Banken met losse hoes

banken met losse hoes en klittenband

Banken met losse hoes

U bent op zoek naar banken met losse hoes? Het grote voordeel van wassen of ‘t naar een stomerij brengen is mogelijk bij banken met een losse hoes stoffering.

Als H&B Lifestyle Collection ® werken wij ook met ‘n aantal modellen die een losse hoes stoffering hebben. Het zijn banken die volgens ons unieke maat concept gemaakt en geleverd kunnen worden. Dus alle opstellingen zoals een • 1 tot 6 zitbank • hoek bank en • lounge bank zijn als opstelling leverbaar.

banken met losse hoes en klittenband

Banken met losse hoes en klittenband? Zie hier dan ook een voorbeeld van onze stijlvolle bank model: Milano met een smalle frame en hoge poten. De bank hebben wij naar de persoonlijke smaak aangepast zoals een zitting uit 1 stuk en diverse maat aanpassingen.

Banken met losse hoezen op maat gemaakt

Komen de maten voor u niet goed uit? Of bent u gebonden aan maten? Dan maken we ‘t toch gewoon naar uw maat! De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑↓ · arm → ← maken we exact op centimeter! Direct van eigen banken fabriek naar uw woon kamer met ‘n levertijd van 4 weken.

Zo maken wij snel, betaalbaar & naar uw maat ‘n bank die voldoet aan uw woon wensen! U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Banken met losse hoes

Op zoek naar banken met losse hoes? Wij zijn als winkel niet gebonden aan maten. We maken ‘t tot op de centimeter naar de wens & maat van onze klanten. Zie hier dan ook een levering foto van ‘t model: Allure. Als lounge bank in de kleur wit met ‘n losse hoes.

• Wilt u ook een unieke bank met een losse hoes? We maken ‘t graag voor u!

Banken met losse hoes

Banken met losse hoes? In ieder gewenst maat & stijl maken wij ‘t voor u! Zie hier ook ‘t model: Allure als banken met losse hoes landelijke stijl

• Snel » betaalbaar € & op maat ⇔  wij de unieke bank voor u!

U hoekbank op maat

Hier hebben we weer ‘t model: Allure als banken met losse hoes. Maar dit keer als ‘n grote U hoekbank op maat gemaakt. U zegt ‘t en wij maken ‘t!

Voordelen van bankstellen met een losse hoes

Heeft u huisdieren of kleine kinderen? Wordt er intensief geleefd in uw huis? Maakt u zich geen zorgen! Een bank met losse hoezen is makkelijk afneembaar en wasbaar. Dus gaat het een keer mis! Dan kunt u ‘t ook zo in de wasmachine doen of naar ‘n stomerij brengen.

Een groot voordeel van de banken die wij maken is dat de zit en rug kussens keer baar zijn. Zo kunt u dan ook beide kanten van zowel de zit als de rug gebruiken. Hierdoor blijft de bank ook veel langer mooi en schoon en kunt u ‘t ook nog eens van plek veranderen.

Omdat we zelf de banken maken kunt u ook ‘n losse hoezen set laten maken door ons. Zo heeft u makkelijk, snel en betaalbaar ‘n nieuwe look op uw bank.

Een unieke bank met uw idee, uw smaak & uw maat … Wij maken ‘t graag voor u!

Landelijke bank met losse hoes

Zie hier ook leuke levering voorbeeld van onze model: Milano. Een landelijke bank met losse hoes en diverse maat aanpassingen. Uitgevoerd in een katoen linnen bekleding.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Grote banken met losse hoes

Hier ook weer ‘t model: Allure maar dit keer als een grote 5 zitbank met ‘n losse hoes. We maken alle banken met losse hoes in alle maten en opstellingen. U zegt ‘t en wij maken ‘t!

Banken met losse hoes hoekbank

Banken met losse hoes. Wederom het model: Allure hoekbank met een losse hoes stoffering in een landelijke stijl.

Wilt u ook banken met een losse hoes?

Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen door ons. Een klein woon winkel met grootste mogelijkheden betreft zit meubelen. We luisteren naar de ideeën van onze klanten en maken ‘t naar hun wens. Met een uniek concept en breed assortiment aan bekledingen van zo ‘n 2000 kleuren stelt ieder zijn eigen bank samen. Van poot tot stik naad, van kleur tot maat, maken wij ‘t naar ieders smaak.

Direct van fabriek naar de klant met ‘n levertijd van 4 weken. Leveren we snel, betaalbaar & op maat uw unieke maat bank.

landelijke banken met losse hoes

Banken met losse hoes ook leverbaar als lounge bank. Kies uw bank en we maken ‘t op maat naar uw wens & stijl.

• Direct van fabriek naar de klant 100 % NL. ♥ kwaliteit!

landelijke stijl banken

Bent u ook op zoek naar banken met losse hoes en in ‘n landelijke stijl? Bij HB Lifestyle Collection ® maken we ‘t naar uw persoonlijke smaak. Zie hier ook ‘n levering foto van ‘t model: Allure.

Banken met een losse hoes van HB Lifestyle

U bent van harte welkom, we zijn 7 dagen per week open en werken we ook zonder afspraak. Komen de tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in de showroom of ons banken fabriek.

banken met losse hoes en klittenband

banken met losse hoes naar uw maat, stijl en smaak gemaakt. Met hier een voorbeeld van het model: Milano.

Kom gerust ‘n keer vrijblijvend langs en neem uw ideeën mee! Bent u ook op zoek naar banken met een losse hoes? Tot snel bij H&B Lifestyle Collection ® een maat winkel in zitten!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons gerust ‘n 📧 mail sturen of bellen naar het nummer: ✆ 071 – 542 17 54. Wilt u nog meer inspiratie? Kijk dan ook op pagina: Leveringen.

Zitbank u vorm

Weer van ‘t model: Allure een hoekbank met losse hoezen in een u – vorm.

• Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee!

banken met losse hoes

Kom gerust ‘n keer langs! Wij maken maken ‘t naar uw smaak & maat.

H&B Lifestyle Collection ®Banken met losse hoes
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie