Bar bank op maat

Een bar bank op maat en in meer dan + 2200 kleuren leverbaar!

Nieuw in onze collectie! Een bar bank op maat, is het nieuwe meubelstuk die wij hebben toegevoegd in onze assortiment. Net als al onze zitmeubelen, is deze unieke meubelstuk ook helemaal op maat verkrijgbaar. Waarom gaan voor standaard als u kunt u kiezen voor een bar bank op maat. Deze meubelstuk is nieuw en exclusief, en zeker niet iets dat u overal zult tegenkomen. Wij hebben onze barbank ontworpen, aan de hand van onze bekende eetkamerbank model: Mondiaal.

Daarnaast is het ook nog een comfortabele, chique en praktische bank. Zo kunt u ook meer mensen kwijt in verhouding tot losse bar stoelen.

Bar bank op maat

Bar bank op maat. Luxe velours stof bekleding, speciaal naar de wens, stijl en maat van onze klanten gemaakt.

Dus bent u op zoek naar een mooie en unieke bank voor in uw woning? Dan zijn onze zitmeubelen en deze bar bank echt precies wat u zoekt!

🙪 U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk. ↔ ↑ ↓ → ←

MAAT ↔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd, zijn wij zeker niet gebonden aan maten. Maar werken wij op centimeter naar uw wens & maat! (Breedte, hoogte, diepte en zithoogte.) Wanneer wij aangeven dat een product op maat te maken is, dan is dat ook echt het geval. Zo kunt u een bar bank laten maken op de maat en wat exact aansluit op uw persoonlijke wensen.

Luxe barbank op maat

Luxe barbank op maat. Zie hier dan ook een voorbeeld, wat we speciaal op ontwerp en naar maat van de klant hebben gemaakt.

🙪 Een winkel waar de maat 📏 geen rol speelt!

Stel uw unieke bar bank samen!

Als ruimte zijn wij de kleinste woon winkel, maar hebben wij een breed en ruim assortiment aan bekledingen. Wij werken met veel toe leveranciers hiervoor en kunt u kiezen uit luxe velours stoffen, zachte linnen / katoen stoffen, stoere en industriële microvezel of skai, echt leder of polyester stoffen. Bij ons moet u wel de kleur kunnen vinden die u zoekt!

In totaal werken wij met meer dan + 2200 kleuren. Die naar uw unieke idee en wens toegepast kan worden. Dus wilt u een bank helemaal naar eigen wens samenstellen? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres!!

Bar bank op maat maken

Een bar bank op maat maken, is bij H&B Lifestyle Collection ® mogelijk! Leverbaar in meer dan + 2200 kleuren, en exact op centimeter naar uw maat gemaakt!

Ook kunnen wij onze eigen fabricaat zitmeubelen uitvoeren met bekledingen van bekende merken, en gerenommeerde stof huizen zoals: Romo, Kirkbydesign, Chivasso, KOBÉ en Keymer ect. Daarbij hebben we ook nog heel veel andere soorten die behoren tot onze basic bekledingen. De voorbeelden hiervan hebben wij ook in onze showroom. Kom gerust een keer langs!

🙪 Van poot tot maat, helemaal naar uw eigen smaak!

🙫 H&B Lifestyle Collection ®
✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

🙪 Direct van de producent, naar de consument.

Showroom H&B Lifestyle Collection®

Onze showroom bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Wij zijn open van maandag tot zondag. (zie onze contact pagina voor meer informatie). Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u de banken uitproberen onder genot van een kopje koffie.

We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op nummer: ☎ 071 – 542 17 54 of stuur ons gerust een 📧 mail.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op · Facebook en onze · Instagram pagina.
Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt en geleverd? Kijk dan zeker ook op onze pagina’s: Leveringen of Bank op maat.

Barbanken op maat en ontwerp

Barbanken op maat en ontwerp gemaakt.

🙪 Snel, betaalbaar & helemaal naar uw maat gemaakt!

Offerte voor een bar bank op maat?

Stuur per 📧 mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding naar ons. Voor een beter idee kunt u ook een foto meesturen. Aan de hand van uw informatie proberen wij binnen 24 uur een offerte voor u te maken.

U kunt ons ook 7 dagen in de week bellen, van 10.00 tot 17.30 uur op telefoon nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

Bar bank op maat gemaakt

Wilt u ook een barbank laten maken? Kom gerust een keer langs, bij HB Lifestyle Collection ® wordt uw bar bank op maat gemaakt!

🙪 Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

 

 

 

🞍 H&B Lifestyle Collection ® – Bar bank op maat 🞍
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie