Strakke moderne banken

100% Dutch design bankstellen modern

Bent u op zoek naar 100% Dutch design bankstellen modern? Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® wij zijn een winkel waarbij je jouw eigen favoriete bank kunt samenstellen. Al onze bankstellen zijn 100% van puur Nederlands fabricaat en hebben een uitstekende kwaliteit en een zeer prettige zit comfort. Door onze unieke concept bepaalt ieder dan ook de maat van zijn eigen bankstellen. Zoals: breedte, diepte, hoogte of eventueel een afwijkende graden is hierbij mogelijk! (maatwerk op centimeter!)

“ U zegt het en wij maken het, maatwerk is ons werk! “

Bankstellen modern leverbaar in 2000 kleuren!

Banken en fauteuils vormen een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis of kantoor.
In onze showroom vind je niet alleen bankstellen modern maar uiteraard ook landelijke banken.

Onze collectie is eigenlijk als tijdloos te beschrijven. Met de juiste bekleding soort en de afwerking details bepaalt ieder zijn eigen stijl.

Om u meer inspiratie te geven van leveringen en banken die wij op maat hebben gemaakt. Kunt u ook meer ideeën opdoen op onze pagina’s: • Leveringen en • Bank op maat.

De consument weet vandaag de dag precies wat hij zoekt en is ook bereid daarvoor te betalen. Maar de prijs van een bankstel wordt ook hoger door onder meer de tussenhandel en tussen schakels.
Wij van H&B Lifestyle Collection® werken iets anders, en is het juist direct van eigen fabriek naar de klant.

“ Direct van producent naar de consument ”

Moderne bankstellen rechtstreeks van eigen fabricaat

Hierdoor kunnen wij het ook voordeliger aanbieden dan de overige winkels die een soortgelijke concept proberen te hanteren. Zo heeft u betaalbaar maatwerk voor een uitstekende kwaliteit! H&B Lifestyle ® biedt zijn klanten gemak, flexibiliteit en eerlijke prijzen.

Onze missie = Top kwaliteit banken en fauteuils verkopen tegen eerlijke prijzen. Wij maken onze banken in onze eigen fabriek, geheel volgens uw wensen. Hier hebben wij inmiddels al meer dan dertig jaar ervaring mee (sinds 1987). We werken zowel in opdracht voor derde partijen in de vakhandel, interieur stylisten en voor onze particulieren klanten.

Onze uitgangspunt is: als u tevreden bent over onze werkwijze en producten, dan zijn wij ook geslaagd en hebben we bestaansrecht, u bent uiteraard onze succes factor!

“ Flexibel, Snel & Maatwerk op centimeter! “

Bankstellen modern van H&B Lifestyle Collection®

Onze showroom bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Deze is geopend van maandag tot zondag zie onze contact pagina hiervoor. Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u al onze banken uitproberen onder genot van een kopje koffie.

We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kunt ons bereiken op nummer: ✆ 071 – 542 17 54 of stuur ons gerust een 📧 mail.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt en geleverd? Kijk dan zeker ook op onze pagina’s: •Leveringen of • Bank op maat.

Offerte aanvragen voor bankstellen modern design?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding naar ons. Voor een beter idee kunt u ons ook foto’s sturen van het model bank die u het meest aanspreekt.

Aan de hand van uw informatie proberen wij binnen 24 uur een offerte voor u te maken. Voor vragen kunt u ons ook 7 dagen in de week bellen van 10.00 tot 17.30 uur op telefoon nummer: ✆ 071 – 542 17 54.

 

 

 

 

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Bankstellen modern
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie