Elementen bank op maat gemaakt

Elementen bank op maat, voor u op de centimeter gemaakt!

Elementen bank op maat: Vorm en functie, maar het oog wil ook wat. Een zitmeubel zoals een bank moet comfortabel zitten en er optisch ook mooi uit zien. Bent u op zoek naar een comfortabele modulaire bank of een bank met losse elementen of een hoekbank? Dat kan allemaal bij H&B Lifestyle Collection®!

Wij maken en verkopen onze eigen fabricaat zitmeubelen met bekledingen van bekende merken en gerenommeerde stof huizen zoals: Romo, Chivasso, KOBÉ en Keymer.

Elementen bank op maat gemaakt

Daarbij hebben we ook nog heel veel andere soorten die behoren tot onze basic bekledingen. In totaal werken wij met meer dan + 2000 kleuren. Die naar uw unieke idee en wens toegepast kan worden. Dus wilt u een bank helemaal naar eigen wens samenstellen? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres!!

Kijk ook voor meer ideeën & inspiratie verder op onze pagina: • Leveringen.

Extra grote module bank elementen

Heb je een lange of smalle woonkamer of juist een ruime grote woonkamer? Dan is de vraag welke bank past het best in deze ruimte in combinatie met de andere meubelen. Met een elementen bank op maat kun je vele kanten op. De elementen kun je los van elkaar schuiven en zodoende geef je je interieur gemakkelijk een make-over. Een modulaire bank kan heel handig zijn als je regelmatig de setting van je interieur wilt veranderen.

Bank uit losse elementen op maat

Kies je voor een vaste bank of een bank met losse elementen? Met een elementenbank verander je de opstelling in een handomdraai. Zo creëer je gemakkelijk meer ruimte. Wanneer de opstelling van de meubels van tevoren bepaald is, kun je kiezen voor een vaste bank. Met een elementenbank heb je echter meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met een voetenbank (losse hocker) gemakkelijk meer zit ruimte creëren.

Elementen bank op maat

De zitmeubelen binnen het H&B concept zijn allemaal leverbaar van: 1 – zitbank tot een grote U – vorm hoek opstelling. Men kan hier ook aan maatwerk denken, in de breedste zin hiervoor.

MAAT ↔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd zijn wij zeker niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar uw maat! De breedte, hoogte, diepte of een afwijkende graden is bij ons mogelijk.

Voor meer voorbeelden van geleverde maatwerk banken kunt u ook verder kijken op onze pagina: • Bank op maat.

Luxe elementen bank op maat

Kom gerust een keer vrijblijvend langs!

Onze showroom die bevind zich in Zoeterwoude (Rijneke Boulevard). Deze is geopend van maandag tot zondag zie onze contact pagina hiervoor. Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt u de banken uitproberen onder genot van een kopje koffie. We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is.

losse elementen bank op maat

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op: 📞 071 – 542 17 54 of stuur ons gerust een 📧 mail.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gecreëerd? Kijk dan ook verder op de pagina: Leveringen of bank op maat.

Elementen bank op maat gemaakt

PLUS + punten van H&B Lifestyle

⦿ Alle banken op maat tot op de centimeter. 🗹

⦾ Snelle levertijden en 100% Nederlands fabricaat.🗹

⦿ Betaalbaar Nederlandse kwaliteit. 🗹

⦾ Direct van eigen fabriek. 🗹

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een elementen bank op maat?

Stuur per mail uw afmetingen en voorkeur voor de bekleding soort. Voor een beter idee kunt u ons ook foto’s sturen van het model wat u het meest aanspreekt. Aan de hand van uw informatie maken wij binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor u.

Maatwerk elementen hoekbank

 

 

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Elementen bank op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie