Eetbank op maat

Eetbank op maat 4 meter

Eetbanken op maat laten maken.

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ® een specialist in ‘t maken en leveren van ‘n eetbank op maat. Die past in ieders unieke woonstijl tot in de kleinste detail.

Extra lange eetbank op maat

Een extra lange eetbank op maat gemaakt in combinatie met een eettafel op ontwerp. Wij kunnen al onze zit meubelen op centimeter naar uw lengte maken met een kleur keuze uit meer dan 2200 kleuren.

Afwijkende graden eetbank op maat

Afwijkende graden eetbank op maat. Model: Mondiaal.

chique design eetbank op maat

chique design eetbank op maat gemaakt, met een extra diepe zitting en losse rug kussens in een lounge uitvoering.

Ronde eetbank op maat zithoek

Ronde eetbank op maat zithoek rond, volgens ronding van de muur gemaakt. Model: Mondiaal metalen onderstel en microvezel bekleding.

Een eetbank op maat laten maken?

U bent op zoek naar ‘n eetkamer bank? Maar komt iedere keer niet uit met de maat? Het is net iets te klein, of te groot ⇔? De andere weer net iets te hoog ⇑ of u heeft ‘n afwijkende maat tafel? Maakt u zich geen zorgen, een eetbank op maat laten maken kan voor u de oplossing zijn!

Luxury ovale eetbank op maat

Bouclé ovale eetbank op maat

Ovale eetbank op maat gemaakt. Model Mondiaal in Bouclé stof uitvoering.

blauwe maat eetbank met knopen

Blauwe maat eet bank met knopen in de rugleuning en X – vorm onderstel.

stoere eetbank op maat

Voor een mooie en stoere eetbank op maat bent u bij HB Lifestyle Collection op het juiste adres! Zie hier een voorbeeld van een microvezel cognac kleur bank met slede metalen poot u vorm. Model: Mondiaal.

• H&B Lifestyle Collection® een maatwinkel in zitmeubelen
leren eetbank op maat gemaakt

Leren eetbank op maat gemaakt van maar liefst 4 meter totaal breed. Model: Mondiaal met ruitjes stiksel in de rug.

horeca eetbank op maat

Ook voor een horeca eet bank op maat kunt u bij HB Lifestyle ® alles naar uw eigen wens en maat laten maken. Model: Boris.

dining sofa eetbank op maat

Dining sofa eetbank op maat gemaakt voor in een nis. Microvezel bekleding model: Mondiaal 1 zijde doorlopend met hoek / rug leuning.

Halfronde eetbank ovaal op maat

Ook voor een halfronde eetbank op maat kunt U bij ons terecht! U zegt het en wij maken het in de gewenste afmeting.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® kunnen ‘n eet bank op maat maken en leveren. Exact op de centimeter ↔ en zonder dat u hier ‘n vermogen aan verliest. Direct van eigen fabriek naar uw keuken. Met ‘n levertijd snelle levertijd, maken wij voor u ‘n unieke bank op maat!

• Een winkel waar de maat 📏 geen rol speelt!

Chique velvet eetbank op maat

Chique velvet eetbank op maat, gemaakt met armleuningen van onze model: Mondiaal.

Eetbank op maat 3 meter

Een eetbank op maat 3 meter breed van ‘t model: Mondiaal gemaakt en geleverd voor een klant uit Amsterdam. U zegt ‘t en wij maken ‘t exact naar uw maat! Wilt u ook ‘n bank op maat? Kom gerust ‘n keer langs…

 

eetbank op maat

We zijn ‘n fabriekswinkel en maken we een eetbanken naar de maat van onze klanten! Heeft u ‘n moeilijke ruimte of bent u maat gebonden? Dan kan ‘n bank op maat voor u de oplossing zijn! Zie hier ook ‘t model: Mondiaal waarvan de ene kant zonder rugleuning is gemaakt.

Duits Oostenrijkse eetbank op maat

gecapitonneerde eetbank op maat

Van poot tot stiksel, helemaal naar uw smaak gemaakt! Met hier ook een leuke voorbeeld van een gecapitonneerde eetbank op maat van: 280 cm breed.

4 meter eetbank op maat

4 meter eetbank op maat, met een smalle tapse voorkant. Model: Boris met een velvet stof bekleding op stalen poten.

• Van poot tot maat, helemaal naar uw smaak!

eetbank op maat met hoek petrol kleur

Eetbank op maat met hoek petrol kleur velours bekleding. Model: Mondiaal met metalen u – vorm poot.

Eetbank op maat

Eetbank op maat? Zie hier ‘t model mondiaal ‘n bank op maat gemaakt voor in ‘n erker. Kleur cognac, met ‘n doorlopende rug leuning. Naar de wens, stijl & maat gemaakt! U zegt ‘t en wij maken ‘t.

Stoere eetbank op maat

Stoere eetbank op maat? Ook leverbaar met ‘n hoek! Zie hier weer van ‘t model: Mondiaal ‘n stoere hoekbank voor bij uw eettafel.

4 meter eetbank op maat

4 meter eetbank op maat, model: Mondiaal. Hoge U – vorm onderstel en beide kanten doorlopend met rugleuning microvezel bekleding.

Dining bench eetbank op maat

Dining bench eetbank op maat gemaakt, volgens eigen ontwerp van de klant. Bekleding in zachte velvet stof.

Direct van eigen fabricaat

We willen u hier ‘n aantal eet banken op maat laten zien, die door ons zijn gemaakt en geleverd. De banken zijn naar wens, stijl en maat van de klant gemaakt. Als basis zijn we uitgegaan van ons model: Mondiaal. Wat we vervolgens van poot tot stiksel, naar de smaak hebben gemaakt.

• Direct van eigen fabriek, naar de klant met een snelle levertijd!
zwarte eetbank houtenplint op maat

Zwarte eetbank houtenplint op maat gemaakt van het model: Mondiaal. Uitgevoerd in zwarte velvet stof met banen in de rugleuning.

Eetbank op maat gemaakt

Direct van eigen fabricaat naar de klant! Zie hier ook ‘n bank op maat gemaakt met een hoek. Bekleed in microleder en met stiksels in de rug.

Eetbank op maat met metalen poten

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een eet bank op maat is ons werk! Zie hier ook ‘n bank van: 250 cm breed.

Industriele eetbank op maat X poot

Industriele bank op maat model: Boris. Uitgevoerd met banen stiksels in de rug leuning op een X – vorm zwart metalen onderstel.

• Snel, betaalbaar & helemaal op maat ⇔
Chique maat eetbank extra diep

Chique maat eetbank extra diepe zitting en losse rug kussens.

Eetkamer hoekbank op maat

Van stoel tot eetkamer hoekbank maken we ‘t naar uw maat, uw stijl & uw wens! Zie hier dan ook ‘t model: Mondiaal als eetkamer hoek bank.

eetbank op maat hoge rug

Eet bank op maat hoge rug van ‘t model: Mondiaal met een dichte voorkant, in ‘n blauwe kleur.

grote eetbank op maat cognac

Nog een mooie voorbeeld van een grote eetbank op maat, cognac kleur microvezel bekleding. Een deel van de bank is zonder rug naar wens gemaakt.

Stoere eetbank industrieel maat gemaakt

Stoere eetbank industrieel op maat gemaakt.

Wilt u ook ‘n eet bank op maat kopen?

Eet bank op maat kopen? Eenvoudig, betaalbaar, snel en geheel naar uw wens zonder beperking. Met keuze in ‘t bepalen van uw eigen • breedte ⇔ • diepte ↵ en • hoogte ⇑ ⇓. Helemaal tot op de centimeter voor u gemaakt!

Eetbank op maat 4 meter breed

Een eetbank op maat van maar liefst 4 meter en 20 centimeter breed uit 1 stuk frame. Bekleed in project kwaliteit skai van Kirkby design. Model: Mondiaal met een gestoffeerde onderstel.

eetbank op maat gemaakt u vorm

Voor exacte maatwerk op centimeter bent u bij HB Lifestyle Collection® op het juiste adres! Zie hier ook een bank op maat gemaakt u vorm hoek met ruitjes stiksel in de rug en een gestoffeerde poot model: Mondiaal.

Extra grote eetbank op maat

Nog een leuke levering voorbeeld van onze bank model: Mondiaal als een extra grote eetbank op maat. Bekleed in een vintage velours stof.

Speciale eetbank op maat zitje

Speciale eetbank op maat zitje model: Mondiaal, uitgevoerd met een losse rug kussen die op de muur is bevestigd.

• Maat ↔ werk tot op de centimeter!

Daarbij werken we dan ook met ‘n ruim assortiment aan bekleding mogelijkheden van circa: + 2200 kleuren. Die ook uitermate geschikt zijn voor ‘t bekleden van eetkamer banken. Een eet bank op maat met daarbij de snelste levertijden. Voor een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding.

Hoe ‘t mogelijk is? Omdat wij direct vanuit eigen fabriek onze zitmeubelen maken en leveren. Enige wat bij ons telt, is wat de klant wenst!

Moderne design eetbank op maat

Moderne design eetbank met armleuning op maat in combinatie met eetstoelen op maat. Totale afmeting = 370 cm breed.

Industriele eetkamerbank op maat

Voor al uw maat werk vragen bent u hier op ‘t juiste adres! Zie hier ‘n industriele eetbank op maat helemaal naar de wens van de klant gemaakt!

stoere eetbank eettafels

Een eetbank voor uw eettafel? U zegt ‘t en wij maken ‘t op maat! Zie hier ook ‘n stoere bank met stiksels in de rug.

eetbank op maat erker

Maat werk is ons handels merk ® tot op de centimeter!! Zie hier ook ‘n eetbank op maat speciaal gemaakt voor in ‘n erker. Heeft u ‘n moeilijke hoek? Of bent u gebonden aan maten? Stop met het zoeken… U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk!

• Maat ↔ werk tot op de centimeter!
eetbank op maat houten poot

Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal. Een eet bank op maat houten poot onderstel en microvezel bekleding.

Eetbankje op maat met zitbank

Eetbankje op maat met zitbank model: Mondiaal.

Eetbank op maat met hoek

Een eetbank op maat met hoek in 2 kleuren groen van ‘t model Mondiaal.

Velours eetbank op maat gemaakt

Nog een mooie levering foto van onze model: Boris. Een velours eetbank op maat gemaakt met een deel zonder rugleuning en metalen U – vorm onderstel.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

stoere eetbank eettafels leer

Een stoere bank op maat in zwart leer van: 208 cm breed. Met stiksels in de rug en op wielen gemaakt naar wens voor onze klanten uit Lelystad.

Extra lange eetbank op maat

Hoe groot moet uw bank worden? Zie hier dan ook een extra lange eetbank op maat gemaakt model: Mondiaal met 3 x een n – vorm metalen onderstel.

Stoere velvet eetbank eettafel maat

Stoere velvet eetbank en eettafel op maat gemaakt. Model: Mondiaal eettafelbank met een massief zwart eiken eet tafel.

• Stel u eigen bank op maat samen

De keuze is reuze bij H&B Lifestyle Collection ®!! Onze bekledingen bestaan uit stof, leer en skaisoorten. Alles bij elkaar zo ‘n: + 2200 kleuren in totaal. Wat we dan ook naar de wens van de klant kunnen toepassen op de gehele collectie. Daarbij bepaalt ieder ook zelf de aankleding van zijn eetkamer bank of stoel. Van poot tot de kleur, van kleur tot de maat, maken wij ‘t helemaal naar uw smaak…

Eetbank op maat 380 cm.

Eetbank op maat 380 cm. breed geleverd bij de Westergasfabriek in Amsterdam voor de wachtruimte van DWDD show. Nieuw model: wandbank Boris.

Eetbank op maat 244 centimeter

Weer het model: Boris een bank op maat van 244 cm wat gelijk is aan de tafelblad breedte. Uitgevoerd in echt leder en een X vorm metalen onderstel.

eetbank maat hoge zithoogte bar

Dit keer een eet bank op maat met hoge zithoogte bar model uitvoering. Speciaal naar de wens, maat en ontwerp van onze klanten gemaakt.

eetbank op maat in nis

Eetbank op maat in nis gemaakt, doorlopend met hoek / rugleuning links + rechts.

• Naar uw idee, stijl & op centimeter gemaakt!

Heeft u zelf ideeën wat u toegepast wilt hebben op uw unieke eettafel bank? Zoals ‘n bies of 2 kleuren combineren op uw eet bank ? Of misschien wilt u wel knopen? Wij maken uw wens voor ‘n eet bank op maat waar!

Stel uw bank naar eigen wens samen. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk …

Super grote eetbank op maat

Nog een ander voorbeeld van een super grote eetbank op maat. Zie hier onze bank model: Mondiaal, bekleed in cognac kleur microvezel.

• Met hier nog meer voorbeelden van eetbanken op maat:
Eetbank op maat om muur

Eetbank op maat om muur gemaakt, met model gebonden eetfauteuils op maat.

eetbank op maat

Zie hier ook weer van ‘t model: Mondiaal een eet bank op maat van maar liefst 250 cm. breed. Van poot tot stiksel vorm naar wens & idee gemaakt voor onze klanten.

stoere eetbank op maat 3 meter

Alle banken zijn leverbaar in alle opstellingen en maten. Met hier dan ook ‘n stoere eet bank op maat 3 meter totaal breed in leer.

Eetbank op maat met knopen

Een bank met knopen in de rug maar ook met een klein detail voor ‘t gebruik gemak zijn er ook nog stopcontacten gemaakt. Dit naar wens van de klant gemaakt van ‘t model: Oriënt. Bij ons zegt u ‘t en wij maken ‘t! H&B Lifestyle een maat winkel in zit meubelen.

Ook ‘n (eet) bank op maat kopen?

We heten u van harte welkom in ons showroom. Hier bespreken we met u op ‘n fijne sfeer de mogelijkheden. Met een luisterend oor naar uw wensen, geven wij ook graag advies op maat die past in uw woon situatie.

stoere industriele eetbank op maat

stoere industriele eetbank op maat met verticale banen stiksels in de rugleuning.

Stoere leren eetbank op maat

Een mooie stoer leren eetbank op maat gemaakt. Met ook weer een levering van onze bank model: Mondiaal met ruitjes stiksels in de rug leuning.

Maat Eetbank met knopen rug

Maat eetbank met knopen in de rug leuning. Model: Mondiaal met een omgekeerde V- vorm onderstel.

Eetbank met hoge zit bartafel

Eetbank met hoge zit op maat gemaakt voor een bartafel. Gemaakt van onze eetkamerbank model: Mondiaal.

Wilt u ook een eettafel bank op maat?

Wilt u ook ‘n eettafel bank op maat kopen? Met ook de beste prijs € / kwaliteit √ verhouding? Wat rechtstreeks door onze eigen fabriek speciaal voor u wordt gemaakt? Waarbij u dan ook geen maanden lang hoeft te wachten op uw nieuwe eetkamer bank?

Luxe eetbank met hoge rugleuning

Luxe eet bank met hoge rugleuning.

eetbank horeca op maat

Eetbank horeca op maat gemaakt in een totale lengte van 9 meter. Naar wens in 5 losse elementen gemaakt om flexibel te combineren.

wand panelen eetbank op maat

Zie hier ook een leuke voorbeeld van een eetbank op maat in licht grijze microvezel bekleding, gemaakt van onze basis bank Mondiaal met losse wand panelen rug kussen.

Luxe stoere eetbank op maat

Luxe stoere eetbank op maat model: Mondiaal met omgekeerde V – vorm poten.

Kom gerust een keer langs!

H&B Lifestyle Collection ® is ‘t juiste adres voor maatwerk! Kom ook langs en laat u verrassen over de mogelijkheden die wij bieden, betreft ‘n (eet) bank op maat. Wilt u ook een bank op maat met uw idee, uw stijl & uw maat ⇔? Wij maken ‘m graag!

Heeft u vragen? Stuur gerust ‘n ✉ mail of bel naar: 📞 071 – 542 17 54

Wilt u meer zien van eetkamer banken die door ons zijn gemaakt? Klik hier voor meer: · Eetkamerbanken

Lange eetbank hoge rug maat

Lange bank hoge rug op maat gemaakt.

Eetbank op maat sokkel frame

Met hier nog een leuke voorbeeld van onze model: Boris eetbank op maat sokkel frame gemaakt. Mat zwarte omlijsting, met een velours stof bekleding.

•Wees creatief, stel samen en combineer uw unieke bank!

stoere eetbank op maat

Op zoek naar ‘n stoere eethoekbank op maat? Bij ons zijn alle banken leverbaar in ieder gewenste opstelling en maat!

Eetbank op maat 4 meter

Zie hier een voorbeeld van ‘n super grote eet bank op maat 4 meter totaal breed uit 1 stuk frame. (precies 406 cm.) Als u zoekt naar ‘n maat winkel is HB Lifestyle Collection ® ‘t juiste adres hiervoor!

Eetbank op maat hoge rugleuning

Met hier ook weer een eet bank op maat extra hoge rugleuning model: Boris, met knopen en een metalen X poot.

• Een bank met uw idee, uw smaak & uw maat ↔. We maken ‘m graag voor u!
eetbank zonder rugleuning model Mondiaal

eetbank zonder rugleuning model: Mondiaal.

eet bank voor erker gemaakt

Eet bank voor erker gemaakt van onze model: Boris. Naar de wens uitgevoerd met een extra lage rug + arm leuningen.

Eigen ontwerp eetbank op maat

Een eigen ontwerp eetbank op maat gemaakt. Aan de hand van onze basis bank model: Mondiaal, volgens ontwerp van klant gemaakt.

groene eetbank op maat

Mos groene eet bank op maat van maar liefst 3 meter breed. Wij werken in totaal met zo een 2200 kleuren en leveren we maatwerk op centimeter!

• Wilt u ook ‘n eetkamer bank op maat?  U bent van harte welkom!!
eetbank op maat

Een eet bank op maat met extra hoge rug leuning? Zie hier dan ook ‘n voorbeeld gemaakt van ‘t model: Mondiaal in leer, direct van fabriek naar uw keuken leveren wij een bank op maat!

Grote eetbank op maat nis

Grote eetbank op maat gemaakt voor een nis. Model: Mondiaal bekleed in een antraciet velvet bekleding.

grote eetbank op maat 4 meter

Zie hier een grote eetbank op maat 4 meter breed. Wij maken onze banken op centimeter en naar de wens van onze klanten. Met hier ook het model: Mondiaal smalle frame, bekleed in vintage leer en carré stiksels in de rug.

• Snel, betaalbaar & helemaal naar uw maten gemaakt ⇔
Luxe gecapitonneerde eetbank op maat

Luxe gecapitonneerde eetbank op maat en ontwerp gemaakt van de klant. Als basis van onze bank model: Mondiaal.

Capiton design eetbank op maat

Capiton design eetbank op maat gemaakt volgens eigen ontwerp van de klant.

lounge eetbank op maat gemaakt

Lounge eetbank op maat gemaakt met een comfortabele en losse rug kussens en extra diepe zitting. Uitgevoerd in goud gele velours stof bekleding.

Losse rugkussen eetbank op maat

Losse rugkussen eetbank op maat, mooie design naar de wens van onze klanten gemaakt. Extra diepe zitting met losse rug kussens.

• Kom gerust ‘n keer langs, u bent van harte welkom ♥

Stoere eetbank op maat

Bent u nog niet uitgekeken op de mooie eetbanken van H&B Lifestyle Collection ®?? Kijk dan ook op de pagina: Eetkamerbanken voor meer ideeën.

H&B Lifestyle Collection ® Eetbank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie