eettafel hoekbank

Eettafel hoekbank

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ®. Als fabriek en winkel zijn we gericht in ’t maken en leveren van een eettafel hoekbank. Zo maken we onze zit meubelen op centimeter naar wens & maat van onze klanten.

eettafel hoekbank op maat gemaakt

Eettafel hoekbank op maat gemaakt model: Mondiaal met een afwijkende graden hoek. Precies op maat en naar de stijl van onze klanten gemaakt.

U bepaald dan ook alle maten van uw eettafel hoekbank zelf. Zoals de • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ maken we ’t naar uw maat. Van poot / wiel tot stik naad, van kleur tot maat stelt u ’t zelf naar wens samen. En wij maken ’t met 4 weken en leveren we uw unieke eettafel hoekbank bij u thuis.

Direct van fabriek naar uw keuken maken we snel, betaalbaar & op maat een unieke eetafel bank. Zie hier dan ook voorbeelden van leveringen.

• Snel  betaalbaar 💶 & op maat 📏 ’n unieke eettafel hoekbank? Wij maken ’t graag voor u! 

leren eettafel hoekbank

Leren eettafel hoekbank model: mondiaal u-vorm metaal onderstel

eettafel hoekbank

Zie hier ’t prachtige Mondiaal eettafel hoekbank met stoelen van ’t model Corso. U zegt ’t en wij maken ’t voor u!

• U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↑ ↓ ↵ → ←
Eetkamer hoekbank op maat

Eettafel hoekbank op maat en ook weer van ’t model: Mondiaal. Op maat gemaakt voor onze showroom. Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën & de maten mee!

hoekbank eettafel

Een hoekbank eettafel? Zegt u ’t maar, wij maken ’t op centimeter en werken we met zo ’n 2000 kleuren. Zie hier dan ook ’n eettafel hoekbank in rood velours.

Een eetafel bank naar uw wens & maat

Een eettafel (hoek) bank naar uw wens en maat. We werken met zo ’n 2000 kleuren aan bekledingen. Waarvan 1400 kleuren stof en 600 kleuren in ’t leer en kunst leer. We hebben een ruim assortiment hierin en maken onze meubelen naar de wens van onze klanten.

kleurrijke eettafel hoekbank

Met hier ook een voorbeeld van een kleurrijke eettafel hoekbank model: Mondiaal.

Zo kunt u van poot / wiel tot vorm van stik naad. Van kleur tot maat uw unieke eettafel hoekbank samenstellen. Wilt u de bank in 1 kleur of houdt u van meer kleuren? Zegt u ’t maar! Met een uniek concept: bank op maat, leveren we al onze meubelen naar de maat van de klant.

Dus heeft u een probleem met uw tafel maat? Of met de ruimte? Bij ons is ’t allemaal geen probleem we maken uw eettafel (hoek) bank gewoon op maat! Een bank met dan ook uw idee, uw stijl & uw maat!

Hoek 45 graden bank

In alle maten en afwijkende graden, leveren wij maatwerk op centimeter!

• Past ’t niet ?? Dan maken we ’t toch gewoon op maat!

eetkamer hoekbank op maat

eettafel hoekbank

Zie hier ook een 90 graden eettafel bank maar dan uit 2 stuken. En ook de rug is met 40 cm. verhoogd. U zegt ’t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

kleine eettafel hoekbank op maat

Groot of klein? Maakt voor ons niet uit, wij leveren maatwerk op centimeter! Zie hier ook een voorbeeld van een kleine hoekbank op maat gemaakt van onze bank model: Mondiaal.

• Een bank met uw idee, uw stijl & uw maat! Wij maken ’t graag voor u. 

Eetkamerbank met zwart metalen poot

Niet alleen als een hoekbank maar ook als ’n tafel bank leverbaar! Kies uw model, bepaal de maat en stel ’t zelf naar wens samen. Zie hier ’t model: Mondiaal dit keer met ’n zwart metalen slee poot.

eettafel hoekbank op maat

Past ’t niet ?? Dan maken wij voor u ’n eettafel hoekbank op maat! Zie hier ook dan ’n eettafel en een hoekbank op maat gemaakt naar wens van onze klanten.

Eettafelbank op maat

Model: Mondiaal eettafelbank op maat gemaakt voor onze klanten.

Wilt u ook een eigen en unieke eettafel bank samenstellen?

Kom gerust ’n keer langs en laat u zelf verrassen. Een klein winkel met de grootste mogelijkheden betreft zit meubelen. Omdat we zelf ook de meubelen ontwerpen, maken en leveren kunnen we het snel en voor ’n juiste prijs / kwaliteit verhouding leveren.

Grote eettafel bank op maat

Zie hier weer een leuke voorbeeld van een grote eettafel bank op maat.

Direct van fabriek naar de klant 100% betaalbaar kwaliteit met een levertijd van 4 weken. Wilt u ook uw eigen eet tafel hoekbank samenstellen? Graag tot zien bij H&B Lifestyle Collection ®

Heeft u vragen? U kunt ook ons gerust ’n ✉ mail sturen of bel naar nummer: 📞 071 – 542 17 54

Bent u nog niet uitgekeken en wilt u meer zien van onze (eet) banken? Klik dan hier: Eetkamerbank

Levering voorbeelden:
eettafel hoekbank

Wilt u ook eettafel hoekbank laten maken? Laat ‘m dan ook door ons naar uw wens zonder beperking en op centimeter maken! Zie hier ’t model: Mondiaal in cognac micro leder en stoere stiksel in de rug.

Eetkamer hoekbank op maat

Op zoek naar ’n eettafel hoekbank? Of bent u aan maten gebonden? Kom dan ook gerust ’n keer langs we maken ’t op maat! Met hier ’t model: Mondiaal.

Eettafel bank tegen muur

Model: Mondiaal eettafel bank tegen muur met 6 stoelen in combinatie. Bekleed in microleder.

Snel », betaalbaar € en op maat ⇔ maken wij uw unieke (eet) bank!
Eetkamer hoekbank op maat met arm

Zie hier dan ook ’n eettafel hoek bank met armleuning. Op maat naar wens van de klant gemaakt. Hoe groot wilt u de eetkamerbank??

Eetbank op maat met hoge rugleuning

Een eettafel bank direct van fabriek naar uw keuken. U zegt ’t en wij maken ‘m voor u! van poot / wiel tot kleur en maat. Uw eigen idee & stijl eettafel hoek bank.

eettafel hoekbank op maat gemaakt

Zie hier het Model: Mondiaal een eettafel hoekbank helemaal naar wens en maat gemaakt. Kom ook gerust een keer langs en stel uw unieke meubel samen!

• Kom gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee! U bent van harte welkom ♥
eettafel hoekbank tegen muur

Zie hier ook een voorbeeld van een eettafel hoekbank tegen muur met een mooie velours bekleding. (Model: mondiaal)

Voor meer inspiratie kunt u ook verder kijken op de pagina: Eetkamerbanken en eetkamerstoelen.

H&B Lifestyle Collection ® – eettafel hoekbank 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie