Eetbank op maat 4 meter

Een eetbank op maat

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® een specialist in ’t maken leveren van ’n eetbank op maat. Die past in ieders unieke woonstijl tot in ’t kleinste detail.

U bent op zoek naar ’n eetkamer bank? Maar komt iedere keer niet uit met de maat? De ene is net iets te klein of te groot ⇔? De andere weer net iets te hoog ⇑ of u heeft ’n afwijkende maat tafel? Maakt u zich geen zorgen een eetbank op maat kan voor u de oplossing zijn!

stoere eetbank op maat

Voor een mooie en stoere eetbank op maat bent u bij HB Lifestyle Collection op het juiste adres! Zie hier een voorbeeld van een microvezel cognac kleur bank met slede metalen poot u vorm. Model: Mondiaal.

leren eetbank op maat gemaakt

Leren eetbank op maat gemaakt van maar liefst 4 meter totaal breed. Model: Mondiaal met ruitjes stiksel in de rug.

horeca eetbank op maat

Ook voor een horeca eetbank op maat kunt u bij HB Lifestyle alles naar uw eigen wens en maat laten maken. Model: Boris.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® kunnen ’n eetbank op maat maken en leveren. Exact op de centimeter ↔ en zonder dat u hier ’n vermogen aan verliest. Direct van eigen fabriek naar uw keuken. Met ’n levertijd van 4 weken maken wij ’n unieke eetbank op maat voor u!

• Een winkel waar de maat 📏 geen rol speelt!

Eetbank op maat 3 meter

Een eetbank op maat 3 meter breed van ’t model: Mondiaal gemaakt en geleverd voor een klant uit Amsterdam. U zegt ’t en wij maken ’t exact naar uw maat! Wilt u ook ’n eetbank op maat? Kom gerust ’n keer langs…

eetbank op maat

We zijn ’n fabriekswinkel en maken we een eetbank naar uw maat! Heeft u ’n moeilijke ruimte of bent u maat gebonden? Dan kan ’n eetbank op maat voor u de oplossing zijn! Zie hier ook ’t model: Mondiaal waarvan de ene kant zonder rugleuning.

gecapitonneerde eetbank op maat

Van poot tot stiksel helemaal naar uw smaak gemaakt! Met hier ook een leuke voorbeeld van een gecapitonneerde eetbank op maat van 280 cm breed.

• Van poot tot maat naar uw smaak!

eetbank op maat met hoek petrol kleur

Eetbank op maat met hoek petrol kleur velours bekleding. Model: Mondiaal met metalen u – vorm poot.

Eetbank op maat

Eetbank op maat? Zie hier ’t model mondiaal ’n eetbank op maat gemaakt voor in ’n erker. Kleur cognac met ’n doorlopende rug leuning. Naar wens, stijl & maat gemaakt! U zegt ’t en wij maken ‘t.

Stoere eetbank op maat

Stoere eetbank op maat? Ook leverbaar met ’n hoek! Zie hier weer van ’t model: Mondiaal ’n stoere hoekbank voor bij uw eettafel.

Direct van eigen fabricaat

We willen u hier ’n aantal eet banken op maat laten zien die door ons zijn geleverd. De banken zijn naar wens, stijl en maat van de klant gemaakt. Als basis zijn we uitgegaan van ons model: Mondiaal. Wat we vervolgens van poot tot stiksel naar de smaak hebben gemaakt.

• Direct van eigen fabriek naar de klant met 4 weken levertijd!
Eetbank op maat gemaakt

Direct van eigen fabricaat naar de klant! Zie hier ook ’n eetbank op maat gemaakt met een hoek. Bekleed in microleder en met stiksels in de rug.

Eetbank op maat met metalen poten

U zegt ’t en wij maken ‘t! Een eetbank op maat is ons werk! Zie hier ook ’n bank van 250 cm breed.

Industriele eetbank op maat X poot

Industriele eetbank op maat model: Boris. Uitgevoerd met banen stiksels in de rug leuning op een X – vorm zwart metalen onderstel.

• Snel, betaalbaar & helemaal op maat ⇔
Eetkamer hoekbank op maat

Van stoel tot eetkamer hoekbank maken we ’t naar uw maat, uw stijl & uw wens! Zie hier dan ook ’t model: Mondiaal als eetkamer hoek bank.

eetbank op maat hoge rug

Eetbank op maat hoge rug van ’t model: Mondiaal met een dichte voorkant in ’n blauwe kleur.

grote eetbank op maat cognac

Nog een mooie voorbeeld van een grote eetbank op maat cognac kleur microvezel bekleding. Een deel van de bank is zonder rug naar wens gemaakt.

Wilt u ook ’n eet bank op maat kopen?

Een eetbank op maat kopen? Eenvoudig, betaalbaar, snel en geheel naar uw wens zonder beperking. Met keuze in ’t bepalen van uw eigen • breedte ⇔ • diepte ↵ en • hoogte ⇑ ⇓. Helemaal tot op de centimeter voor u gemaakt!

Eetbank op maat 4 meter breed

Een eetbank op maat van maar liefst 4 meter en 20 centimeter breed uit 1 stuk frame. Bekleed in project kwaliteit skai van Kirkby design. Model: Mondiaal met een gestoffeerde onderstel.

eetbank op maat gemaakt u vorm

Voor exacte maatwerk op centimeter bent u bij HB Lifestyle Collection op het juiste adres! Zie hier ook een eetbank op maat gemaakt u vorm hoek met ruitjes stiksel in de rug en een gestoffeerde poot model: Mondiaal.

Extra grote eetbank op maat

Nog een leuke levering voorbeeld van onze bank model: Mondiaal als een extra grote eetbank op maat. Bekleed in een vintage velours stof.

Speciale eetbank op maat zitje

Speciale eetbank op maat zitje model: Mondiaal, uitgevoerd met een losse rugkussen die op de muur is bevestigd.

Maatwerk tot op de centimeter!

Daarbij werken we dan ook met ’n ruim assortiment aan bekleding mogelijkheden van circa 2000 kleuren. Die ook uitermate geschikt zijn voor ’t bekleden van eetkamer banken die we hebben. Een eet bank op maat met daarbij de snelste levertijd van 4 weken. En ’n uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding.

Hoe ’t mogelijk is? Omdat we het direct uit eigen fabriek maken en leveren. De enige wat bij ons telt, is wat de klant wenst!

Industriele eetkamerbank op maat

Voor al uw maat werk vragen bent u hier op ’t juiste adres! Zie hier ’n industriele eetbank op maat helemaal naar de wens van de klant gemaakt!

stoere eetbank eettafels

Een eetbank op maat voor uw eettafel? U zegt ’t en wij maken ’t op maat! Zie hier ook ’n stoere bank met stiksels in de rug.

eetbank op maat erker

Maat werk is ons handels merk ® tot op de centimeter!! Zie hier ook ’n eetbank op maat speciaal gemaakt voor in ’n erker. Heeft u ’n moeilijke hoek? Of bent u gebonden aan maten? Stop met het zoeken… U zegt ’t en wij maken ’t een bank op maat is ons werk!

• Maat ↔ werk tot op de centimeter!
Eetbank op maat hoge rug kleur groen

Waaronder ook ’t model: Orient. Hiervan is de rug op maat gemaakt.

Eetbank op maat met hoek

Een eetbank op maat met hoek in 2 kleuren groen van ’t model Mondiaal.

Velours eetbank op maat gemaakt

Nog een mooie levering foto van onze model: Boris. Een velours eetbank op maat gemaakt met een deel zonder rugleuning en metalen U – vorm onderstel.

• U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

stoere eetbank eettafels leer

Een stoere bank op maat in zwat leer van 208 cm breed. Met stiksels in de rug en op wielen gemaakt naar wens voor ons klant uit Lelystad.

Eetbank op maat met hoge rugleuning

Wilt u ook ’n eet bank op maat met uw idee & maat ? Dan maken wij ‘m voor u graag! Van poot tot maat, een bank naar uw smaak! Zie hier dan ook ’n eet bank met een hogere rug van 40 cm.

Extra lange eetbank op maat

Hoe groot moet uw bank worden? Zie hier dan ook een extra lange eetbank op maat gemaakt model: Mondiaal met 3 x een n – vorm metalen onderstel.

Stel u eigen eet bank op maat samen

De keuze is reuze bij H&B Lifestyle Collection ®!! Onze bekledingen bestaan uit stof, leer en skai, alles bij elkaar zo ’n 2000 kleuren in totaal. Wat we dan ook naar de wens van de klant kunnen toepassen op de gehele collectie. Daarbij bepaalt ieder ook zelf de aankleding van zijn eetkamer bank of stoel. Van poot tot de kleur, van kleur tot de maat maken we ’t helemaal naar uw smaak…

Eetbank op maat 380 cm.

Eetbank op maat 380 cm. breed geleverd bij de Westergasfabriek in Amsterdam voor de wachtruimte van DWDD show. Nieuw model: wandbank Boris.

Eetbank op maat 244 centimeter

Weer het model: Boris een eetbank op maat van 244 cm wat gelijk is aan de tafelblad breedte. Uitgevoerd in echt leder en een X vorm metalen onderstel.

eetbank maat hoge zithoogte bar

Dit keer een eetbank op maat met hoge zithoogte bar model uitvoering. Speciaal naar de wens, maat en ontwerp van onze klanten gemaakt.

Heeft u zelf ideeën wat u toegepast wilt hebben op uw unieke eettafel bank? Zoals ’n bies of 2 kleuren combineren op uw eet bank ? Of misschien wilt u wel knopen? Wij maken uw wens voor ’n eet bank op maat waar!

Stel uw bank naar eigen wens samen. U zegt ’t en wij maken’t! Een bank op maat is ons werk …

Met hier nog meer eetbanken op maat:
eetbank op maat velours eetkamerbank

Zie hier ook ’t model: Oriënt, gemaakt in prachtige velours stof.

eetbank op maat

Zie hier ook weer van ’t model: Mondiaal een eet bank op maat van maar liefst 250 cm. breed. Van poot vorm tot stik vorm naar wens & idee gemaakt voor onze klanten.

stoere eetbank op maat 3 meter

Alle banken zijn leverbaar in alle opstellingen en maten. Met hier dan ook ’n stoere eetbank op maat 3 meter totaal breed in leer.

Eetbank op maat met knopen

Een eet bank met knopen in de rug maar ook met een klein detail voor ’t gebruik gemak zijn er ook nog stopcontacten gemaakt naar wens van de klant van ’t model: Oriënt. Bij ons zegt u ’t en wij maken ‘t! H&B Lifestyle een maat winkel in zit meubelen.

Ook ’n (eet) bank op maat kopen?

We heten u van harte welkom in ons showroom. Hier bespreken we met u op ’n fijne sfeer de mogelijkheden. Met een luisterend oor naar uw wensen, geven wij ook graag advies op maat die past in uw woon situatie.

Wilt u ook ’n eettafel bank op maat kopen? Met ook de beste prijs € / kwaliteit √ verhouding? Wat rechtstreeks door onze eigen fabriek speciaal voor u wordt gemaakt? Waarbij u dan ook geen maanden lang hoeft te wachten op uw nieuwe eetkamer bank?

eetbank horeca op maat

Eetbank horeca op maat gemaakt in een totale lengte van 9 meter. Naar wens in 5 losse elementen gemaakt om flexibel te combineren.

wand panelen eetbank op maat

Zie hier ook een leuke voorbeeld van een eetbank op maat in licht grijze microvezel bekleding, gemaakt van onze basis bank Mondiaal met losse wand panelen rug kussen.

H&B Lifestyle Collection ® is ’t juiste adres hiervoor! Kom ook langs en laat u verrassen over de mogelijkheden die wij bieden, betreft ’n eet bank op maat. Wilt u ook een eet bank op maat met uw idee, uw stijl & uw maat ⇔? Wij maken ‘m graag!

Heeft u vragen? Stuur gerust ‘n ✉ mail of bel naar: 📞 071 – 542 17 54

Wilt u meer zien van eetkamer banken die door ons zijn gemaakt? Klik hier voor meer: · Eetkamerbanken

Wees creatief, stel samen en combineer uw unieke eet bank!

stoere eetbank op maat

Op zoek naar ’n stoere eetbank op maat? Bij ons zijn alle banken leverbaar in ieder gewenste opstelling en maat!

Eetbank op maat 4 meter

Zie hier een voorbeeld van ’n super grote eetbank op maat 4 meter totaal breed uit 1 stuk frame. (precies 406 cm.) Als u zoekt naar ’n maat winkel is HB Lifestyle Collection ® ’t juiste adres hiervoor!

Eetbank op maat hoge rugleuning

Met hier ook weer een eetbank op maat hoge rugleuning model: Boris met knopen en een metalen X poot.

• Een eet bank met uw idee, uw smaak & uw maat ↔. We maken ‘m graag voor u!
eet bank voor erker gemaakt

Eet bank voor erker gemaakt van onze model: Boris. Naar de wens uitgevoerd met een extra lage rug + arm leuningen.

eetbank op maat pilotenstof cognac hoge rug

Ook ’n bank op maat kopen, kom gerust een keer langs!

groene eetbank op maat

Mos groene eetbank op maat van maar liefst 3 meter breed. Wij werken in totaal met zo een 2000 kleuren en leveren we maatwerk op centimeter!

• Wilt u ook ’n eetkamer bank op maat?  U bent van harte welkom!!

eetbank op maat

Een eet bank op maat met extra hoge rug leuning? Zie hier dan ook ’n voorbeeld gemaakt van ’t model: Mondiaal in leer, direct van fabriek naar uw keuken leveren wij een bank op maat!

Eetbank op maat ribstof met sledepoot

Zie hier ook ’t model: Mondiaal ’n eet bank op maat in ribstof met een zwart metalen sledepoot. Direct van fabriek naar uw keuken maken we ’t naar uw wens & maat. U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

grote eetbank op maat 4 meter

Grote eetbank op maat 4 meter breed. Wij maken onze banken op centimeter en naar de wens van onze klanten. Zie hier ook model: Mondiaal smalle frame, bekleed in vintage leer en carré stiksels in de rug.

• Kom gerust ’n keer langs, u bent van harte welkom ♥

Stoere eetbank op maat

Bent u nog niet uitgekeken op de mooie eetbanken van H&B Lifestyle Collection ®?? Kijk dan ook op de pagina: Eetkamerbanken voor meer ideeën.

H&B Lifestyle Collection ® Eetbank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie