Bijzondere zit banken

Bijzondere bank

U bent op zoek naar bijzondere zit banken voor een bijzonder prijs?  Een bank maar anders dan bij de andere. Een bank met jouw idee, jouw smaak, een bank met uw eigen signatuur? Dat is precies wat we dan ook bedoelen bij H&B Lifestyle Collection® als we het hebben over bijzondere zit banken. De banken en fauteuils van ons collectie zijn allemaal bijzonder en uniek. Zo heeft ieder bank een eigen identiteit en karakter van de eigenaar. Omdat de banken naar uw eigen wens, smaak en stijl samengesteld kan worden. Speciaal voor u met liefde gemaakt! Direct van eigen banken fabriek naar de klant. Leveren we kwaliteit voor een bijzondere prijs €!

Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat ⇔? We maken ‘m graag voor u!

Patchwork bank kleuren bank op maat

Bijzondere zit banken: Zie hier ‘t model: Palermo patchwork bank met verschillende kleuren. En lapje voor lapje naar uw wens samen te stellen.

Ieder persoon is uniek, ieder mens heeft zijn een eigen stijl en ieder mens is bijzonder. Zo zijn ook onze bijzondere zit banken. Per bestelling worden ze totaal anders als het standaard uitvoering en krijgen ze een eigen karakter. Omdat ieder zijn eigen bank kan samenstellen, wordt ieder bank dan ook apart en uniek. En met liefde ♥ voor het vak worden ze door onze meubel makers gemaakt. Een 100 % NL. kwaliteit product voor een eerlijke prijs, met een snelle levertijd van 4 weken. Kunt u al heerlijk genieten van uw unieke en bijzondere bank!

Bank samenstellen zelf ontwerpen

Bijzondere zit banken waaronder zeker ook ‘t model: Divana. Een bank met uw stijl, uw smaak en uw stijl! We maken ‘m graag voor u!

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een unieke bank naar uw wens & stijl.

bank zelf samenstellen

Een bank samenstellen en iedere dag anders combineren met je eigen bank! Zie hier ook ‘t model: Palermo.

Direct van fabriek met 4 weken in uw woon kamer! 100% NL kwaliteit.

Bijzondere banken

De banken collectie van H&B Lifestyle Collection ® is net ietsje anders de dan andere meubel winkels. Het is namelijk zo we hebben een basis collectie, die we op bestelling naar wens maken voor onze klanten. Het is een collectie wat we dan ook in ∴ 1001 mogelijkheden kunnen uitvoeren. Zo bepaalt ieder zelf de opstelling, maat en de kleuren combi van de bank zelf. Met zo ‘n concept leveren we dan ook maat werk ⇔ in de breedste zin hiervoor. Zoals de breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑ ↓ en de arm → ← maken we ‘t op centimeter. En als eind resultaat krijgen we dan ook echt een bijzondere bank die iets heeft van uw eigen. Een bijzondere bank speciaal voor u gemaakt, voor een bijzondere prijs! Direct van fabriek naar uw woon kamer met een levertijd van 4 weken.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ⇔ ⇑ ⇓ ⇒ ⇐

Bijzondere bank samenstellen

Zelf je bank samenstellen? Bij ons is ‘t mogelijk! U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u.

Snel », betaalbaar € en op maat ⇔, maken we naar wens uw bank!

Maat winkel in zitbanken Den Haag

H&B Lifestyle, een maat winkel in zit banken. Met hier dan ook ‘t model: Tetris.

Stel uw bank samen naar wens & maat ↔

Een bijzondere bank van ons collectie is dan ook wel echt apart te noemen. U stelt uw eigen bank helemaal naar eigen idee en wens samen. In de breedste zin: van poot vorm / kleur tot stik werk. Van maat ↔ tot kleur. Met een breed scala van ruim 2000 kleuren waar we mee werken. De maat ⇔ bepaalt u ook zelf, op centimeter leveren we dan ook maat werk op de banken en stoelen. Maak uw interieur bijzonder, met een bijzondere bank van H&B Lifestyle Collection ® een winkel met de grootste mogelijkheden op het gebied van banken. Wilt u meer zien van bijzondere zit banken die door ons zijn gemaakt klik dan hier.

Fauteuil patchwork

Ook een stoel naar uw wens laten maken. Zie hier ook ‘t Rio patchwork stoel. Kies lapje voor lapje je eigen kleuren uit!

Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat ⇔! We maken ‘m graag voor u…

eigen bank samenstellen

Bijzondere bank samenstellen: U zegt ‘t en wij maken de banken voor u! Direct van fabriek naar uw woon kamer.

H&B Lifestyle Collection ®

H&B Lifestyle Collection ® een kleine winkel met een gezellige woon kamer sfeer. Met dan ook de grootste mogelijkheden op het gebied van zit banken. Laat u verrassen door de mogelijkheden wat we kunnen bieden betreft zit meubelen. Kom gerust een keer vrijblijvend langs, u bent van harte welkom! We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Zijn de winkel tijden voor u niet gelegen? Op afspraak kunnen we u ook ontvangen in ons fabriek of winkel. Op een ongedwongen sfeer met een kopje koffie helpen we u graag verder. En geven u advies op maat en een luisterend oor naar uw woon ideeën. Wilt u ook uw eigen bijzondere zit bank samenstellen? Snel», betaalbaar €, naar wens en maat ⇔? Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

Een maat winkel in zit banken? Dan bent u op ‘t juiste adres!

Bijzondere Patchwork bank in alle kleuren

Wilt u ook een bank met uw idee, uw smaak en uw maat? Kom dan gerust een keer langs.

Speciale hoek bank op maat gemaakt woerden

Heeft een moeilijke hoek? Geen probleem dan maken we de bank op maat voor u!

Maat op centimeter ↔ ↓ ↑ → ← ↵

hoek bank op maakt gemaakt

In ieder gewenste maat en alle opstellingen leveren we onze banken.

Stop met ‘t eindeloos zoeken naar uw droom bank! We maken ‘m gewoon voor u…

Bank ontwerpen

Een bank ontwerpen? Zie hier dan ook ‘t model: Milas in een graden hoek van 128 graden. U zegt ‘t wij maken ‘t een bank op maat is ons werk!

Bepaal zelf de breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑ ↓, arm → ← en de hoek ∇ .

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇔  

 

H&B Lifestyle Collection ® – Bijzondere zit banken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie