Erkerbank op maat afwijkende graden

Erkerbank op maat, tot op de centimeter voor u gemaakt.

Wilt u ook een mooie bank in uw erker die helemaal aansluit op uw maten? Dan is een erkerbank op maat van H&B Lifestyle Collection® een perfecte oplossing hiervoor! Zie hier leuke en mooie voorbeelden van erkerbanken die wij op maat voor onze klanten hebben gemaakt.

Grote erkerbank op maat hoek

Grote erkerbank op maat hoek opstelling model: Amsterdam. H&B Lifestyle Collection ® – Maatwerk in zitmeubelen.

Speciale maat erker bank gemaakt

Speciale maat erker bank gemaakt, wat helemaal aansluit volgens de maten en hoeken van uw erker. Model: Amsterdam uitgevoerd in donker groene microvezel bekleding.

ronde erkerbank op maat

Zie hier een prachtige voorbeeld van maatwerk. Ronde erkerbank op maat gemaakt van onze model: Valencia.

Bent u op zoek naar een comfortabele en mooie erkerbank op maat?

Wij maken en verkopen onze eigen fabricaat zitmeubelen en zijn hierdoor erg flexibel in de mogelijkheden.  Onze assortiment bestaat uit meer dan: + 2200 kleuren aan bekledingen.

Die naar uw unieke idee en wens toegepast kan worden. Dus wilt u helemaal naar eigen wens uw bank samenstellen? Dan bent u bij ons zeker op het juiste adres!!

Keuken erkerbank op maat kopen

Speciale keuken erkerbank op maat kopen? Wij maken hem in ieder gewenste afmeting en passend volgens uw maten. Model: Mondiaal.

Kijk ook voor meer ideeën & inspiratie verder op onze pagina’s: leveringen en bank op maat.

Zitmeubelen binnen het H&B maat concept zijn allemaal leverbaar van: 1 – zitbank tot een grote U – vorm hoek opstelling. Men kan hier aan maatwerk denken, maar dan in de breedste zin hiervoor.

Erkerbank laten maken

Erkerbank laten maken in ieder gewenste afmeting en vorm? Met hier een levering voorbeeld van onze bank Mondiaal.

Luxe erker hoekbank op maat

Zie hier een luxe erker hoekbank op maat. Deze bank is naar de stijl & wens van poot tot opstelling naar het idee van onze klant gemaakt.

MAAT ↔ WERK op centimeter!

Omdat de productie van onze banken in eigen beheer wordt uitgevoerd zijn wij zeker niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar uw maat: breedte, hoogte, diepte of een afwijkende graden maken wij naar de gewenste afmeting. Een afwijkende graden hoek is meestal van toepassing bij een erker. Voor dat wij zo een bank in productie nemen, wordt er ook op locatie een meting gedaan en een mal hiervan gemaakt.

Graden bank erkerbank op maat

Afwijkende graden erkerbank op maat. Model: Amsterdam, in blauwe velvet stof bekleding.

Speciale maatwerk erker hoekbank

Zie hier een speciale maatwerk erker hoekbank gemaakt van onze bank model: Amsterdam.

Jaren 30 woning met erkerbank

Jaren 30 woning met erkerbank, gemaakt van onze bank model: Milas. Deze bank hebben wij van poot tot opstelling, van afmeting tot bekleding, naar de wens van onze klanten gemaakt.

Onze showroom bevind zich in Zoeterwoude (Rijneke Boulevard). Deze is geopend van dinsdag tot zondag, zie onze contact pagina voor meer informatie. Kom gerust een keer langs onze showroom, hier kunt onze basis banken uitproberen onder genot van een kopje koffie. We zullen in alle tijd met u de mogelijkheden bespreken, u zult ook merken dat de keuze bij ons oneindig is.

Erkerbank op maat afwijkende graden

Helemaal naar uw wens & maat op centimeter gemaakt! Zie hier een erkerbank op maat met afwijkende graden. Model: Amsterdam.

Hoek erkerbank op maat

Hoek erkerbank op maat model: Lifestyle. Deels in de erker met afwijkende graden hoeken. Uitgevoerd in 2 kleuren combinatie. Al onze banken zijn leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!

Strakke erkerbank op maat

Strakke erkerbank op maat in afwijkende graden hoeken. Model: Corvette.

“ U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk”
Erkerbanken op maat en leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!
keuken erkerbank op maat gemaakt

Een keuken erkerbank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal. Beide kanten doorlopend met een hoek / rugleuning met een model gebonden zitje.

maatwerk erkerbank op maat gemaakt

Model: Koraal een maatwerk erkerbank op maat gemaakt.

Speciale maat hoek bank erker

Niet alleen voor maat bank in uw erker ruimte, maar ook voor speciale maat hoek banken met afwijkende graden. Kunt u bij ons terecht! Wij maken onze banken passend voor uw ruimte en werken hierbij op centimeter.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt ons bereiken op: ℡ 071 – 542 17 54 of stuur ons gerust een ✉  mail.
Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gecreëerd? Kijk dan ook op de pagina: bank op maat, leveringen of erkerbanken.

Erkerbank op maat Leiden

Met hier ook een unieke erkerbank op maat. Geleverd in Leiden en gemaakt van onze basis model: Milas op hoge poten.

Grote erker bank op maat

Grote erker bank op maat, met een graden knik. Model: Milas gemaakt op lage poten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een erkerbank op maat?

Stuur per mail de afmetingen van uw ruimte en voorkeur voor de bekleding soort. Voor ons idee graag ook foto’s sturen als bijlage van de bank model die u het meest aanspreekt, aan de hand van uw informatie maken wij graag een snelle en vrijblijvende prijs berekening voor u.

Speciale erkerbank op maat Amsterdam

Speciale erkerbank op maat Amsterdam bank model, uitgevoerd naar de wens van onze klanten.

Kleine erkerbank op maat hoekopstelling

Model: Milano gemaakt als kleine erkerbank op maat hoekopstelling. Uitgevoerd in een luxe croco velvet stoffering en hoge rvs poten.

Unieke erkerbank op maat Utrecht

Met hier nog een voorbeeld van een unieke erkerbank op maat. (levering = Utrecht)

Bank voor erker op maat

Voor erkerbanken op maat bent u bij ons op het juiste adres! Wij kunnen van al onze bank modellen een erkerbank op maat maken. Zie hier ook een levering van onze model: Milano, gemaakt voor in een erker.

Ronde erker bank op maat

Zie hier ook een unieke uitvoering van onze model: Valencia, deze opstelling is speciaal op maat gemaakt, als ronde erker bank op maat.

 

 

H&B Lifestyle Collection ®Erkerbank op maat

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie