, , , ,

Fluwelen hoekbank in luxe stof

Fluwelen hoekbank in luxe stof Eric Kuster style

Fluwelen hoekbank in luxe stof

Bent u zoekende naar een fluwelen hoekbank in luxe stof bekleding? Dan willen wij u hierbij een aantal voorbeelden laten zien. Deze hoekbanken hebben wij speciaal naar de wens en maat voor onze klanten gemaakt.

We zijn als bedrijf  gespecialiseerd in het maken en leveren van maatwerk zitmeubelen. Omdat we dit direct vanuit eigen fabriek doen zijn we hierdoor ook snel, betaalbaar en niet aan maten gebonden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder voor meer informatie.

◾ Een fluwelen (hoek) bank op centimeter naar uw maat!

Fluwelen hoekbank in luxe stof Eric Kuster style

Levering foto model: Milano fluwelen hoekbank in luxe stof Eric uitvoering. Naar wens & maat gemaakt voor onze klanten.

Fluwelen hoekbank in alle maten

Fluwelen hoekbank leverbaar in alle maten! Omdat wij direct vanuit onze eigen fabriek werken zijn we niet gebonden aan maten. Maar werken we op centimeter naar de maat van onze klanten. Zo kiest ieder de · breedte · diepte · hoogte van zijn bank naar wens samen.

Velours fluwelen bank

Velours fluwelen bank in mos groen uitgevoerd.

Ook hebben wij een passende oplossingen voor moeilijkere ruimte’s met een afwijkende graden. Indien gewenst maken we hiervoor ook een fluwelen hoekbank in luxe stof. Voor het maken van een graden bank wordt de ruimte door onze collega’s ingemeten en een mal hiervoor gemaakt.

◾ H&B Lifestyle Collection ® maat specialist in zit meubelen.

Fluwelen hoekbank in luxe stof antraciet

Zie hier ook een mooie fluwelen hoekbank in luxe stof. Deze is speciaal gemaakt voor onze klant, ontwerper en eigenaar van de bekende merk MASON GARMENTS ®.

Wilt u ook een fluwelen hoek bank in luxe stof?

Wilt u ook een fluwelen hoekbank naar uw eigen maat en smaak laten maken? Kom dan gerust een keer langs onze showroom. Onder genot van een kopje koffie kunt u hier onze basis banken komen uitproberen. In de winkel zullen wij u uitgebreid het concept uitleggen en stap voor stap verder helpen.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Een prachtige levering voorbeeld van een hoekbank gemaakt voor in een stijlvolle woonkamer. Model: MILANO in luxe stof uitvoering.

We zijn gevestigd op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude en zijn we hier 7 dagen per week geopend. U kunt ook op afspraak onze fabrieks showroom in Culemborg bezoeken. Hier kunt u van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur alleen op afspraak terecht.

◾ Van producent direct naar de consument.

Fluwelen hoekbank in luxe stof

Niet alleen voor fluwelen hoekbanken maar ook voor alle andere opstellingen bent u bij ons op het juiste adres! Zie hier ook het model: Murano lounge bank in luxe stof.

Offerte aanvragen voor een hoekbank in luxe stof?

Wilt u ook een fluwelen hoekbank in luxe stof laten maken en een offerte hiervoor? 📧 Mail dan uw maten en een foto van het idee wat u het meest aanspreekt. We proberen uw mail binnen 24 uur te beantwoorden, ook kunt u ons ook telefonisch bereiken: ☎ 071 – 542 17 54.

Voor meer ideeën & inspiratie kunt u kijken op onze pagina: Leveringen. Hier heeft u een totaal overzicht van banken die door ons zijn gemaakt.

fluwelen hoekbank in luxe stof

Voor prachtige fluwelen hoekbanken in luxe stof bekleding bent u bij ons op het juiste adres! Hier ook weer een voorbeeld van het model: Amsterdam met een gecapitonneerde hocker.

Eric Kuster stijl hoekbank

Ook opzoek naar een prachtige hoekbank die naar uw maat en stijl wordt gemaakt? Wij leveren het op centimeter en in 2000 kleuren naar uw wens!

◾ Voordelen van H&B Lifestyle Collection®

☑ Maat werk op centimeter

🗹 Snelle levertijd

☑ Betaalbaar & kwaliteit

🗹 Eigen fabricaat

Fluwelen hoekbank in luxe stof kobe

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee, en stel je eigen fluwelen hoekbank in luxe stof samen!

Fluwelen hoekbank in luxe stof

Model: MILANO 1,5-Hoek-3 een fluwelen hoekbank.

H&B Lifestyle Collection ®Fluwelen hoekbank in luxe stof
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie