,

De perfecte Bank voor lange mensen

Perfecte bank voor lange mensen

De perfecte bank voor lange mensen

De perfecte bank voor lange mensen? Lees en kijk verder want dit gaat u zeker interessant vinden! Er zijn weinig banken waar lange mensen fijn op kunnen zitten. Het probleem waar lange mensen mensen mee zitten tijdens ‘t zoeken naar ‘n bank. Is dat de zit banken te ondiep zijn, of ‘n te lage zit hoogte hebben. De titel: de perfecte bank voor lange mensen, geeft al aan waar we ‘t over gaan hebben.

Hoekbank lange mensen extra hoog

Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Milano, een hoekbank voor lange mensen extra hoog gemaakt. Hierbij hebben wij de aangepast in frame en heeft de bank ook een diepte zitting.

H&B Lifestyle Collection een specialist in zitmeubelen op maat!

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we fabrikant en winkel in ‘t maken van zit banken op maat. Zo kunnen we voor ieder persoon de perfecte bank leveren die voldoet aan zijn maten. Of u nou kort of lang bent? Is voor ons geen enkel probleem. U zegt ‘t en wij maken uw bank op maat. Zo maken we dan ook de perfecte bank voor lange mensen.

Zie hier dan ook ‘n aantal van banken die wij voor lange mensen hebben gemaakt.

Perfecte bank voor lange mensen

De perfecte bank voor lange mensen, deze hebben wij gemaakt van ‘t model: Athene. Op verzoek van de klant is de rug verhoogd en de zit hoogte is aangepast naar de lengte. Met diverse aanpassing de perfecte bank voor lange mensen geworden. U zegt’t en wij maken ‘t naar uw maat & smaak!

bank op maat Amsterdam

Zie hier ook ‘n prima bank voor lange mensen wat we op maat hebben gemaakt. De breedte is totaal 285 cm. Daarbij is de zithoogte en de diepte aangepast naar de wens van de klant.

Een bank naar uw lengte en maat gemaakt!

We werken met ‘n uniek concept, hierdoor kunnen we ‘n bank geheel naar uw maat aanpassen. Met ‘n flexibele collectie aan banken die we in ieder opstelling, bekleding & maat kunnen maken.

Hoge bank voor lange mensen

Zie hier ook een extra hoge bank voor lange mensen speciaal op maat gemaakt. De aanpassingen zijn uitgevoerd in de frame van het model: Milano.

Maatwerk op de centimeter!

Problemen zoals te hoog ↑ of te laag ↓ en dat de diepte ↵ niet klopt? Zijn voor ons als zit meubel specialist geen enkel probleem! U kijkt enkel naar de basis model, wat in uw smaak valt en wij maken de bank naar uw maat. De · breedte ⇔ · diepte ↵ · hoogte ⇑⇓ en · arm leuning →← maken wij op centimeter.

cognac bank voor lange mensen

Met hier nog een voorbeeld van een cognac bank voor lange mensen. Gemaakt van onze model: Murano, de zithoogte en diepte is naar ieders wens op centimeter leverbaar.

Met een snelle levertijd, direct van eigen fabriek naar de klant. Leveren wij dan ook snel, betaalbaar en geheel op maat de perfecte bank voor lange mensen.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔

Bank voor lange mensen 3 meter breed

De perfecte bank voor lange mensen. Waaronder ook ‘t model: Palermo. De bank is totaal 3 meter breed gemaakt, met ‘n binnen maat van 2,50 cm. Ook de diepte hebben we 20 cm. extra dieper gemaakt + met 4 cm. hogere zit.

Bank voor lange mensen met hoge zit

Alle banken van ons collectie zijn geschikt voor langere mensen. Zie hier ook weer ‘n bank voor lange mensen met ‘n hoge zit, gemaakt van ‘t model: Murano met lounge deel.

hoekbank op maat voor lange mensen

Model: Murano hoekbank op maat voor lange mensen. Wij kunnen al onze zitmeubelen aanpassen naar de wens en maat van onze klanten.

MAAT werk op centimeter ↔ ↓ ↑ →

Zoekt u ook banken die voor lange mensen goed zitten? Zijn de banken wat u tot nu toe heeft geprobeerd toch net iets te klein of te laag? We nodigen u graag uit naar ons showroom, voor ‘t proef zitten en uitproberen van onze banken.

Hier zullen we dan ook de juiste metingen doen en u gericht advies geven op maat. De bank wat u leuk vind passen we aan naar uw hoogte en diepte. We laten dit ook meteen uitproberen van wat u het meest aangenaam vindt zitten.

Perfecte maat bank voor lange mensen

Met hier een perfecte maat bank voor lange mensen. Model: Murano heeft een hoge zit en een fijne zit diepte. Voorbeeld zoals getoond heeft ook een extra brede binnenmaat voor het languit kunnen liggen.

Bank hoge zithoogte lange mensen

Onze banken zijn leverbaar in ieder gewenste opstelling en maatvoering. Zie hier ook een U – vorm lounge bank met een hoge zithoogte en een diepe zit wat zeker ideaal is voor lange mensen. Model: Milano.

Vindt u de hardheid niet naar uw wens? Daar hebben we ook keuzes in! We werken met verschillende hard heden. Wat we dan ook laten uitproberen, u kunt kiezen voor: · soft · medium of ‘n · harde zit.

Zo stelt ieder stap, voor stap van: poot tot maat, ‘n bank samen naar zijn eigen maat & smaak!

• We maken de ideale bank naar uw lengte, idee & stijl 🛠

leren sofa op maat

Zoekt u ook ‘n bank voor lange mensen? Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom!

Brede maat bank op ontwerp 3 meter

Zie hier ook ‘n brede maat bank op ontwerp van totaal 3 meter breed. Met ‘n extra hoge en diepe zit wat de bank perfect maakt voor lange mensen. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw maat!

Stel de perfecte bank voor lange mensen naar wens samen

We werken met ‘n breed scala van totaal zo ‘n 2000 kleuren. Waarvan 1400 kleuren aan stof en 600 kleur aan leer en skai. Bij ons bent u zeker niet aan standaard bekledingen gebonden. Alle bekledingen die we hebben kunnen we toepassen op de gehele collectie.

Perfecte eetbank voor lange mensen

Ook maken wij de perfecte eetbank voor lange mensen. Zie hier onze bank model: Mondiaal lounge, met een extra diepe zitting.

Omdat alle banken in eigen beheer worden gemaakt, zijn wij niet beperkt en stelt ieder eigen bank samen! Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, bepaalt u alles naar eigen idee en smaak! U zegt ‘t en wij maken ‘t, een bank op maat is ons werk … Direct van eigen fabriek, naar de klant met ‘n snelle levertijd!

• Van poot tot maat ‘n bank naar uw smaak 🛋

De perfecte bank voor lange mensen velours stof

Bank voor lange mensen. Waaronder ook ‘t model: Milano bank. Met een diepte van 110 cm. en een binnen maat van 2 meter breed.

Cognac kleur brede bank op maat industrieel

Zie hier weer ‘t model: Milano de perfecte bank voor lange mensen! Dit keer als ‘n cognac kleur brede bank op maat met maar liefst 310 cm totaal breed. De bank heeft ‘n binnen maat van ruim 270 cm. Ook is de diepte van de frame extra diep 110 cm. totaal.

Wilt u ook de perfecte  bank voor lange mensen?

Wilt u ook de perfecte bank voor lange mensen? Kom gerust ‘n keer langs de koffie staat klaar. We zijn 6 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Hier helpen we u graag verder en met ‘n luisterend oor naar uw wens. Ook geven we u gericht en advies naar uw maat. Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®. ” Een maat winkel in zitten “

Wilt u meer zien van bank die door ons zijn gemaakt? Klik dan op de link: • Bank op maat of • Leveringen.

• Voor vragen kunt u gerust ‘n ✉ mail sturen of bellen naar: ☎ 071 – 542 17 54.

Mooiste hoekbanken op maat industrieel

Zie hier dan ook ‘n mooie hoekbank op maat industrieel van ‘t model: Lifestyle. Speciaal naar de wens gemaakt voor een lange klant met ‘n extra hoge zit.

Bank lange en korte mensen

Ze hier een bank zowel voor lange en korte mensen. Misschien niet direct zichtbaar maar er zijn 2 dieptes toegepast in de hoekbank, waarbij de ene kant – 8 centimeter korter is gemaakt. Bekleed in microvezel en afgewerkt met banen stiksels in de rug. Model: Palermo.

• Direct van fabriek snel, betaalbaar & naar uw maat 📏

Lange bank op maat 3 meter

Wilt u ook ‘n perfecte bank voor lange mensen? Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen.

bank voor lange mensen

Zie hier ook ‘t model: Amsterdam wij maken de ideale bank voor lange mensen ‘n bank met hoge zithoogte. Helemaal naar maat met dan ook de juiste zit hoogte en diepte. Kom langs en laat u informeren.

• Voor vragen kunt u ons ook ‘n 📧 mail sturen of bel gerust naar ✆ Tel. 071 – 542 17 54.

H&B Lifestyle Collection ®
Hoge rijndijk 305
2382 AP  ZOETERWOUDE
Tel: 071 – 542 17 54

• U zegt ‘t en wij maken de perfecte bank voor lange mensen!

ideale bank voor lange mensen

Zie hier ook onze bank model: Murano. Een ideale bank voor lange mensen. Een extra hoge zitting met een comfortabele zit diepte. Alle aanpassingen zijn op centimeter naar de lengte van onze klanten te maken.

Beste bank voor lange mensen

Beste bank voor lange mensen? Zie hier dan ook een voorbeeld van onze model: Twitter. Een strakke bank met een hoge zithoogte en een diepe zit. Op centimeter maken wij het naar uw maat!

De perfecte bank voor lange mensen

Een perfecte hoek bank voor lange mensen met een hoge zit en hoge rug! Gemaakt van het model: Murano. Kom gerust een keer langs en stel uw zitmeubel naar uw eigen maat en stijl samen!

• Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom 
H&B Lifestyle Collection ® – De perfecte bank voor lange mensen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie