, ,

Comfortabele hoekbank op maat

Comfortabele hoekbank op maat Xavier
Comfortabele hoekbank op maat

Je eigen comfortabele hoekbank op maat samenstellen? Geheel naar uw eigen smaak & stijl gemaakt in meer dan: + 2200 kleuren! H&B Lifestyle Collection® Een maat specialist in hoekbanken op maat. Bij ons kan ieder zijn eigen unieke en comfortabele hoekbank op maat samenstellen.

Comfortabele hoekbank op maat Xavier

Zie hier een comfortabele hoekbank op maat Xavier stof bekleding, gemaakt van onze bank model: Lifestyle, met zwart metalen design poten.

Comfortabele hoekbank afwijkende graden

Een mooie levering foto van een comfortabele hoekbank op maat, speciaal met een afwijkende graden hoek i.v.m. de muur. 

Al onze basis modellen worden op bestelling gemaakt en zijn deze leverbaar in verschillende opstellingen, afwerkingen, onderstellen en afmetingen. Ieder is helemaal vrij in het bepalen van de: maatvoeringen, kleuren, bekledingen, poten, vullingen etc. De opties die u bij ons heeft zijn oneindig. Ieder kiest van poot tot stiksel, van kleur tot maat, zijn eigen droombank naar zijn unieke smaak!

Comfortabele kleine hoekbank op maat

Met hier nog een voorbeeld van onze bank model: Allure, gemaakt als comfortabele kleine hoekbank op maat in een U – vorm opstelling.

▪ U zegt het en wij maken het, een comfortabele hoekbank op maat is ons werk!

Comfortabele hoekbank met ronde longchair

Zie hier ook een levering voorbeeld van onze bank model: Fabio. Een comfortabele hoekbank met ronde longchair.

Direct van eigen fabricaat, 100 % Nederlandse kwaliteit.

Wij werken direct vanuit onze eigen bankenfabriek en maken onze collectie zitmeubelen helemaal naar uw wens, stijl en maat. Ieder bank wordt op bestelling custom-made gemaakt en wordt alles naar de persoonlijke wens van de klant vervaardigd.

Comfortabele Design hoekbank op maat

Comfortabele design hoekbank op maat, gemaakt van onze bank model: Milano, met zwart metalen punt poten.

Hoe het werkt? We hebben onze basis collectie aan de hand hiervan kiest u een model. Vervolgens een opstelling en bepaalt u, uw eigen maat op centimeter.
▪ Maatwerk = breedte, diepte, hoogte, afwijkende graden/ronding ect. op centimeter!

Comfortabele hoekbank op maat gemaakt

Een comfortabele hoekbank op maat gemaakt van onze model: Milano. Met aan 1 zijde een uitsparing in de frame, in verband met de podium/verhoging in de woonkamer.

Hoekbank voor erker

Zie hier een comfortabele hoekbank op maat, die wij voor een erker hebben gemaakt. Al onze zitmeubelen kunnen in ieder gewenste opstelling & afmeting gemaakt worden.

We hebben vele verschillende modellen die er prachtige uitzien. Ieder bank heeft zijn eigen stijl en zijn allemaal verschillend in hun zitcomfort en uitstraling. Daarom is het van belang dat u begint met het maken van een keuze voor een basis model.

Comfortabele chique hoekbank op maat

Met hier ook nog een andere levering voorbeeld van onze bank model: Milano. Gemaakt als een comfortabele chique hoekbank op maat, met een tussenelement en overzettafel op maat.

Bepaal zelf uw eigen maat voor uw hoekbank.

Het is wel handig de maten in de ruimte waar u de bank wilt plaatsen op te meten, zodat dit niet achteraf een probleem wordt. Als u bij ons in de winkel uw hoekbank wilt laten maken, is het wel belangrijk dat wij de maten weten, omdat wij het exact op tot op uw centimeter kunnen maken. Ook is het mogelijk om uw hoekbank uit te breiden, met een lounge of ottomane gedeelte.

Comfortabele strakke hoekbank op maat

Weer een voorbeeld van onze bank model: Milano een comfortabele strakke hoekbank op maat, gemaakt in een U vorm opstelling met een ronde eiland.

Aanpassingen die mogelijk zijn bij een hoekbank op maat:
▪ Breedte: zowel in de kussens, als in de armleuningen.
▪ Diepte: van de zitting, of de totale frame diepte mogelijk!
▪ Hoogte: van de armleuning, of de frame van de bank.
▪ Zithoogte: van het bankstel.
▪ Hoekstuk: Rond, haaks of een trapeze hoek.

Comfortabele eetkamer hoekbank met kussen

Ook voor een comfortabele hoekbank voor in uw eetkamer kunt U bij ons terecht! Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal lounge met kussen.

Eventueel een afwijkende hoek behoort ook tot de mogelijkheden. Voor in een erker of een afwijkende graden hoek van uw ruimte. (bovengenoemde opties zijn op centimeter te vervaardigen en bij graden banken kan ieder gewenste graden toegepast worden)

Comfortabele hoekbank erker op maat

Bent U opzoek naar een comfortabele hoekbank op maat voor in uw erker? Wij maken al onze zitmeubelen op centimeter!

Meer informatie hierover kunt u verder lezen op onze pagina: Zie hier ook voor meer maatwerk voorbeelden en ook onze andere inspiratie pagina: Bank op maat. Hier hebben wij talloze voorbeelden van verschillende maatwerk banken.

Comfortabele hoekbank op maat

Inspiratie foto van onze model: Milano, 2x een comfortabele hoekbank op maat.

Hoekbank op maat leverbaar in meer dan + 2000 kleuren!

Als u het model en de maten heeft gevonden dan moet u een keuze gaan maken uit ons ruime assortiment van kleuren en stoffen. Het makkelijkst is om hiervoor naar onze showroom te komen, wij hebben hier al onze bekledingsoorten en kleuren.

U kunt hier in alle rust de bekledingen bekijken onder een genot van een kopje koffie. Aan de hand hiervan geven wij u graag advies en informatie over eigenschap en samenstellingen van onze bekleding soorten.

Comfortabele luxe hoekbank op maat

Comfortabele luxe hoekbank op maat. Deze bank hebben wij speciaal naar de wens tot in de kleinste details voor onze klanten gemaakt van onze basis model: Milano.

Van poot tot stiksel, van kleur tot maat!

De laatste details zoals de afwerkingen van de stiksels en poten kunt u ook weer naar uw stijl bepalen. Alle stiksoorten zijn bij ons wel mogelijk zoals: een Franse naad of ook wel opgestikt genoemd, een bieskoord gebruikelijk voor landelijke banken of een open stiksel voor leren banken, of gewoon een enkel stikwerk voor een neutrale strakke afwerking.

Comfortabele ronde hoekbank op maat

Zie hier ook een levering voorbeeld van onze strakke bank model: Twitter. Een comfortabele ronde hoekbank op maat. Deze opstelling heeft 2x een ronde hoek element.

Voor de poten hebben wij verschillende materiaal soorten die we in verschillende kleuren kunnen toepassen. Hier kunt u voor meer ideeën en opties ook kijken op onze pagina met: leveringen.

Aan de hand van de gekozen bank model, opstelling, maatvoering en bekleding beginnen wij met de productie van uw droom bankstel. Omdat de productie van onze zitmeubelen in eigen beheer gebeurt, zijn wij snel en flexibel met de levering.

Comfortabele velvet hoekbank op maat

Bent U op zoek naar een comfortabele velvet hoekbank op maat? Wij werken op bestelling en kunnen al onze modellen in ieder gewenst opstelling gemaakt worden.

100% Nederlandse vakmanschap, voor een eerlijke prijs / kwaliteit verhouding.

Zo heeft ieder klant aan het einde van de rit een bank wat exact inspeelt op zijn specifieke eisen. Wij hebben de ideale droombank voor u gecreëerd! Kom gerust een keer  vrijblijvend langs en neem uw ideeën en maten met u mee!

Onze winkel bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Een leuke en gezellige woonboulevard met veel variatie in winkels. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag, zie onze: contact pagina voor meer informatie.

Comfortabele hoekbank op maat boucle

Bank model: Allure 110, gemaakt als een comfortabele hoekbank op maat bouclé stof bekleding.

U vorm eettafel hoekbank maat

Ook voor een comfortabele eettafel hoekbank op maat, kunt u bij ons terecht! Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling en volledig naar uw wens.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een hoekbank op maat?

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn: 6 dagen telefonisch bereikbaar op nummer: ☎ 071 – 542 17 54. Of stuur voor een vrijblijvende offerte een mail ✉, met uw vraag en eventueel een foto, met de maten van uw idee/ruimte.

Comfortabele graden hoekbank op maat

Luxe hoekbank met ronde longchair

Zie hier een nog leuke voorbeeld die wij hebben gemaakt van onze model: Fabio hoekbank.

 

▪ H&B Lifestyle Collection – Comfortabele hoekbank op maat ▪
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie