, , , ,

Banken gemaakt voor een woonkamer met zitkuil

Banken gemaakt voor een woonkamer met zitkuil. De laatste tijd zien en krijgen we ook meer aanvragen voor banken op maat voor in zitkuilen. Een zitkuil was echt een ware trend in de jaren ’70 maar lijkt weer terug te komen in onze interieurs. Maar dit keer natuurlijk vernieuwd en vertaald naar de tijd van nu.

maatwerk hoekbank villa woonkamer zitkuil

Maatwerk hoekbank voor een villa woonkamer met zitkuil. Model: Milano in een luxe velvet stof uitvoering.

Bent u een van de weinige die nog een sfeervolle zitkuil heeft in zijn woonkamer? Een woning nog van de jaren ’70? Of heeft u een zitkuil laten maken omdat u dit sfeervol en gezellig vind?

Banken gemaakt voor een woonkamer met zitkuil

Banken gemaakt voor een woonkamer met zitkuil. Model: Valencia.

 

De zitkuil is weer terug van weggeweest. Zitkuilen creëren een intieme sfeer en zijn de perfecte plek om te kletsen met vrienden of familie. Een zitkuil is een fijne plek voor rust en ontspanning. Aangezien het een speciale plek is om bij elkaar te komen of je jezelf terug te trekken, heerst er altijd een ontspannen sfeer.
Speciale bank op maat woonkamer met zitkuil

Speciale bank op maat woonkamer met zitkuil.

Inrichten van je zitkuil?

Tijdens de inrichting van je zitkuil is het lastig om te bepalen wat voor bank er goed bij het huis past. Je hebt bijvoorbeeld L-vormige banken maar ook U-vormige banken. Je hebt ook kuilen waarbij de bank helemaal rond moet gaan. Dit kan echter per zitkuil verschillen en zal ieder zitmeubel ook in afwijkende maten gemaakt moeten worden.

Om de hoek persoonlijk te maken kun je kunst aan de muur hangen of persoonlijke vondsten op tafel zetten. Daarnaast werkt een haard altijd goed in een zithoek, vooral als het weer kouder wordt buiten.

De zitkuil is een zeldzaam verschijnsel, dus een Eye catcher in huis is het zeker!

Maatwerk oplossingen voor een woonkamer met een zitkuil.

Als bedrijf werken wij rechtstreeks vanuit eigen fabriek en maken we op bestelling onze zit meubelen. Zo hebben we altijd de juiste maat oplossingen voor moeilijke vraagstukken. We zijn zeker niet gebonden aan maten, maar werken we puur naar de stijl & maat van onze klanten.

Op centimeter kunnen we aanpassingen maken in de breedte ↔ diepte ↵ hoogte ⇅ en arm leuningen. Heeft u een hoek met een afwijkende graden? Dan kunnen de banken zoals bij een erker ook in ieder gewenste graden aangepast worden.

Onze gehele collectie banken kunnen als basis gebruikt worden voor bij een zitkuil. Alle banken zijn ook leverbaar in ieder gewenste opstelling zoals een L-vorm of U-vormige hoekbank. Loop uw zitkuil rond? De bank modellen zijn ook in ronde elementen te maken.

· Voor meer informatie over onze maat concept: Zitmeubel op maat

Banken voor woonkamer met zitkuil u vorm hoekbank

Banken voor een woonkamer met zitkuil. U vorm hoekbank.


maat hoekbank verlaagde woonkamer

Een maat hoekbank voor een verlaagde woonkamer. (zitkuil) Op centimeter en naar de wens voor onze klanten gemaakt!

Banken voor een woonkamer met zitkuil: met veel opties en mogelijkheden!

Als H&B Lifestyle Collection ® hebben we ook een breed scala voor de kleuren en bekleding soorten. Ons assortiment bestaat totaal uit 2000 kleuren. Dit zijn 1400 kleuren in verschillende stoffen en 600 kleuren voor echt leer en skai soorten.

Hoekbank op maat woonkamer zitkuil

Levering voorbeeld: hoekbank op maat woonkamer zitkuil.

Prijs voor een bank in een woonkamer met een zitkuil?

De prijzen verschillen per bank model, en zijn afhankelijk van de opstelling, maat en bekleding. Wij nodigen u graag uit naar onze showroom, voor het proef zitten en het maken van een vrijblijvende prijs berekening. Ook kunt u ons per mail uw wensen en maten mailen, met eventueel een foto van het idee. We zullen uw aanvraag binnen 24 uur proberen te beantwoorden.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt? Kijk dan ook op onze pagina: · Leveringen.

hoekbank voor woonkamer met zitkuil

hoekbank voor woonkamer met zitkuil model: Valencia.

Op zoek naar banken voor een woonkamer met zitkuil?

Kom gerust een keer langs, of neem vrijblijvend contact met ons op: ℡ 071 – 542 17 54. U kunt ons ook een ✉ mail sturen via onze: contact pagina.

· Voor meer banken op maat: klik hier!

🚩 Adres gegevens:

H&B Lifestyle Collection®
Hoge Rijndijk 305
2382 AP Zoeterwoude – Rijndijk
www.hb-lifestylecollection.nl

 

leefkuil hoekbank op maat

Zie hier ook een hoekbank op maat gemaakt voor een leefkuil. Model: Milas U – vorm hoekopstelling bekleed petrol kleur stof.

maatwerk hoekbank villa woonkamer zitkuil

Maatwerk hoekbank voor een woonkamer zitkuil.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Banken gemaakt voor een woonkamer met zitkuil.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie