Duist Oostenrijkse eethoek bank

De Duits Oostenrijkse eethoek bank

U kent het misschien wel? De Duits Oostenrijkse eethoek bank, van vakantie of een bezoek in één van deze 2 landen. Zoals de naam het ook zegt heeft deze eethoek een Duits Oostenrijkse tintje. Een bekende fabrikant die deze banken maakt is het merk Tirol. Het kenmerkt zich door massief hout en de neutrale tinten met een sierlijke afwerking. Wat er wel gezellig uitziet maar voor deze tijd in de meeste interieurs een beetje te klassiek uitstraalt.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® maken vanuit onze eigen fabriek een alternatief en de modernere variant hiervan. Wat we dan ook “de moderne Duitse eethoek” noemen. Hierbij gebruiken we moderne en trendy materialen en werken we het uit naar ieders unieke huisstijl.

Duist Oostenrijkse eethoek bank

Voor een prachtige en op maat gemaakt Duits Oostenrijkse eethoek bank bent u hier op ’t juiste adres! Zie hier dan een ook bank wat we speciaal naar de wens, stijl en maat van onze klanten hebben gemaakt.

Net als bij de Oostenrijkse eethoek zijn de frame’s van onze banken zijn ook gemaakt van massief hout. Maar worden deze wel bekleed met schuim en vervolgens gestoffeerd waarbij het hout niet meer zichtbaar is. Zo zorgen we voor optimaal zitcomfort en maken we het naar ieders huis inrichting.

We gaan u een aantal voorbeeld laten zien van onze eigen model Duits Oostenrijkse eethoek bank: Mondiaal. Wat we op verschillende onderstellen hebben uitvoeren en passend op de maat en wens van onze klanten hebben gemaakt.

duits oostenrijkse eethoek bank

Voor optimaal zit comfort en een stijl volle uitstraling is onze bank model: Mondiaal een geschikte keus voor een Duits Oostenrijke eethoek.

Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat

Als winkel werken we vanuit eigen fabriek en direct naar de klant met een snelle levertijd. We werken alleen op bestelling onze opdrachten uitvoeren. Zo kunnen we op centimeter naar de maat werken van onze klanten.

Maatwerk is een breed begrip, dat mag u bij ons ook in de breedste zin opvatten! Heeft u een afwijkende graden? of moet de eethoek tussen 2 muren? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op het juiste adres!

Duits Oostenrijkse eethoek bank cognac

Duits Oostenrijkse eethoek bank cognac kleur leer. Uitgevoerd op metalen U poten en banen stiksels in de rugleuning. Model: Mondiaal.

Kies uw model eethoek bank en bepaal de maten zelf. De breedte, diepte en hoogte maken we op centimeter. Bij een afwijkende graden worden de maten door ons ingemeten.

Ons assortiment bestaat uit totaal zo een 2000 kleuren. Dit zijn 1400 kleuren in stof en hebben we ook 600 kleuren in leer en skai soorten. Het samenstellen hiervan doet ieder naar zijn eigen wens. Dus wilt u ook uw unieke Duits Oostenrijkse eethoek creëren? Wat dan ook van poot tot stiksel naar wens gemaakt kan worden? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Zoeterwoude. ( Rijneke Boulevard )

Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat

Een Duits Oostenrijkse eethoek bank op maat? Wij maken het op centimeter zie hier dan ook een maatwerk voorbeeld wat naar wens van onze klant is gemaakt.

Wilt u ook een Duits Oostenrijkse eethoek bank?

Wilt u ook een moderne Duits Oostenrijkse eethoek? Kom gerust een keer vrijblijvend langs voor meer informatie. Onder genot van een kopje koffie zullen wij u alle details over ons concept uitleggen.

We zijn 7 dagen per week geopend en werken we zonder afspraak. U kunt ons ook ✉ mailen of telefonisch bereiken op het nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

moderne duits oostenrijkse eethoek

Niet alleen voor een moderne Duits Oostenrijkse eethoek, maar ook voor een gewone eetbank bent u op het juiste adres! Zie hier weer een maatwerk voorbeeld van een 3 meter bank.

Offerte aanvragen?

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ook uw maten en wensen naar ons toesturen. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende berekening voor u maken.

Wilt u meer zien van onze eetkamer banken? Bekijk dan ook de volledige overzicht op pagina: Eetkamerbanken.

Duits Oostenrijkse eethoekbank velours stof

Duits Oostenrijkse eethoekbank velours stof kleur groen. Model: Mondiaal met een gestoffeerde onderstel.

Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat

Een mooie maat voorbeeld van de moderne Duits Oostenrijkse eethoekbank op maat. Model: Mondiaal smal frame en een hoge u – vorm onderstel. Ook hebben wij nu een nieuw bank model: genaamd Boris. Deze kunt u ook vinden onder leveringen pagina: Eetkamerbanken.

Waarom H&B Lifestyle Collection ® ?

• Direct van eigen fabriek 🗸

· Snelle levertijden 🗸

• Betaalbaar 🗸

· Maatwerk op centimeter 🗸

duits oostenrijkse eethoek bank

H&B Lifestyle Collection ®Duits Oostenrijkse eethoek bank

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie