, ,

Extra grote bank

Extra grote bank

Wanneer u zoekt naar een extra grote bank kunt u de zoektocht wel staken! Bij H&B Lifestyle Collection ® vragen wij hoe groot wilt u de bank?? Als fabrikant en winkel maken we de meubelen zelf en leveren maat werk tot op de centimeter.

Extra grote module bank elementen

Op zoek naar een extra grote bank? Wij als H&B Lifestyle Collection® kunnen onze zitmeubelen tot 480 cm. En alles daar tussen in uit 1 stuk frame voor u maken. Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Milano van totaal 390 cm uit 1 stuk frame.

Grote velours U vorm hoekbank

 

Zoals de • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ en • arm → ←. Bepaald ieder klant zelf de maat, u zegt ‘t en wij maken ‘t! Een extra grote bank op maat is ons werk.

Direct van eigen fabriek naar de klant, met 4 weken levertijd. Voor een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding, maken wij ‘t graag voor u!

• Stop met ‘t zoeken! We maken de extra grote bank voor u!
Grote hoekbank met hoog design

Voor extra grote banken naar uw maat en design gemaakt.(model: Milano)

extra grote bank

Zie hier ‘n extra grote bank van ‘t model: Milano. Speciaal naar wens & maat gemaakt totaal 3 meter breed.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t een bank op maat is ons werk! ⇔

Grote hoekbank met diepe zit

Kies ‘n bank van ons collectie en wij maken de extra grote bank voor u! Direct van fabriek na uw woon kamer binnen 4 weken. Waaronder ook ‘t model: Milano.

Grote hoekbanken Eric Kuster style op maat

Ook voor grote hoekbanken bent u aan ‘t juiste adres. Zie hier van ‘t model: Milano ‘n grote hoekbank op maat.

Een extra grote bank naar wens & maat ⇔

Bij ons stelt ieder zelf zijn bank samen en bepaald ook de maat. En wij maken van poot tot stik naad, van kleur tot maat de extra grote bank voor u.

Met zo ‘n 2000 kleuren in totaal, waarvan 1400 kleuren stof en 600 kleuren aan leer en kunst leer. Maken we de unieke bank naar ieder wens en smaak.

Extra lange eetbank op maat

Zoals ook zichtbaar op de foto’s kunnen we maat werk leveren op centimeter. En maken we onze banken uit 1 stuk frame en net zo groot als u ‘t maar wilt. Mits u een elementen bank wilt dan kunnen we ook ‘n modulaire bank voor u maken.

• Een bank met uw idee, uw smaak en uw maat! Wij maken ‘t graag voor u. 

Grote 5 zits bank

Zie hier ‘n grote 5 zits bank van ‘t model: Milano naar wens en maat gemaakt voor ‘n klant. De bank is totaal 310 cm breed.

Velours hoekbank op maat grijze kleur

U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u! Zie hier ook van ‘t model: Milas een extra grote bank. Een hoekbank op maat in velours stof.

Grote maat bank bij eettafel

Ook voor een grote maat bank voor bij de eettafel kunt u bij ons terecht met uw wensen. Zie hier ook een leuke levering voorbeeld van onze bank model: Mondiaal. Voor meer ideeën kunt u ook kijken op pagina: Eetkamerbanken.

• Maat werk op centimeter ↔ ↑ ↓ ↵ → ←

Velours bank op maat 6 zitbank groot

Zie hier weer ‘t model: Milano dit keer als ‘n 6 zitbank met kussens van 4 x 90 cm. En totaal 4 meter breed uit 2 delen. Uw idee, uw smaak en uw maat bank!

Wilt u ook een extra grote bank?

Kom gerust een keer langs ons kleine en gezellige winkel. U bent van harte welkom en er zal een wereld voor u opengaan betreft de mogelijkheden die wij kunnen bieden. We werken met een uniek concept en maken de zit meubelen naar de wens van onze klant. Met een luisterend oor naar de wens en idee van de klant geven we dan ook advies op maat.

Super grote eetbank op maat

We zijn 7 dagen per week open en werken zonder afspraak. Komen de tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in ons fabriek of winkel.

Dus wilt u ook ‘n extra grote bank snel, betaalbaar, naar wens & op maat? Graag dan tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Extra grote bioscoopbank op maat

Op zoek naar een extra grote bank? Bij ons zijn al onze zitmeubelen naar uw maat te maken. Zie hier ook een voorbeeld van de bank model: Amsterdam breed arm in velvet bekleding, wat wij naar de maat, stijl en idee van onze klanten hebben gemaakt.

• Snel », betaalbaar € & naar wens ⇔ maken wij de extra grote bank voor u!
Grote 5 zits design bank

Een extra grote bank 5 zits design op maat gemaakt voor ‘n klant. Van poot tot maat helemaal naar de smaak.

3 meter bank

Wilt u ook een extra grote bank? U zegt ‘t en wij maken ‘t zo groot als u het maar wenst. Zie hier 3 verschillende banken die groter zijn dan 3 meter.

Extra grote bank

Weer ‘t model: Milano als extra grote bank. Dit keer in 340 cm totaal breed op maat. Direct van fabriek naar uw woon kamer ‘n bank met uw idee, uw stijl & uw maat!

• Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee! 

Grote loungebanken op maat

Zie hier ook een super grote lounge bank op maat! Model: Milano naar de wens en stijl voor onze klanten gemaakt.

Extra grote hoekbank op maat

H&B Lifestyle Collection ® Extra grote bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie