Elementen bank op maat gemaakt

Elementen bank op maat, voor u tot op de centimeter gemaakt!

Elementen bank op maat: Vorm en functie, maar het oog wil ook wat. Een zitmeubel zoals een bank moet comfortabel zitten en er optisch ook mooi uit zien. Bent u op zoek naar een comfortabele modulaire bank of een bank met losse elementen of een hoekbank? Dat kan allemaal bij H&B Lifestyle Collection®!

Grote maat lounge elementen bank

Zie hier een super grote maat lounge elementen bank. Deze bank hebben wij naar de wens & idee van onze klanten gemaakt. Model: Amsterdam breed arm.

Wij maken en verkopen onze eigen fabricaat zitmeubelen met bekledingen van bekende merken en gerenommeerde stof huizen zoals: Romo, Chivasso, KOBÉ en Keymer. 

Daarbij hebben we ook nog heel veel andere soorten die behoren tot onze basic bekledingen. In totaal werken wij met meer dan + 2000 kleuren. Die naar uw unieke idee en wens toegepast kan worden. Dus wilt u een bank helemaal naar eigen wens samenstellen? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres!!

Elementen bank op maat gemaakt

Elementen bank op maat gemaakt van het model: Mondiaal met een extra brede armleuning van 30 cm. Totale bank maat = 390 cm.

· Kijk ook voor meer ideeën & inspiratie verder op onze pagina: • Leveringen.
Extra grote module bank elementen

Voor een extra grote module banken bent u bij ons op het juiste adres!

Heb je een lange of smalle woonkamer of juist een ruime grote woonkamer? Dan is de vraag welke bank past het best in deze ruimte in combinatie met de andere meubelen. Met een elementen bank op maat kun je vele kanten op. De elementen kun je los van elkaar schuiven en zodoende geef je je interieur gemakkelijk een make-over. Een modulaire bank kan heel handig zijn als je regelmatig de setting van je interieur wilt veranderen.

Afwijkende maat elementen bank

Met hier ook een prachtige voorbeeld van een afwijkende maat elementen bank van onze bank model: Cube in licht grijze stof.

Bank uit losse elementen op maat

Kies je voor een vaste bank of een bank met losse elementen? Met een elementenbank verander je de opstelling in een handomdraai. Zo creëer je gemakkelijk meer ruimte. Wanneer de opstelling van de meubels van tevoren bepaald is, kun je kiezen voor een vaste bank. Met een elementenbank heb je echter meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met een voetenbank (losse hocker) gemakkelijk meer zit ruimte creëren.

velours elementen bank maat

Hier ook een leuke voorbeeld van een velours elementen bank op maat. Gemaakt van onze bank model: Milano bekleed in luxe velours stof.

modulaire hoekbank op maat

modulaire hoekbank op maat model: Milano

Elementen bank op maat

Elementen bank op maat voor een woonkamer met een zitkuil.

H&B Lifestyle maat concept!

De zitmeubelen binnen het H&B concept zijn allemaal leverbaar van: 1 – zitbank tot een grote U – vorm hoek opstelling. Men kan hier ook aan maatwerk denken, in de breedste zin hiervoor.

Ronde elementen bank op maat

Met hier ook een uniek voorbeeld van een ronde elementen bank op maat. Gemaakt van onze bank model: Milano en bekleed in licht grijze fluweel stof.

elementen bank op maat hoek

Zie hier onze model: Cube een elementen bank op maat hoek opstelling in 4 verschillende tinten velours bekleding.

modulaire banken op maat

Modulaire banken op maat, naar uw wens, stijl en idee gemaakt!

MAAT ↔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd zijn wij zeker niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar uw maat! De breedte, hoogte, diepte of een afwijkende graden is bij ons mogelijk.

· Voor meer voorbeelden van geleverde maatwerk banken kunt u ook verder kijken op onze pagina: • Bank op maat.

Elementen bank op maat gemaakt

Hier ook een elementen bank op maat gemaakt van onze model: Murano. Een u vorm opstelling met een afwijkende graden lounge.

Luxe elementen bank op maat

Met hier een mooi voorbeeld van een luxe elementen bank op maat. Model: Milano in velvet bekleding in combinatie met onze Elegance ronde fauteuil.

Graden elementen hoek bank maat

Graden elementen bank maatwerk (hoek opstelling)

Kom gerust een keer vrijblijvend langs!

Onze showroom die bevind zich in Zoeterwoude (Rijneke Boulevard). Deze is geopend van maandag tot zondag zie onze contact pagina hiervoor. Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u de banken uitproberen onder genot van een kopje koffie. We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is!

losse elementen bank op maat

Model: Milas losse elementen bank op maat in een hoek opstelling.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op: 📞 071 – 542 17 54 of stuur ons gerust een 📧 mail.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gecreëerd? Kijk dan ook verder op de pagina: Leveringen of bank op maat.

Elementen bank op maat gemaakt

Model: Milano losse elementen bank op maat gemaakt met 2 verschillende diepte’s en een model gebonden poef op maat.

PLUS + punten van H&B Lifestyle

⦿ Alle banken op maat tot op de centimeter. 🗹

⦾ Snelle levertijden en 100% Nederlands fabricaat.🗹

⦿ Betaalbaar Nederlandse kwaliteit. 🗹

⦾ Direct van eigen fabriek. 🗹

Afwijkende graden elementen bank

Heeft u een moeilijke hoek? Wij bieden de juiste maat oplossingen! Zie hier ook onze bank model: Amsterdam een afwijkende graden elementen bank.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een bank op maat?

Stuur per mail 📧 uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding soort. Voor een beter idee kunt u ons ook foto’s sturen van het model, van wat u het meest aanspreekt. Aan de hand van uw informatie maken wij binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor u.

Halfronde bank op maat

Model: Milano gemaakt uit 3 elementen, een halfronde bank op maat.

Maatwerk elementen hoekbank

Een mooi voorbeeld van onze model: Milano een maatwerk elementen hoekbank. Speciaal naar de wensen en maten voor onze klanten gemaakt.

lounge bank op maat losse element

Ook voor een lounge bank op maat met een losse element is een optie. Zie hier dan ook een leuk voorbeeld van onze bank model: Milano op maat gemaakt.

Voor meer inspiratie kunt u ook verder kijken op onze pagina’s: • Leveringen of • bank op maat.

 

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Elementen bank op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie