graden hoekbank op maat

Opzoek naar een afwijkende graden hoekbank?

Een graden hoekbank op maat kopen? We kunnen ons wel voorstellen dat u dit niet in de meeste woonwinkels kunt vinden. Dit is omdat custom made productie bijna niet meer voorkomt en veel werken uit voorraad. Hierdoor zijn winkels gebonden aan standaard maten en / of opstellingen.

Graden hoekbank met hocker maat

graden hoekbank voor erker

Zie hier een mooie maatwerk voorbeeld van een graden hoekbank op maat, gemaakt voor een erker. Model: Twitter.

Wij als H&B Lifestyle Collection ® werken net iets anders dan de andere winkels, we maken ‘t gewoon op maat. Omdat al onze zit meubelen in eigen beheer worden gemaakt werken wij op bestelling.  Zo zijn we dan ook niet beperkt in de mogelijkheden en zijn we snel en flexibel.

Graden bank zolderkamer op maat

Zie hier ook een unieke graden bank gemaakt voor een zolderkamer op maat. Model: Cube uitgevoerd in licht grijze stof.

Afwijkende graden hoekbank op maat

Afwijkende graden hoekbank op maat. Op centimeter naar de maat van onze klanten gemaakt. Model: Milano met voorzet kussens.

Afwijkende graden hoekbank erker

Afwijkende graden hoekbank op maat gemaakt voor een erker. Bank model: Milas.

Maatwerk concept:

Al onze modellen kunnen wij maken en leveren als ‘n graden hoekbank. Door onze brede maat concept, maken we voor ieder ‘n bank naar wens, stijl & maat.

Design graden hoekbank met hocker

Hieronder willen we ook ‘n paar ideeën geven betreft: graden hoekbanken op maat. Deze banken zijn speciaal voor onze klanten gemaakt.

• Direct van eigen fabriek op centimeter gemaakt 📏

Graden eettafel hoekbank op maat

Graden eettafel hoekbank op maat gemaakt van onze model: Mondiaal.

graden hoekbank op maat

Een graden hoekbank op maat gemaakt van ‘t model: Lifestyle. Deze hoekbank heeft 3 schuine hoeken, die in 3 aparte graden is aangepast. Zie hier het eindresultaat: ‘n erker hoekbank naar de maat, idee & stijl van de klant.

Graden hoekbank op maat

Voor ‘n graden hoekbank op maat bent u bij HB Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres! Zie hier ook ‘n afwijkende graden hoekbank van ‘t model: Milano in zwart velours.

Hoe maken we ‘n graden hoekbank op maat?

We beginnen met ‘n basis bank van ons assortiment, aan de hand hiervan werken wij ‘t in stappen uit.
Zo kunnen alle banken als standaard, in iedere opstelling gemaakt worden. (van 1 zitbank tot grote U – vorm hoekbank)

Moderne hoekbank erker afwijkende graden

Moderne hoekbank gemaakt voor een erker, met afwijkende graden hoeken. Model: Fox.

Comfortabele graden hoekbank op maat

Heeft u in uw woon kamer ook ‘n moeilijke hoek? Of bent u op zoek naar ‘n hoekbank met graden die afwijkend is? Of heeft u juist ‘n schuine hoek wat niet gebruikelijk en een verloren ruimte is? Maakt u zich geen zorgen, bij ons hebben we de juiste oplossing voor al uw maat werk vragen!

Voorbeelden van afwijkende maatwerk banken:
Speciale graden hoekbank erker

Speciale graden hoek op maat voor een erker. (model: Milano)

Graden hoekbank op maat

Graden hoekbank op maat in ieder gewenste graden en op centimeter naar uw wens gemaakt. Model: Milano.

Hoekbank op maat woonkamer zitkuil

Een hoekbank op maat voor een woonkamer met een zitkuil. Gemaakt met afwijkende graden hoeken en maten. Model: Milas.

Graden hoekbank op maat erker

Zie hier ook een leuke maatwerk voorbeeld van onze model: Amsterdam. Een graden hoekbank op maat erker.

Maatwerk op centimeter ↔

De · breedte ↔ · diepte ↹ · hoogte ↑ ↓ kunnen we tot op de centimeter maken. Niet alleen maat werk voor de afmetingen maar ook de graden, dit kunnen we in iedere gradenhoek ⦭ ⦮ maken.

Graden hoekbank maat schuine hoek

Graden hoekbank maat schuine hoek model: Milano.

Graden hoekbank voor erker

Graden hoekbank voor erker gemaakt model: Amsterdam.

Graden hoekbank schuine hoek

Weer een mooie levering voorbeeld van onze bank model: Milano. Een graden hoekbank met een schuine hoek bekleed in velours bekleding met een losse lounge element.

Afwijkende graden hoekbank op maat

Heeft u schuine hoek in uw ruimte? Dan maken wij een afwijkende graden hoekbank op maat voor u! Zie hier dan ook een unieke maat levering van onze bank model: Amsterdam.

Meten van afwijkende graden banken:

Het bepalen van de exacte graden wordt bij klant thuis na ‘t inmeten bepaald, dit kan per woning verschillend zijn. Het inmeten wordt dan ook door onze collega’s ter plekke op locatie gedaan. Ze maken meteen ‘n mal hiervoor, en aan de hand hiervan wordt de graden ook bepaalt. Vervolgens kunnen wij uw graden hoekbank op maat in productie nemen.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t exact op maat ⇔

30 graden bank erker

Maatwerk op centimeter en in ieder gewenste gradenhoek. Zie hier ook een graden bank op maat van ongeveer 30 graden.

graden hoekbank op maat

Zie hier ook ‘n graden hoekbank op maat van ‘t model: Milas. Deze bank is zowel in de breedte als graden in afwijkende maten gemaakt voor een klant uit Amersfoort. Hier hebben we de schuine hoek mooi aangepast op 128 graden en de totale ruimte optimaal benut.

graden bank erker op maat

Heeft u een erker in uw woning? Dan zal een graden bank hier de juiste oplossing voor kunnen zijn! Zie hier dan ook een leuke hoekbank voorbeeld van onze model: Amsterdam.

Hoekbank 120 graden op maat

Zie hier een hoekbank 120 graden op maat gemaakt. (model: Milano)

Comfortabele hoekbank afwijkende graden

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk 🛠

graden hoekbank op maat

Maat werk is ons handels merk ®. Zie hier ook ‘n graden hoekbank op maat gemaakt voor in ‘n erker. Eetkamerbank mondiaal in cognac leer.

Graden elementen hoek bank maat

Met hier nog een levering voorbeeld van een graden hoek bank op maat. (zie hoek) Gemaakt van onze model: Amsterdam in gele velvet bekleding en kersen kleur poten.

Maatbank voor erker graden hoek

Maatbank voor erker gemaakt graden hoek bank op maat model: Amsterdam.

35 graden hoekbank op maat

Stel uw graden hoekbank naar wens samen!

Stel uw eigen graden bank op maat en naar smaak samen! We staan niet alleen bekend voor maat werk oplossingen, maar ook om onze assortiment aan bekleding soorten.

Luxe erker hoekbank op maat

Een aparte en luxe uitvoering gemaakt van onze bank model: Lifestyle. Een graden hoekbank op maat, bekleed in grove Xavier stof, met design poten.

Graden trapeze hoekbank op maat

Uw eigen bank laten maken in meer dan + 2000 kleuren!

Wij werken in totaal met zo ‘n: 2000 kleuren, waarvan 1400 kleuren in stof. (100 verschillende soorten en structuren) 400 kleuren hebben we in echt leder en hebben we ook nog zo ‘n 200 kleuren in skai soorten.

De aankleding van de banken kunt u van poot tot stiksel, van kleur tot maat, naar uw eigen smaak samenstellen. U kunt bijv. kiezen voor 1 kleur op ‘n bank. Of bent u van meer kleuren? Dan kunt u ook combineren, in meerdere kleuren en/of materiaal soorten. Wij maken zelfs lapje, voor lapje ‘n patchwork bank!

U zegt ‘t en wij maken ‘t helemaal naar uw eigen stijl & smaak…

Ronde hoekbank op maat gemaakt

Heeft u in plaats van een afwijkende graden toch liever een ronde hoekbank op maat gemaakt? Bij ons bepaalt ieder zijn eigen opstelling en maat voering. Zie hier dan ook een leuke voorbeeld van onze bank model: Milano.

Trapeze hoekbank op maat

• Een bank naar uw stijl, uw smaak & uw maat 🛋
graden hoekbank op maat

Met hier ook ‘t model: Prisma ‘n graden hoekbank op maat. Deze bank heeft ‘n lichte knik van 24 graden. Dit is in verband met de schuine hoek van de woon kamer muur.

Trapeze hoek 45 Graden bank

• Van poot tot maat, helemaal naar uw smaak!
Graden hoekbank op maat

Graden hoekbanken op maat leverbaar van al onze bank modellen zie hier dan ook ‘t model: Grando. Een graden hoekbank met beide kanten speciaal op maat gemaakt.

Hoekbank schuine graden hoek

Een graden hoekbank van H&B

We zijn ‘n kleine fabriekswinkel die werkt naar de wens en maat van zijn klant. Hierdoor maken we gewoon de unieke bank die past in uw woon wens, stijl & maat. Dus kom gerust ‘n keer langs, en neem uw maten en ideeën mee!

Strakke erker hoekbank op maat

Een afwijkende graden hoekbank, gemaakt voor een erker.

In de winkel kunt u in alle rust onze banken komen uitproberen, hier geven we ook uitleg over ons concept. We zijn 6 dagen per week open en zijn we gevestigd aan de Rijneke boulevard.

Voor meer informatie kunt u ons ook ‘n 📧 mail sturen of bellen: ✆ 071 – 542 17 54.

Als ‘t gaat om ‘n graden bank op maat, dan kunt u hiervoor ook ‘n afspraak maken. Omdat er bij zulke opdrachten meer tijd en aandacht nodig is dan normale banken. Kan beter hiervoor ‘n afspraak gemaakt worden, zodat we in alle rust en tijd de mogelijkheden kunnen bespreken.

Graden hoekbank op maat

Hoekbank op maat met lounge deel in 2 kleuren groen model: Lifestyle.

Speciale maat hoekbank custom made

Wilt u meer zien van onze maatwerk banken? Zie dan ook bij de pagina: Bank op maat. Hier kunt u ook aparte maat banken zien die wij voor onze klanten hebben gemaakt.

Voorbeeld van graden banken op maat.
Graden hoekbank op maat gemaakt

Een graden hoekbank op maat gemaakt voor onze klanten. Zie hier onze model: Cuba in 2 kleuren combinatie een hoek van 108 ° graden. Custom made met een levertijd van 4 weken!

Graden hoekbank op maat

Met hier dan ook nog een leuke voorbeeld van een graden hoekbank op maat. Speciaal naar wens gemaakt van het model: Murano.

Hoekbank erker op maat graden

Een hoekbank voor een erker op maat gemaakt met afwijkende graden hoeken. Model: Amsterdam uitgevoerd in microvezel.

• Direct van fabriek snel ⛟ betaalbaar 💶 en op maat ⥄
bank met graden hoek

Zie hier ook ‘n bank met graden hoek van ‘t model: Murano. De bank heeft ‘n graden hoek van 45° graden en is gemaakt uit 1 frame. We zijn niet gebonden aan maten en werken we naar de wens van klant.

Hoek 45 graden bank

Model: Mondiaal gemaakt voor in de keuken als een hoek 45 graden bank. U zegt het en wij maken het! Maatwerk is ons werk…

Hoekbank 135 graden op maat

Hoekbank 135 graden op maat gemaakt van het model: Cuba.

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

✓ Direct van fabriek naar de klant 🛒

✔ Snelle levertijd ⛟

✓ Betaalbaar kwaliteit €

✔ Maat ↔ werk op centimeter 📏 en op alle graden 📐

✓ Advies op maat ⥄

Graden bank op maat voor ‘n erker

graden hoekbank op maat

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. Zie hier ook ‘n erkerbank gemaakt van ‘t model: Lifestyle.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom 
Speciale graden hoekbank voor erker

Zie hier onze bank model: Twitter. Deze hebben wij gemaakt als een speciale graden hoekbank voor erker. Helemaal tot op de centimeter en naar de wens van onze klanten!

Trapeze hoekbank op maat graden

2x Trapeze hoekbank op maat graden. Model: Lifestyle uitgevoerd met 2 hoekstukken en aparte design poten.

Afwijkende hoek zitbank op maat

Met hier nog een voorbeeld van onze model: Grando in ribstof bekleding. Een afwijkende hoek zitbank op maat 135 graden, in verband met schuine muur woonkamer.

135 graden hoekbank op maat

Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling en naar de gewenste maatvoering van onze klanten. Zie hier ook een 135 graden hoekbank op maat, met een ottomane.

Maatwerk op centimeter en gemaakt in ieder gewenste graden hoek!
Trapeze hoekbank afwijkende graden erker

Model: Corvette gemaakt als een trapeze hoekbank, met afwijkende graden voor een erker.

Graden hoekbank met schuine hoek

Zie hier nog een andere levering voorbeeld van onze model: Corvette. Deze keer een graden hoekbank met schuine hoek.

Graden hoekbank voor schuine wand

Graden hoekbank voor schuine wand gemaakt. Model: Grando met een luxe velvet stof bekleding.

Hoekbank met 135 graden hoek

Deze bank hebben wij als een hoekbank met 135 graden hoek op maat gemaakt.

Graden hoekbank met trapeze hoek

 

• H&B Lifestyle Collection ® – Graden hoekbank op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie