Brede bankstellen

Brede bankstellen

U bent op zoek naar brede bankstellen? Brede bankstellen zorgen voor meer ruimte en geven een rijke uitstraling in uw woon kamer. Hierdoor krijgt net zoveel zit ruimte als een 3 en 2 zit bank. Maar bent u niet verplicht aan een standaard opstelling.

Als H&B lifestyle Collection ® werken met ‘n collectie van diverse stijlen, wat we ook in alle maten kunnen leveren. Zo maken we dan ook de brede bankstellen naar ieders idee, smaak en maat.

Omdat we direct van fabriek naar de klant werken, hebben we ‘n korte levertijd van maar 4 weken. Hierdoor kunnen we dan ook snel, betaalbaar en een kwaliteit bank op maat leveren. Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen op ‘t gebied van banken op maat.

Zie hier ook enkele banken die door ons zijn gemaakt voor onze klanten.

• Brede bankstellen? Net zo breed als u ‘t maar wenst!

Brede bankstellen

Brede bankstellen met hier ‘t model: Murano in kleur cognac. Een bank uit 1 frame van bijna 3 meter breed.

• Direct van fabriek naar de klant 100 % kwaliteit √

Brede bankstellen

Brede bankstellen? Zie hier ook ‘t model: Milano een grote bank van arm tot kussen op maat gemaakt.

Brede bankstellen in alle maten ⇔

Met ons unieke concept: bank op maat, maken wij ‘n bank net zo breed als u ‘t maar wenst. Omdat we zelf de banken maken, zijn we dan ook niet aan maten gebonden. U zegt ‘t en wij maken ‘t op centimeter!

Zo kiest ieder de • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ en de arm → ← maat. Vervolgens heeft u ook keus in hardheid van de kussen en bepaalt u ook zelf de zit hoogte ⇑ ⇓.

Naast ‘t maat werk stelt u ook uw eigen bank samen met ruim 2000 kleuren van ons collectie. Van poot tot stik vorm, van kleur tot maat, een bank naar uw smaak! Zoekt u een winkel waar u alles zelf mag bepalen aan uw bank? Dan bent u bij ons op ‘t juiste adres!

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔

Brede bankstellen

U zegt ‘t en wij maken ‘t op maat. Ook hier ‘n brede bankstel van ‘t model: Lifestyle dit keer met knopen in de rug.

• Maat ↔ werk op centimeter ⇔ ⇑ ⇓ ∧ ⇒ ⇐

brede bankstellen 3 meter bank

Brede bankstellen? Zie hier ook ‘n hele brede bank van 3 meter. Gemaakt van ‘t model: Milano en bekleed in luxe velours stof.

Brede bankstellen

Brede bankstellen leverbaar in alle maten en vormen, zo maken we ‘t ook naar uw wens, idee en stijl. Zie hier ook ‘t model: Allure met ‘n losse hoes.

Bent u ook op zoek naar brede bankstellen?

U bent van harte welkom in ons gezellige en kleine winkel. Kom gerust ‘n keer langs en neem uw maten en ideeën mee. Hier kunt u de banken komen proef zitten, en in alle tijd zullen we met u de mogelijkheden bespreken.

Graag geven we ook advies op maat wat dan ook ‘t best zal passen voor uw persoonlijke situatie. Alle banken die in de winkel staan kunnen we als brede bankstellen maken. En met breed bedoelen we net zo breed als u ‘t maar wilt!

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen onze tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in ons winkel.

Dus bent u op zoek naar brede bankstellen? Wat dan ook snel, betaalbaar en op maat leverbaar is? Kom dan gerust ‘n keer langs bij H&B Lifestyle Collection ® “een maat winkel in zitten”

Wilt u meer zien van banken die op maat zijn gemaakt? 🛋 Klik dan hier.

• Voor meer informatie:

Kunt u ons bellen op nummer: ☎ 071 – 542 17 54 of ‘n 📧 mail sturen is ook mogelijk.

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Zie hier ook ‘n brede maat bank van maar liefst 313 cm breed. Wat we op ontwerp en idee hebben gemaakt voor onze klant. Deze brede bankstel is van poot tot maat op ontwerp gemaakt.

• Direct van fabriek naar de klant! Snel » betaalbaar € en naar uw maat ↔

Cognac kleur brede bank op maat industrieel

Voor brede bankstellen bent u bij ons op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘n cognac kleur brede bank op maat van 310 cm totaal breed. Gemaakt van ‘t model: Milano in ‘n industriele look.

 

brede bankstellen

Bent u op zoek naar brede bankstellen? Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom! Ook hier weer ‘n brede bankstel dit keer met aan beide kanten een lounge van ‘t bank model: Amsterdam.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

brede bankstellen

Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom. Wij maken brede bankstellen tot op de centimeter naar wens van de klant. Zie hier ook ‘t model: Grando 4.5 – zitbank van 295 cm breed.

 

H&B Lifestyle Collection ®Brede bankstellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie