Fluwelen bank in heel veel designers stoffen

Stel je unieke fluwelen bank samen

Een fluwelen bank? Stijlvol, zacht en een luxe uitstraling voor uw interieur. U bent opzoek naar een fluwelen bank? Dan bent u bij H&B lifestyle Collection® op ‘t juiste adres. We maken al onze banken in eigen beheer en werken ‘t uit naar de wens van onze klanten.

Ons collectie bestaat uit diverse stijlen met een breed scala van ruim 2000 kleuren aan bekleding soorten. Zo stelt ieder zijn bank samen van poot tot stik vorm, van maat tot kleur. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw idee, stijl & maat.

Omdat we zelf de banken maken kunnen we dan ook snel, betaalbaar een kwaliteit bank leveren. We werken met een levertijd van 4 weken en leveren we ‘t direct van fabriek naar de klant.

Fluwelen bank

Zie hier ook een zwart fluwelen bank van ‘t model: Milano. Van poot tot maat naar wens gemaakt.

Omdat we niet werken met derde partijen hebben we korte lijnen en heel veel mogelijkheden. Hierdoor bent u altijd zeker van een goed prijs € / kwaliteit √ verhouding. Als u een winkel zoekt waar u alles zelf mag bepalen aan een bank? Dan bent u zeker op ‘t juist adres! “

H&B Lifestyle Collection ® een maat winkel in zitten ” Zie hier ook een aantal fluwelen banken die door ons zijn gemaakt.

Fluwelen bank

Als u een winkel zoekt waar u alles zelf mag bepalen dan bent u op ‘t juiste adres! Wederom van ‘t model: Milano een fluwelen bank dit keer als een hoek bank.

• Direct van fabriek naar de klant maken wij ‘t naar uw wens & maat!

Fluwelen hoekbank in luxe stof

Model: Murano als fluwelen bank in luxe stof bekleed en naar de wens voor onze klanten gemaakt.

Fluwelen bank op maat ⇔

Als winkel zijn we niet beperkt met standaard opstellingen en kunnen we onze banken in 1001 mogelijkheden leveren. Zo hebben we ook een uniek concept: bank op maat. Met een maat concept in de breedste zin maken en leveren we een fluwelen bank op maat.

De • breedte ↔ • diepte ↵ • hoogte ↑ ↓ • arm → ← maken we passend naar wens. Zo bepaalt ieder ook zijn eigen zit hoogte ⇑ ⇓ en hardheid van de kussen. Het maat concept is dan ook toepasbaar op alle bank modellen en denkbare opstellingen. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

Fluwelen bank blauw

Fluwelen hoekbank op maat? Van breedte tot diepte, van opstelling tot poot vorm maken we ‘t naar uw wens. Zie hier ook een fluwelen bank blauw van ‘t model Milano op maat gemaakt.

• Maat werk op centimeter ⇔ ⇑ ⇓ ⇒ ⇐

Fluwelen hoekbank in luxe stof Eric Kuster style

Levering foto model: Milano fluwelen hoek bank in luxe stof en style uitvoering. Naar de wens & maat gemaakt voor onze klanten.

Wilt u ook een fluwelen bank?

Kom gerust een keer langs in ons kleine en gezellige winkel u bent van harte welkom! U zult zich verbazen over de mogelijkheden betreft een bank op maat. Hier kunt u dan ook de banken komen proef zitten en geven we graag advies op maat.

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen de tijden niet goed uit voor u? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen.

Wilt u ook een fluwelen banken? Snel, betaalbaar en een kwaliteit bank? Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection®. Voor vragen kunt u ook een mail sturen of bellen naar tel.: 071 – 542 17 54.

• Snel », betaalbaar € & op maat ↔

Fluwelen bank

Een fluwelen bank snel, betaalbaar & op maat? Wij maken ‘m graag naar uw idee, uw smaak & stijl. Zie hier van ‘t model Milano 3 zit bank en een love -seat.

• Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom ♥

fluwelen bank

Kom gerust een keer langs en stel uw eigen fluwelen bank naar wens & maat samen.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Fluwelen bank
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie