, , ,

Glansstof bank op maat & in 1200 kleuren

glansstof bank

Een glansstof bank opmaat laten maken?

Bent u een beetje van ‘t luxury en een hoge dosis glamour en zoekt u naar een stijlvolle glansstof bank? Stop dan met ‘t eindeloos zoeken! Want wij als H&B Lifestyle Collection ® maken uw droom voor een glansstof bank waar!

Met een breed scala aan prachtige velours en glans stoffen, maken wij een bank naar uw maat, stijl en opstelling. Als fabriek en winkel zijn we gericht in ‘t maken en leveren van zit meubelen op maat.

glansstof bank op maat

Zie hier een mooi levering foto van een glansstof bank op maat gemaakt. Model: Milano

Omdat we zelf de unieke meubelen stuk voor stuk met de hand maken. Kunnen we dan ook snel en voor een verrassend scherpe prijs leveren. Met een levertijd van 4 weken kunt u al genieten van uw unieke bank wat we naar uw maat maken. Voor een prijs die net zo zacht is als onze velours stoffen.

Zie hier dan ook een aantal voorbeelden van glansstoffen banken die we voor onze klanten hebben gemaakt.

◽ U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw stijl & maat!

• Een bank met uw idee, uw stijl & uw smaak!

Glansstof bank

Zie hier een mooie glansstof bank van ‘t model: Milano wat we naar idee, stijl & maat van onze klanten hebben gemaakt.

• Leverbaar in alle maten op centimeter ↔ ↑ ↓ → ← 

glansstof hoekbank eetkamer op maat

Niet alleen voor een zitbank maat ook voor een eetkamer bank op maat bent u bij ons op het juiste adres! Zie hier dan ook een blauwe glansstof hoekbank van onze model: Mondiaal. Voor meer ideeën van onze eet banken kunt u ook verder kijken op pagina: eetkamerbanken.

Glansstof bank op maat

Bent u beperkt met uw ruimte? Of wilt u juist een grote bank? Dan kan ons unieke concept: bank op maat, interessant voor u zijn! Zo bepaalt ieder dan ook alles zelf aan zijn eigen bank. De • breedte ↔ • arm → ← • hoogte ↑ ↓ • diepte ↵ maken we naar uw maat.

Ook de zit hoogte en kussen vulling bepaalt u zelf. Zo maken we echt een bank naar uw maat, stijl & smaak. U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk.

◽ Direct van eigen fabriek naar uw woon kamer.

glansstof bank macazz stijl

Met hier een prachtige glansstof bank metropolitaans stijl van onze model: Milano. De bank is op maat gemaakt en is totaal 340 cm breed.

Glansstof bank amsterdam

Kies een bank uit en stel zelf je unieke meubel samen! Van maat tot kleur maken we ‘m naar uw smaak. Zie hier dan ook een glansstof bank van ‘t model: Amsterdam.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een glansstof bank op maat is ons werk. ⇔ ⇑ ⇓ ⇒ ⇐
Glansstof bank

Glansstof bank van ‘t model: Amsterdam als lounge bank. Kies een bank model en stel zelf je unieke bank samen!

Luxe eetkamerbank op maat

Niet alleen voor een bank maar ook zoals hier afgebeeld een luxe eetkamerbank op maat in glansstof is mogelijk! Van poot tot stikseks kunt u het naar wens samenstellen.

Wilt u ook een glansstof bank?

U bent van harte welkom, kom gerust een keer langs. Een kleine winkel met de grootste mogelijkheden betreft zit meubelen op maat. We helpen u graag verder met een luisterend oor en geven we advies op maat. Wat dan ook ‘t best zal passen voor in unieke woon stijl.

Vervolgens maken wij een bank van uw dromen naar uw wens. Met een flexibel collectie en unieke concept die we hebben, maken we stuk voor stuk met de hand gemaakte banken. En werken we naar tevredenheid van de klant.

glansstof bank

Glansstof bank op maat

Zie hier ook een voorbeeld van een glansstof bank op maat met een gecapitonneerde poef in dezelfde stof uitgevoerd. Bank model: Milano 3 zit 240 cm breed.

glansstof bank Eric Kuster style

Glansstof bank in metropolitan style gemaakt voor onze klanten. Zie hier onze bank model: Milano hoek opstelling velvet bekleding.

We zijn 7 dagen per week open en werken we zonder afspraak. Komen de tijden voor u niet uit? Dan kunnen we u ook op afspraak ontvangen in ons fabriek in Culemborg of showroom in Zoeterwoude. Voor vragen of meer informatie kunt u ons gerust een 📨 mail sturen of bellen: ☎ 071 – 542 17 54.

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee! Wilt u ook snel » betaalbaar € en naar uw maat ⇔ een bank? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection ®.

glansstof bank

Glansstof bank model: Murano met kubus armleuningen.

Glansstof kleine hoekbank velvet

Zie hier ook een glansstof kleine hoekbank in velvet stof. Een mooi levering voorbeeld van onze bank model: Milano.

• Direct van fabriek naar de klant snel » betaalbaar € en op maat ⇔ 

Glansstof bank

Glansstof eetkamer hoekbank op maat

Nog een mooie voorbeeld van een glansstof eetkamer hoekbank op maat. Gemaakt van onze model: Boris, speciaal naar de wens en stijl van onze klanten.

 

◽ Waarom H&B Lifestyle Collection ®

🗹 Direct van eigen fabricaat

☑ Snelle levertijd

🗹 Betaalbaar & kwaliteit

☑ Maatwerk op centimeter

Hoekbanken Eric Kuster Style

Ook glansstof hoekbanken in Kuster style zijn leverbaar in ieder gewenste maat. Met hier een levering voorbeeld van onze bank model: Milano in croco motief glans stof bekleding.

Glansstof lounge bank

Glansstof lounge bank model: Milano met een totale diepte van 110 cm.

Wilt u meer zien van banken die we speciaal naar de wens van onze klanten hebben gemaakt? Kijk dan voor meer ideeën ook op onze pagina: · Leveringen of · Bank op maat.

Eetbank op maat 4 meter breed

Speciale bekledingen en speciale maten! Alles wordt op bestelling naar uw wensen uitgevoerd. Zie hier ook een glansstof bekleding maar dit keer op een Eetbank op maat van maar liefst 4 meter breed uit 1 stuk frame.

Glansstof bank op maat 3 meter

Bent u ook op zoek naar een glansstof bank? Kom gerust een keer langs en stel uw unieke zitmeubel naar wens en eigen maat samen! Met hier dan ook een voorbeeld van een glansstof bank op maat 3 meter breed van onze model: Milano in combinatie met een losse lounge en love seat.

• Kom gerust een keer langs u bent van harte welkom ♥

• H&B Lifestyle Collection ® – Glansstof bank •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie