook ‘n bank voor korte mensen gemaakt van ‘t model: Prisma. De bank heeft ‘n korte zit diepte en is ook niet heel hoog. Natuurlijk is dit voor ieder naar wens aan te passen.

Een bank voor korte mensen op maat

De laatste tijd zien we ‘t woord maat werk vaak voorbij komen maar dit is een heel breed begrip natuurlijk. Bij H&B Lifestyle Collection ® kunt u dit woord ook in de breedste zin opvatten. We zijn absoluut niet gebonden aan standaard elementen of enkele aanpassingen. Bij ons staat maat werk voor = maat op de centimeter!

Bank lange en korte mensen

Zie hier ook een voorbeeld van het hoekbank model: Palermo. Een bank voor zowel lange als korte mensen. In de hoek bank zijn 2 verschillende dieptes toegepast waarbij de ene kant – 8 cm korter is gemaakt.

Ieder bank kan in de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ op centimeter gemaakt worden. Daarbij kiest ieder natuurlijk ook zijn eigen zit hoogte ⇑ ⇓ uit. Dit laten we in de winkel ook meteen uitproberen en bepaalt u zelf welke hoogte het beste bij u past. In zit kussens hebben we ook verschillende hardheden voor zoals: · soft · medium en · hard.

Alle banken worden op bestelling en speciaal voor de klant gemaakt. Het samenstellen doet ieder ook naar wens we werken namelijk met zo ‘n 2000 kleuren in totaal. Zo kiest ieder van poot tot stiksel, van kleur tot maat ‘n bank naar eigen smaak!

bank voor korte mensen

Met hier ‘t model: Roma als ‘n 3 en 2 zit bank voor korte mensen. Deze banken zijn speciaal gemaakt naar de maat en smaak van onze klanten.

• Maat ⥄ werk is ons handelsmerk ®

bank voor korte mensen

Maat werk is ons handelsmerk! Weer ‘n bank voor korte mensen gemaakt dit keer van ‘t model: Vera als 2,5 zit en 2 fauteuils. De bank is aangepast in de zit diepte en ook de zit hoogte is lager gemaakt.

Bank voor korte mensen kopen?

Wilt u ook ‘n bank voor korte mensen kopen? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® aan ‘t juiste adres! Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën met u mee!

In alle rust en tijd kunt u de banken komen proef zitten. Met ‘n kopje koffie zullen we in alle tijd ons concept met u bespreken. U zult ook merken dat er bij ons heel veel mogelijk als het gaat om maat werk in zitten.

Dus bent u op zoek naar een bank voor korte mensen? Wat dan ook snel, betaalbaar en helemaal op maat gemaakt kan worden? Kom dan ‘n keer langs tot snel bij de maat specialist van Nederland.

Heeft u vragen? Stuur ons ‘n ✉ mail of bel naar ‘t nummer:✆ 071 – 542 17 54. Voor meer banken die op maat zijn gemaakt kunt u ook kijken op pagina: Bank op maat.

bank voor korte mensen

Heeft u ook problemen met ‘t vinden van ‘n juiste bank voor uw maat? Kom gerust langs we maken de ideale bank voor korte mensen.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk 📏

bank voor korte mensen

Een bank voor korte mensen gemaakt van ‘t model: Prisma.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

H&B Lifestyle Collection ®Bank voor korte mensen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie