,

Desigual bank een uniek meubelstuk in een persoonlijk jasje.

Hou je van kleur? Dan is dit echt iets voor u

Hou je ook van kleur, kleur en nog eens van kleur? Dan is het model Desigual bank of fauteuil van H&B Lifestyle Collection ® echt iets voor u. We ontwerpen en maken unieke zit meubelen, met een karakter van de klant. Combineer, wees creatief en creeer je eigen look. Stel uw eigen model Desigual bank of fauteuil naar wens samen. Een uniek meubel stuk in een persoonlijk jasje. Afgestemd op uw maat en persoonlijke kleuren. Dat is precies wat we dan ook bedoelen met het model Desigual bank. U zegt het en wij maken uw unieke bank. Snel, betaalbaar en naar uw wens! Direct uit eigen fabriek naar de klant. Met een levertijd van 4 weken kunt u al heerlijk genieten van uw eigen unieke bank.

Desigual bank patchwork banken kleur

Hou je ook van kleur? Dan zijn de desigual bank en fauteuils echt iets voor u!

Wonen in kleur met een Desigual bank

Steek je huis in frisse kleuren met het model Desigual bank of fauteuil. Met maar liefst 2000 kleuren. Wat we in collectie hebben, mag je dan ook je bank naar eigen idee samenstellen. Kies een basis model uit en begin maar met combineren. Wil je een patroon stof ? of hou je meer van patchwork? U zegt ‘t en wij maken ‘t! Bij ons kan je van poot tot stikwerk, van kleur tot maat je eigen bank samenstellen. Met behulp van foto’s gaan we ook een paar voorbeelden laten zien van zit meubelen die we hebben gemaakt.

Speelse banken multi color

Speelse bank waaronder ook het model Lifestyle. Naar uw eigen wens te combineren. Iedere dag anders met een speelse desigual bank.

Desigual bank op maat

Naast kleur en combinatie mogelijkheden maken we ook het model Desigual bank op maat. Zo kunnen we de bank aanpassen voor je eigen maat. In breedte ↔, diepte ↵, hoogte ↑↓ en de arm leuning →←. Maken we het naar de wens van ons klant. En leveren we maat werk op centimeter.

Speelse banken patchwork vloertegel

Aparte fauteuils patchwork

H&B Lifestyle Collection ® een maat winkel in zit banken

We nodigen je van harte uit in ons showroom. Een kleine maat winkel, maar met de grootste mogelijkheden betreft zit meubelen. Laat je verrassen door ons unieke concept en er zal een wereld vol mogelijkheden voor je open gaan. We zijn 7 dagen per week open en werken zonder afspraak. Kom gerust een keer langs om uw ideeën te bespreken. We maken een bank naar jouw idee, jouw smaak en jouw stijl! Wil je ook een model Desigual bank of fauteuil? Snel, betaalbaar en geheel naar wens? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®.

Speelse banken leuke kleuren

Heb je ook altijd al je eigen bank willen samenstellen? Dan is dit het adres wat u zoekt!

H&B Lifestyle Collection ® – Desigual bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie