,

Eetkamerbank met verticale banen

Eetkamerbank met verticale banen, volledig op maat leverbaar!

Bent u opzoek naar een eetkamerbank met verticale banen? Lees dan verder, wij informeren u graag over onze mogelijkheden, voor de eetkamerbanken die wij op bestelling & custom-made maken. Onze eetkamerbank met verticale banen, is volledig volgens onze maat concept leverbaar en hebben wij heel veel mogelijkheden. Wij werken hierbij naar de wens van onze klanten.
Ieder klant bepaalt zijn eigen opstelling en zijn onze meubelen op maat verkrijgbaar. (breedte, diepte, hoogte ect. tot op de centimeter!)

Hierbij kunnen wij verschillende onderstellen en/of poten gebruiken en kunt u uw bank samenstellen naar uw eigen smaak en stijl, van poot vorm tot afwerking van de stikranden.
Bent u opzoek naar een mooie en chique eetkamerbank voor bij uw eettafel? Dan kan onze eetbank, met verticale banen echt iets voor u zijn!

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Maatwerk = ons handelsmerk!

MAAT ⇔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer worden uitgevoerd, zijn wij niet gebonden aan standaard maten of elementen. Maar werken wij iedere bestelling op centimeter uit, naar de  gewenste afmetingen! Maatwerk op onze collectie, is op centimeter mogelijk in de: – breedte, – hoogte, – diepte & – zithoogte. Zo kunt u een stijlvolle eetkamerbank met verticale banen voor bij uw eettafel laten maken, in de gewenste afmeting en exact laten aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Chique eettafel hoekbank verticale banen

Zie hier een chique eetkamer hoekbank met verticale banen stiksels. Naar eigen wens hebben deze klanten gekozen om deze banen, van voor tot achterkant door te laten lopen. Model: Mondiaal uitgevoerd in een chique velvet stof en een gestoffeerde plint.

Onze eigen collectie banken kunnen in verschillende: vormen, opstellingen/afmetingen, onderstellen/afwerkingen en bekledingen gemaakt worden.
De basis eetkamerbank modellen, zijn leverbaar op verschillende onderstellen zoals: een gestoffeerde poot, plint/sokkel frame, volledig dicht gestoffeerd en verschillende metalen onderstellen.(zie onze website voor meer voorbeelden en inspiratie van gemaakte banken: Eetkamerbanken.)

Een winkel waar de maatvoering 📏 geen rol speelt!

Keukentafel hoekbank met verticale banen

Chique eetkamerbank met verticale banen

Standaard maken wij onze eetkamerbanken, met een strakke rug afwerking.
Wij hebben verschillende rug afwerking mogelijkheden hiervoor zoals: knopen/gecapitonneerd, verticale banen, blokjes en ruitjes motief stiksels. U kunt ook kiezen voor losse rug kussens, de verschillende voorbeelden en afwerkingen, kunt u zien op onze pagina: Eetkamerbanken.

Voor een verticale banen rug afwerking, hebben wij: 2 opties.

– 1. Verticale banen, met motief stiksels. Dit is een makkelijkere en minder arbeid intensieve manier.
Hier wordt de gekozen stof/bekleding, met een laag schuim gestikt met een baan. De breedte kunt u hierbij zelf bepalen.

– 2. Verticale banen, met een diepe stoffering. Dit is een arbeid intensievere manier, waarbij lap voor lap, de banen worden geknipt/gestikt en diep naar binnen worden gestoffeerd. Dit geeft een diepere en bollere effect.

Wij hebben een ruim assortiment in bekledingssoorten en kunt kiezen uit meer dan: + 2500 kleuren, deze kunt u volledig naar eigen idee en stijl laten toepassen. Wilt u ook een bank helemaal naar eigen wens samenstellen? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection, zeker op het juiste adres!!

Luxe eetkamerbank met diepe banen

Luxe eetkamerbank met diepe verticale banen stoffering. Gemaakt van onze model: Mondiaal, met een extra hoge rug en metalen U – vorm poten.

  • Van poot tot stiksel, van kleur tot maat, maken wij een eetkamerbank naar uw smaak!

H&B Lifestyle Collection® – Bank op maat specialist
✔ Maatwerk op de centimeter ↔ ↕ ↹
✓ Snelle levertijden ⛟
✔ Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🛠
✓ 100% NEDERLANDSE fabricaat. 💯

  • Direct van de producent, naar de consument.
Showroom H&B Lifestyle Collection®

Onze showroom bevind zich in Zoeterwoude op de: Rijneke Boulevard. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag. (zie: contact pagina voor meer informatie).
U bent vrijblijvend en zonder afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag helpen wij U verder, hier kunt u onze basis modellen uitproberen en in combinatie de bekleding opties en soorten bekijken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons ook bereiken op nummer: 071 – 542 17 54 of stuur gerust een mail.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op: Facebook of Instagram pagina. Voor meer ideeën en inspiratie kunt u ook een kijkje nemen op onze: Pinterest pagina. Wilt u nog meer zien van eetbanken die door ons zijn gemaakt? Kijk dan voor meer inspiratie verder op onze de pagina: Eetkamerbanken.

Offerte aanvragen voor een eetbank met verticale banen op maat?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding. Voor onze idee mag u ons ook een foto sturen, van het voorbeeld die u het meest aanspreekt. Aan de hand van uw informatie proberen wij binnen: 24 uur een offerte hiervoor maken. Voor vragen kunt u ons: 6 dagen in de week bellen op telefoonnummer: 071 – 542 17 54.

 

 

 

 

 

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Eetkamerbank verticale banen •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie