Bank voor veranda

Luxe banken voor onder veranda

Opzoek naar een luxe bank voor onder veranda of uw overkapping? Niet alleen exclusief en comfortabel, maar ook volledig naar uw afmetingen te maken?

Bank op maat voor veranda

Wilt u ook een luxe bank op maat voor veranda laten maken?? Wij hebben een breed assortiment aan vocht/water en UV – bestendige stofsoorten, die geschikt zijn voor outdoor. Onze gehele collectie zitmeubelen kunnen wij hiermee bekleden en maken wij een bank naar uw wens, stijl & maat!

Bank voor veranda

Luxe bank voor veranda gemaakt van onze lounge bank Mondiaal met losse kussens. Uitgevoerd in outdoor stof bekleding 100% waterdicht.

Onze (lounge) banken voor onder een veranda of overkapping, worden zoals onze andere zitmeubelen op bestelling gemaakt, aan de hand van onze eigen collectie zitmeubelen.

Het zijn maatwerk producten en werken wij hierbij rechtstreeks vanuit: 100% eigen fabricaat. Volgens onze unieke concept: bank op maat, maken wij op bestelling zitmeubelen naar de gewenste afmeting, opstelling en bekledingen van onze klanten.

Outdoor veranda bankje bij eettafel

Ook een Outdoor veranda bankje voor buiten laten maken?

U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk! 

Lounge bank voor onder veranda laten maken

Al onze zitmeubelen worden op bestelling naar de stijl, wens & maten van onze klanten gemaakt. Maatwerk is een breed begrip, zo kunt dan ook alle punten zoals: –breedte – hoogte – diepte – rugleuning en/of een – afwijkende graden – ronding of – ovale vorm, op centimeter door ons laten maken.

Buitenbank op maat voor veranda

Zie hier een prachtige levering foto van onze bank model: Metropole. Buitenbank op maat voor veranda, met een outdoor stof bekleding.

Door onze eigen fabricage, zijn wij de snelste leverancier en bent u ook zeker van een juiste prijs/kwaliteit verhouding, voor maatwerk zitmeubelen. Direct van producent, naar de consument!

Op deze pagina willen wij dan ook voorbeelden laten zien van onze bank modellen, die wij voor onder een veranda of overkapping hebben gemaakt!

Grote tuinbank op maat gemaakt

Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling, zie hier ook een grote tuinbank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal.

Bank voor een veranda laten maken bij H&B Lifestyle Collection ®

Bepaal zelf de maat, indeling en afwerking ✔
Kies je eigen opstelling en stel uw exclusieve veranda bank samen ✔
Snelle levering, 100% Nederlands fabricaat  ✔
Ontelbaar veel keuze: iedere bekledingssoort mogelijk ✔

Exclusieve lounge hoekbank onder overkapping

Wilt u ook een exclusieve lounge hoekbank voor onder uw overkapping? Zie hier een prachtige levering voorbeeld van onze bank Mondiaal lounge.

Je unieke buitenbank onder veranda laten maken.

Onze banken kun je op veel manieren laten maken. Met of zonder leuning, een diepe of ondiepe zitvlak, losse elementen of een hoekbank. Zo kun je eindeloos variëren en het op je eigen manier laten maken.

Moderne eetkamerbank op maat outdoor

Model: Metropole een elegante & moderne eetkamerbank op maat met een outdoor stof bekleding. Ideaal voor buitengebruik voor onder een veranda of overkapping.

Meer dan: +2200 kleur mogelijkheden voor een stoffen buitenbank!

Wij hebben een breed en ruim assortiment in bekledingssoorten. Hierbij werken wij met veel toeleveranciers en kunt u kiezen uit verschillende stoffen, echt leder en kunstleer soorten.

Tuinkamer bank voor veranda outdoor

Zie hier ook nog een levering van een tuinkamer bank voor veranda met outdoor stof bekleding.

In totaal werken wij met meer dan: + 2200 kleuren die naar uw idee en stijl gestoffeerd kan worden.
Wilt U een bank voor outdoor laten maken?? Geen probleem! Wij hebben ook een breed assortiment aan bekledingen, die geschikt zijn voor outdoor en onder uw veranda / overkapping.

Tuinhuis veranda bank op maat

Wilt u ook voor uw tuinhuis een veranda bank op maat? Wij maken al onze zitmeubelen naar de gewenste afmeting en opstelling.

Maatwerk mogelijkheden voor banken onder veranda.

Maatwerk is bij H&B Lifestyle Collection® een eindeloos begrip! We kunnen onze eigen collectie, op ieder gewenste puntje aanpassen.

Terras bank voor onder overkapping

Zie hier onze model: Metropole, gemaakt als terras bank voor onder overkapping. Met een speciale outdoor bekleding en zwart poeder coat metalen frame.

Wil jij ook in je veranda/overkapping een buitenbank laten maken? Die naar uw eigen stijl, wens & op maat, wordt gemaakt? Zo creëer je meteen een nieuwe look en een gezellige sfeer in de tuin, zonder dat je een standaard lounge set hebt.

Outdoor eettafel tuinbank op maat

Levering foto van een outdoor eettafel tuinbank op maat, gemaakt van onze model: Mondiaal.

Ben je benieuwd hoe dat straks wordt? Houdt u onze site in de gaten, want we gaan dit uiteraard met mooie foto’s delen en laten zien!

Outdoor eettafelbank op maat

Project kwaliteit kunstleder voor een outdoor eettafelbank op maat.

Vrijblijvend een offerte aanvragen, voor een buitenbank onder uw overkapping?

U kunt vrijblijvend per email een offerte aanvragen. Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals: afmeting, voorkeur bekleding soort, eventuele details zoals (rug) afwerking en onderstel keuze.

Stoffen buiten bank voor veranda

Wilt u ook een stoffen buiten bank voor uw veranda laten maken? Kom gerust een keer vrijblijvend langs!

Als u ons hierover wilt informeren, kunnen wij aan de hand van deze punten een juiste en vrijblijvende offerte maken. (u mag ook een foto sturen van het idee, die u het meest aanspreekt, met de gevraagde informatie) info@hb-lifestylecollection.nl

Luxe tuinbank op maat gestoffeerd

Model: Mondiaal een luxe tuinbank op maat gestoffeerd, met outdoor bekleding.

Ook een Exclusieve lounge set onder uw overkapping?

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ons ook gerust bellen op telefoonnummer: 071- 542 17 54, wij zijn: 6 dagen per week bereikbaar. (zie onze: contact pagina voor meer informatie en openingstijden).

Tuinhuis eettafel hoekbank op maat

Hier hebben wij onze eettafel hoekbank op maat gemaakt voor een tuinhuis. Met de juiste bekleding kunnen onze zitmeubelen niet alleen binnenhuis, maar ook buiten gebruikt worden.

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op: Facebook, Instagram of Pinterest.

hoek lounge bank voor tuinhuis

Zie hier onze Mondiaal lounge, deze hebben wij als hoek bank gemaakt, voor een tuinhuis.

luxe bank voor onder overkapping

Luxe bank voor onder overkapping gemaakt van onze model: Mondiaal lounge. Bent u ook opzoek naar een unieke & exclusieve bank? Kom gerust een keer langs!

Buitenbanken op maat voor veranda

Buitenbanken op maar voor veranda laten maken? Zie hier ook prachtige levering van onze model: Milano set als: 2.5 + 1 + 1-zit i.c.m. 2 kubus poefen, uitgevoerd met een outdoor stof bekleding.

 

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Bank voor veranda •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie