,

Bankstel moet u geen stress bezorgen

Een rode bank, groene bank of een gele bankstel? Of houd u meer van pastel kleuren? trendy of tijdloos? We zijn er nog lang niet…wat moet de stijl worden van uw bank? industrieel,landelijk of een tijdloze bankstel? De bekledingen daar hebben we het nog niet over gehad, verschillende meubelstoffen met verschillende structuren en designs. Zoveel vragen, zoveel keuze’s, zoveel stress wat op u afkomt bij het kopen van een bank waar u rekening mee moet houden. Na een tijd ziet u door de bomen het bos niet meer… ik hoor u al bijna zuchten :)

Kleurenbank stof

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een bankstel. Het belangrijkste is dat u uw hoofd koel moet houden en u los moet laten van alles wat trendy en wat het stijl van dit jaar is. Het belangrijkste is wat u zelf mooi en leuk vind. Tegenwoordig de dag van vandaag bepaalt en creëert ieder zijn eigen stijl, als het maar niet misstaat in uw interieur en u een thuis gevoel geeft. Het is niet belangrijk of het trendy is, het is juist belangrijk dat het u een warm thuis gevoel geeft. Dus vertrouw op uw eigen smaak het is voor ieder ander beleving en gevoel voor stijl we zijn allemaal anders.
Natuurlijk zijn wij er ook nog als verkoopadviseurs, die u op de beste manier willen helpen en richting kunnen geven in de keuze’s die u gaat maken met een luisterend oor naar uw wens en woonsituatie. Eerlijk advies met alle voor en nadelen die bepaalde bekledingen en materialen kunnen hebben. onze enthousiaste team van verkoopadviseurs staan voor u altijd klaar om het beste te maken van uw toekomstige zitmeubel.

Uw eigen bank samenstellen

Bezorging en nazorg van uw zitmeubel

Keuze van bankstellen moet u geen stress bezorgen, wij moeten uw bank bezorgen :) Dat doen wij ook de bezorging wordt volledig door onze collega’s verzorgt  tot in uw woonkamer u hoeft dan zelf ook helemaal niks te doen ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de nazorg mocht er iets gebeuren in de toekomst 1 telefoontje of een mail is voldoende wij staan altijd klaar voor onze klanten.We werken direct uit eigen fabriek dus mocht er iets gebeuren staat er ook een collega van de productie voor u deur.

Help! de bank past niet door de deur

Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of lang komen in de showroom.

Graag tot ziens :)

Team H&B Lifestyle Collection

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie