, ,

Duits Oostenrijkse eethoek bank

Duist Oostenrijkse eethoek bank

De Duits Oostenrijkse eethoek bank

U kent het misschien wel? De Duits Oostenrijkse eethoek bank, van vakantie of een bezoek in één van deze 2 landen. Zoals de naam het ook zegt, heeft deze eethoek een Duits Oostenrijkse tintje. Een bekende fabrikant die deze banken maakt is het merk: Tirol. Het kenmerkt zich door massief hout en de neutrale tinten met een sierlijke afwerking. Wat er wel gezellig uitziet, maar voor deze tijd in de meeste interieurs een beetje te klassiek uitstraalt.

Stoere Duits Oostenrijkse eethoek bank

Een voorbeeld van onze stoere Duits Oostenrijkse eethoek bank model: Mondiaal. In combinatie met 4 model gebonden eetstoelen.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® maken vanuit onze eigen fabriek een alternatief en de modernere variant hiervan. Wat wij dan ook “de moderne Duitse eethoek” noemen. Hierbij gebruiken wij moderne en trendy materialen en werken we het uit naar ieders unieke huisstijl.

Duist Oostenrijkse eethoek bank

Voor een prachtige en op maat gemaakt Duits Oostenrijkse eethoek bank bent u hier op ‘t juiste adres! Zie hier dan een ook bank wat we speciaal naar de wens, stijl en maat van onze klanten hebben gemaakt.

Duits Oostenrijkse eethoek bank

Een Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat gemaakt en geleverd voor onze klanten uit Duitsland (Sersheim) Model: Mondiaal met een smalle frame en een hoog metalen onderstel, in combinatie met een eettafel op maat.

U vorm eethoek bank België

Met hier ook een U vorm eethoek die wij hebben gemaakt voor onze klanten uit: België. Uitgevoerd in micro leder, met zwart stalen U – vorm poten.

Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat

Wilt U ook een Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat laten maken? Wij werken op bestelling en maken onze zitmeubelen naar de gewenste afmeting van onze klanten.

De Nederlandse variant van de Duits Oostenrijkse eethoek bank

Net als bij de Oostenrijkse eethoek, zijn de frames van onze banken ook gemaakt van massief hout. Maar worden deze wel bekleed, met schuim en vervolgens gestoffeerd, waarbij het hout niet meer zichtbaar is. Zo zorgen we voor optimaal zitcomfort en maken we het naar ieders inrichting.

Oostenrijkse eethoekbank op maat

Model: Mondiaal met gestoffeerde poten, een Oostenrijkse eethoekbank op maat.

We gaan u een aantal voorbeeld laten zien van onze eigen model Duits Oostenrijkse eethoek bank: Mondiaal. Wat we op verschillende onderstellen hebben uitgevoerd en passend op de maat & wens van onze klanten hebben gemaakt.

duits oostenrijkse eethoek bank

Voor optimaal zit comfort en een stijl volle uitstraling is onze bank model: Mondiaal een geschikte keus voor een Duits Oostenrijke eethoek.

Duits Oostenrijkse eethoek op maat

Met hier nog een voorbeeld van een grote Duits Oostenrijkse eethoek op maat. Gemaakt van onze bank model: Mondiaal met een gestoffeerde zijkant. De eettafel is op maat, hout soort: massief eiken en iets kleiner als de bank gemaakt.

Oostenrijkse eethoekbank U vorm maatwerk

Zie hier ook nog een andere voorbeeld van een Oostenrijkse eethoekbank U vorm maatwerk opstelling, met een eettafel op maat.

Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat

Als winkel werken wij vanuit eigen fabriek, direct naar de klant met een snelle levertijd. We werken alleen op bestelling en maken onze opdrachten naar uw wens. Zo kunnen wij dan ook op centimeter, naar de maat werken van onze klanten.

Maatwerk is een breed begrip, dit mag u bij ons ook in de breedste zin opvatten! Heeft u een afwijkende graden hoeken? of moet de eethoek tussen 2 muren in? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op het juiste adres!

Duits Oostenrijkse eethoek bank cognac

Duits Oostenrijkse eethoek bank cognac kleur leer. Uitgevoerd op metalen U poten en banen stiksels in de rugleuning. Model: Mondiaal.

Luxe Duits Oostenrijkse eethoek bank

Luxe Duits Oostenrijke eethoek bank uitgevoerd in zachte velvet stof, in combinatie met een eettafel op maat.

Maatwerk Duits Oostenrijkse eethoek bank

Wij als H&B Lifestyle maken de moderne variant maatwerk Duits Oostenrijkse eethoek bank. Ieder kiest hierbij van poot tot stiknaad, van kleur tot maat, zijn eigen eethoek naar zijn wens en smaak. Zie hier dan ook een levering voorbeeld van het model: Mondiaal, in combinatie met een speciale maat eettafel op ontwerp van de klant.

• Kies uw bank model en stel deze naar eigen wens samen!

Kies uw model eethoek bank en bepaal de maten zelf. De: breedte, diepte en hoogte maken we op centimeter! Bij een afwijkende graden, worden de maten door onze collega’s ingemeten.

Velvet stof Oostenrijkse eethoek maatwerk

Velvet stof Oostenrijkse eethoek maatwerk op centimeter mogelijk! Leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren.

Onze assortiment bestaat uit totaal zo een: + 2000 kleuren. Dit zijn: 1400 kleuren in stof en hebben we ook 600 kleuren in leer en skai soorten. Het samenstellen hiervan, doet ieder naar zijn eigen wens en stijl.

Dus wilt u ook uw unieke Duits Oostenrijkse eethoek creëren? Wat dan ook van: poot tot stiksel naar uw wens gemaakt kan worden? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in: Zoeterwoude. ( Rijneke Boulevard )

Duits design eethoekbank op maat

De moderne Duits design eethoekbank op maat. Gemaakt van onze bank model: Mondiaal, met omgekeerde V vorm poten. Microvezel bekleding, met stoere opgestikte stikranden.

Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat

Een Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat? Wij maken het op centimeter zie hier dan ook een maatwerk voorbeeld wat naar wens van onze klant is gemaakt.

Oostenrijkse eetbank op maat

Zie hier ook onze bank model: Mondiaal met een gestoffeerde zijkant. Een moderne variant van de Oostenrijkse eetbank op maat, uitgevoerd in een 2 kleuren combinatie van echt leer en stof.

Duits Oostenrijkse eetbank op maat

Zie hier ook een leuke levering foto van een Duits Oostenrijkse eetbank op maat.

Wilt u ook een Duits Oostenrijkse eethoek bank?

Wilt u ook een moderne Duits Oostenrijkse eethoek? Kom gerust een keer vrijblijvend langs voor meer informatie. Onder genot van een kopje koffie, zullen wij u alle details over ons concept uitleggen.

We zijn: 6 dagen per week geopend en werken zonder afspraak. U kunt ons ook ✉ mailen of telefonisch bereiken op het nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

Leren eethoek bank met plint

Levering foto van een echt leren eethoek bank met leren plint afwerking. Uitgevoerd in 2 kleuren leer, gemaakt van onze bank model: Mondiaal met ruitjes motief stiksel rug afwerking.

Duitse eethoekbank op maat

Duitse eethoekbank op maat. Model: Mondiaal met gestoffeerde zijkant en open voorkant.

moderne duits oostenrijkse eethoek

Niet alleen voor een moderne Duits Oostenrijkse eethoek, maar ook voor een gewone eetbank bent u op het juiste adres! Zie hier weer een maatwerk voorbeeld van een 3 meter bank.

Duits Oostenrijkse hoekbank op maat

Duits Oostenrijkse hoekbank op maat model: Mondiaal u – vorm.

Offerte aanvragen?

Voor een vrijblijvende offerte, kunt u ook uw maten en wensen naar ons toesturen. Aan de hand hiervan, kunnen wij een passende berekening voor u maken.

Wilt u meer zien van onze eetkamer banken? Bekijk dan ook de volledige overzicht op pagina: Eetkamerbanken.

Stoere Duits Oostenrijkse eethoek maat

Stoere Duits Oostenrijkse eethoek maat met bijpassende stoelen.

Duits Oostenrijkse eethoekbank velours stof

Duits Oostenrijkse eethoekbank velours stof kleur groen. Model: Mondiaal met een gestoffeerde onderstel.

Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat

Een mooie maat voorbeeld van de moderne Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat. Model: Mondiaal smal frame en een hoge u – vorm onderstel. Ook hebben wij nu een nieuw bank model: genaamd Boris. Deze kunt u ook vinden onder leveringen pagina: Eetkamerbanken.

Kleurrijke eethoek banken op maat

Met hier een aparte kleurrijke eethoek bank op maat van onze model: Mondiaal met een nieuwe poot vorm.

Luxe ovale eethoek op maat

Luxe ovale eethoek op maat gemaakt.

Comfortabele lounge eettafel hoekbank

Onze nieuwe model: Mondiaal lounge eethoek, met losse kussen. Een comfortabele eettafel hoekbank op maat.

Waarom H&B Lifestyle Collection ® ?

• Direct vanuit eigen fabriek 🗸

· Snelle levertijden 🗸

• Betaalbaar maatwerk 🗸

· Maatwerk op centimeter 🗸

duits oostenrijkse eethoek bank

Model: Mondiaal duits oostenrijke eethoek bank in U vorm hoek opstelling.

H&B Lifestyle Collection ®Duits Oostenrijkse eethoek bank

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie