,

Ergonomisch zitten – zitbank voor uw lengte/maat

Mooi bank met hoge zithoogte

Ergonomisch zitten

Ergonomisch zitten? Bij H&B Lifestyle Collection ® bent u op ‘t juiste adres hiervoor! Wij weten als zit meubel specialist, heel goed hoe persoonlijk zitten is. We maken banken op maat wat aansluit voor ieders persoonlijke wens.

Zo maken we dan ook de zit hoogte, diepte en de hardheid van de kussen naar uw wens en maat. Zo kunt u heerlijk en ergonomisch zitten op ‘n bank wat aansluit op uw persoonlijke wens.

Met de lange jaren ervaring als meubel makers weten we als geen ander hoe ‘n bank moet zitten. We werken direct van eigen fabriek en maken we de zit meubelen op bestelling volgens onze unieke maat concept.

Omdat we zelf de banken maken zijn we snel, betaalbaar en onbegrensd in de mogelijkheden. Kom gerust ‘n keer langs en laat u verrassen op ‘t gebied van zitten!

• Ergonomisch zitten met ‘n bank naar uw idee, stijl en maat?

Mooi bank met hoge zithoogte

Ergonomisch zitten? Helemaal op maat naar uw smaak en stijl gemaakt. Bij H&B Lifestyle Collection ® maken wij de meubelen in in uw stijl en kunt u ergonomisch zitten. Zie hier dan ook een mooie bank met een hoge zithoogte gemaakt van onze bank model: Murano

Maat ↔ werk in ergonomisch zitten

Hoe wordt ‘n bank ergonomisch gemaakt? U komt naar de winkel, hier kunt u ook de banken komen uitproberen. U kiest ‘n model bank uit wat u aanspreek en vervolgens kunnen we beginnen.

Ergonomisch zitten is per persoon verschillend, dit heeft te maken met een aantal factoren. Hierbij speelt de lengte en het gewicht een grote rol wat ook per persoon verschillend is.

Als H&B Lifestyle Collection ® hebben we hier ‘n passend oplossing voor, ons unieke concept: bank op maat! Het maat concept wat ons de mogelijkheid geeft dat we op centimeter te werk kunnen gaan.

De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ · arm ← → maken we op uw maat. Zo heeft ieder dan ook ‘n bank wat ze mooi vinden en wat ook precies goed op maat zit.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ⇐ ⇒ ↵ ⇓ ⇑ ⇒ ⇐ ⇔

Hoge bank voor lange mensen

Voor alle maten maken wij onze collectie passend en kan ieder persoon ergonomisch zitten op onze collectie zitmeubelen. Met hier ook een extra hoge bank voor lange mensen gemaakt van onze model: Milano.

Ergonomisch zitten: Kies uw zit comfort

Naast al ‘t maat werk hebben we ook nog keuze in de hardheid van de zitkussen. Dit heeft ook te maken met ‘n aantal factoren, zoals ‘t gewicht en de wens voor de zit houding. Houd u van een harde en een actieve zit? Of bent u juist meer van ‘t loungen op een bank? Of iets wat daar tussen in zit? Dit kunt u allemaal in de winkel uitproberen, graag geven we u ook advies hierover.

De kussens zijn leverbaar in · soft · medium en · hard. Dit zijn koud schuim vullingen die ondersteund zijn met elektrisch geharde originele nosag veren. Wat garant staat voor lange jaren zit kwaliteit waardoor u plezier zult hebben van ‘t ergonomisch zitten.

Daarbij kiest ieder ook zijn eigen hoogte ⇑ ⇓ voor de zit. Dit laten we meteen in de winkel proef zitten en zo nodig stellen we dit op centimeter af. Zo bepaalt ieder zijn eigen zit comfort en zit hoogte wat heel belangrijk is voor ‘t ergonomisch zitten.

• Van poot tot maat maken wij ‘n bank naar uw smaak!

Beste bank voor lange mensen

Van poot tot maat maken wij het naar uw smaak! Zie hier ook een ergonomische bank voor lange mensen. Model: Twitter.

H&B Lifestyle Collection ® een winkel in ergonomisch zitten

Wij als H&B Lifestyle Collection ® werken we direct van eigen fabriek naar de klant. We maken de zitmeubels op bestelling naar de wens van onze klanten.

Naast ‘n breed maat concept, hebben wij ook ‘n breed scala aan bekledingen. We werken met zo ‘n 2000 kleuren in totaal, waarvan 1400 kleur aan stoffen en 600 kleuren in leder.

Naast ‘t op maat maken, kiest ieder ook lap voor lap zijn eigen bank samen. Van poot tot stiksel, van maat tot kleur, ‘n bank naar eigen idee, stijl en smaak.

Wilt u ook ergonomisch zitten maar ook ‘n bank wat u mooi vindt? Kom dan gerust ‘n keer langs! We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Als winkel maken we snel, betaalbaar en op maat ‘n bank naar uw wens! Direct van fabriek naar de klant met ‘n levertijd van 4 weken.

Voor vragen kunt u altijd een 📧 mail sturen of bellen naar ☏ 071 – 5421754.

• Direct van fabriek naar de klant, snel » betaalbaar € en op maat ← →

moderne hoekbank hoge zithoogte

Ook voor een ergonimisch hoekbank met een hoge zithoogte kunt u bij ons terecht! Met hier een leuk voorbeeld van onze bank: Koraal.

“ H&B Lifestyle Collection ® een winkel in ergonomisch zitten ”

 

 

 

 

 

• H&B Lifestyle Collection ®Ergonomisch zitten •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie