Bank voor zware mensen

Bank voor zware mensen

Bank voor zware mensen

U bent op zoek naar een goede kwaliteit bank voor zware mensen? Wij als H&B Lifestyle Collection® maken onze banken op bestelling in eigen beheer. Hierdoor kunnen we ons collectie aanpassen naar ieders persoonlijke situatie. En maken we ‘t naar wens, idee en maat van onze klanten.

Als fabriek winkel zijn we dan ook gericht in ‘t leveren van maat banken. Met een maat concept in de breedste zin hiervoor, en leveren we maat werk op centimeter.

Industriele bank voor zware mensen

Levering voorbeeld model: Grando een industriele bank voor zware mensen op maat. Met harde vulling en extra stevige veer systeem.

Met de jaren lange ervaring en kennis weten we dan ook welk materiaal we ‘t beste kunnen toepassen. Wat we dan ook graag als advies met u delen.

We werken direct van fabriek naar de klant met een levertijd van 4 weken. Zo maken we dan ook snel » betaalbaar € en een kwaliteit √ bank naar uw maat ↔.

“ Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat? Wij maken ‘t graag! ”

Bank voor zware mensen

Een bank voor zware mensen? Zie hier ‘t model: Cuba als 3 en 2 zit bank. Een kwaliteit bank wat we maken naar de wens van onze klanten.

√ Kwaliteit bank voor zware mensen

Onze banken worden gemaakt uit hoogwaardige materialen die aan de strengste normen voor de meubel industrie voldoen. In de rompen gebruiken we dan ook kwaliteit hout als MDF en hardhout met als binnen vering de nosag veer.

Deze veer soort is elektrisch gehard en kan daardoor jaren lang mee zonder aan kwaliteit in te boeten. Als schuim gebruiken we koud schuim. Dit materiaal heeft een veerkrachtige en duurzame eigenschap.

Dit schuim soort kunnen we dan ook in verschillende hardheden leveren wat u ook in winkel kunt uitproberen. Tevens is koud schuim ademend en vocht regulerend en is ‘t van nature anti rot en schimmel. Bij ‘t optillen van onze banken zult u ook merken dat ze zeker geen licht gewichten zijn.

√ Kwaliteit voor een € betaalbaar prijs!

Bank voor zware mensen

Kwaliteit voor een betaalbaar prijs? Direct van fabriek naar de klant binnen 4 wkn. Zie hier ook ‘t model Miami 3 + 3 zit bank in kwaliteit leer.

Een bank naar uw maat ⇔ gemaakt

Ons gehele collectie kunnen we op maat leveren. Met ‘t concept: bank op maat, waar we mee werken leveren we ‘t op centimeter naar wens.

De • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ • arm → ← maken we passend op maat. Zo stelt u ook een bank naar eigen wens en maat samen.

Met een breed scala van 2000 kleuren kunt u van poot tot kleur een bank met uw idee & stijl laten maken.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔ ⇑ ⇓ ∧ ⇒ ⇐

Kwaliteit bank voor zware mensen

Een bank naar uw maat? Wij maken ‘t graag zie hier ook ‘t model Grando als hoekbank. Van poot tot stik vorm, van kleur tot maat maken we ‘t naar uw smaak.

Wilt u ook een bank die voldoet aan uw wensen?

Wilt u ook een bank die voldoet aan uw persoonlijke wens? Kom dan gerust een keer langs u bent van harte welkom. In onze kleine en gezellige winkel zullen we in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken.

U zult zich verbazen over de mogelijkheden wat wij kunnen bieden betreft een bank op maat. We geven u graag eerlijk advies en werken naar tevredenheid van onze klanten.

Perfecte maat bank voor lange mensen

Als bedrijf werken wij naar de wens van onze klanten. Ook voor een perfecte maat bank voor langen mensen bent u bij ons aan ‘t juiste adres. (model: Murano)

Kwaliteit bank voor zware mensen

Kwaliteit bank voor zware mensen. Zie hier onze bank modellen: Grando & Twitter uitgevoerd in een slijtvast velvet bekleding en een stevige koud schuim zitting.

De winkel is 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen de tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen.

Zoekt u naar een winkel waar u alles zelf naar wens mag aanpassen? Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ® “ een maat winkel in zit meubelen ”

• Direct van fabriek maken we ‘t snel » betaalbaar € en op maat ↔

Bank voor zware mensen

Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom! Wij maken een bank naar uw persoonlijke wens zie hier ook ‘t Rotterdam bank als 3 en 1 zit.

bank voor zware mensen gemaakt

Bank voor zware mensen gemaakt, met een speciale aanpassingen in de frame, zit kussens en de binnenvering. Model: Corvette.

• Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom ♥

H&B Lifestyle Collection ® – Bank voor zware mensen 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie