, , , , , , ,

Grote hoekbanken met hoog design en maat gemaakt!

Grote hoekbanken Eric Kuster style

Grote hoekbanken met hoog design uitgevoerd en op maat gemaakt? Dan bent u bij H&B Lifestyle Collection ® op ‘t juiste adres!

Als fabriek en winkel ontwerpen en maken we al lange jaren zit meubelen zelf in eigen beheer. Ook maken wij voor onze klanten, banken in de stijl van bekende interieur ontwerpers.

En bieden we ongekend veel mogelijkheden als ‘t gaat om maat werk. We willen u hieronder ‘n paar ideeën laten zien van grote hoekbanken met hoge design en uitgevoerd in de stijl van bekende designers. Deze zijn door ons speciaal in opdracht gemaakt naar wens en maat van onze klanten.

◾ Direct van fabriek naar de klant, met een snelle levertijd!

Grote hoekbanken Eric Kuster style

Zie hier van ‘t model: Milano ‘n grote hoekbank met hoog design en stijlvolle ontwerp wat we speciaal naar wens & maat voor ‘n klant hebben gemaakt. De bank is totaal 430 cm breed met een prachtige croco print velours stof.

Fluwelen hoekbank in luxe stof Eric Kuster style

Een mooie fluwelen hoekbank in luxe stof gemaakt van onze bank model: Milano.

Macazz stijl banken Eric Kuster

Wij hebben de perfecte basis modellen die geschikt zijn voor dit interieur style. Met hier dan ook een levering foto van onze bank model: MILANO uitgevoerd in de stijl die vaak door bekende designers voor zijn projecten worden gebruikt.

Hoog design grote hoekbanken maat

Hoog design grote hoekbanken maat levering: Villa België.

Villa België hoekbank op maat

Levering: Villa België een hoekbank op maat gemaakt. Model Milano een exclusieve U vorm hoek opstelling. Bekleed met hoogwaardige velvet stof.

Grote hoekbanken met hoog design en leverbaar in: 2000 kleuren!

Bij deze style speelt de vorm, kleur en bekleding ‘n grote rol. We werken dan ook met ‘n collectie van diverse stijlen, wat we kunnen uitvoeren in diverse bekledingen. De meest gebruikte modellen voor de grote hoekbanken in deze style zijn het model: · Milano · Allure en · Amsterdam.

Grote lounge bank op maat Eric Kuster style

We maken al onze banken in ieder gewenste opstelling en bent u ook niet maat gebonden. Wederom van ‘t model: Milano ‘n grote lounge bank op maat in de style van bekende interieur architecten. De maat van de bank is totaal 310 cm waarvan de lounge op 2 meter is gemaakt.

Eric Kuster keuken inspiratie eetbank

Metropolitan style keuken inspiratie eetbank op maat gemaakt in 280 cm. totaal breed. Met bijpassende stoelen in snake print.

Eric Kuster style Conran pouffe

Zie hier ook een stijlvolle pouffe idee op maat gemaakt voor onze klanten. Met een totale maat van 200 cm x 35 cm.

Hoog design exclusieve hoekbanken maat

Hoog design exclusieve hoekbanken maat werk op centimeter!

Stoere bank in velours

De stijl van bekende designers wordt de laatste tijd gekenmerkt door het gebruik van velours bekledingen.

Grote banken Eric Kuster style velvet

Een variant op deze bank kunt u bij ons in de showroom komen bekijken. Deze bank behoort tot onze basis collectie Milano.

Hoekbank Eric Kuster stijl woonkamer

Model: Milano hoekbank voor metropolitan stijl woonkamer inspiratie. Speciaal voor onze klanten op maat gemaakt, in een U – vorm hoek opstelling.

Grote hoekbank met hoog design

Zie hier weer een leuke levering voorbeeld van een grote hoekbank met hoog design en maatwerk van de bank model: Milano. Speciaal naar wens voor onze klanten gemaakt.

Grote design hoekbank op maat

Een grote design hoekbank op maat gemaakt! Model: Milano bekleed in luxe krokodillen motief velours.

Stijlvolle Villa hoekbank op maat

Levering voor een stijlvolle villa. Een hoekbank op maat model: Milano met een aparte opstelling.

Luxe met een vleugje glamour!

Onze banken hebben als basis de juiste vorm en maten hiervoor. Met de juiste bekleding en kleur maken we de bank naar ieders wens, maat & stijl. In totaal werken wij dan ook met meer dan: 2000 kleuren, waarvan alleen al: 800 kleuren in luxe velours stof.

Wat we ook heel vaak terug zien komen bij de banken van bekende designers en stylisten. Het staat voor luxe met ‘n vleugje glamour, wat dan ook als ‘n parel in de meeste interieurs zal staan. Ook op zoek naar grote hoekbanken met hoog design en een stijlvolle uitstraling?

Wij maken ‘t naar uw maat en wens en werken we rechtstreeks vanuit onze eigen fabricaat. Kom gerust ‘n keer langs!

Hoog design keuken hoekbank

Ook maken wij voor in uw keuken een hoog design hoekbank op maat. Volledig naar uw eigen design, opstelling en afmeting zie hier een voorbeeld van onze bank model: Mondiaal lounge.

Hoog design eetkamerbank op maat

Opzoek naar een hoog design eetkamerbank op maat? Zie hier onze luxe bank model: Mondiaal lounge, met losse rug kussen.

◾ Een bank naar uw eigen design, uw wens & uw maat? 
glansstof bank Eric Kuster style

Voor de mooiste glansstoffen die veel worden gebruikt bij stijlvolle banken kunt u terecht bij H&B Lifestyle Collection® Wij werken met veel verschillende merken wat we naar uw wens kunnen toepassen op onze banken.

Grote banken Eric Kuster style luxe stof

Een bank naar uw style, maat & kleur? Bij H&B Lifestyle maken we ‘t naar uw smaak! Zie hier dan ook een grote bank gemaakt in metropolitan style met ‘n luxe stof velours.

Velours u bank Eric Kuster

Met hier ook een velours u bank in luxury style van onze bank model: Milano.

Grote hoekbanken met hoog design en op maat gemaakt?

Grote Hoekbanken in Eric Kuster style

Op zoek naar grote hoekbanken met hoog design uitstraling en stijlvolle ontwerp?? Zie hier dan ook de grote u – vorm longchair van onze model: Milano.

Eric kuster stijl bank velours

Trendy en extravagant met een beetje glamour en de juiste bank type kunnen wij deze style in uw interieur creëren. Denk bijvoorbeeld hierbij aan onze Dutch design luxury stijl bank model: MILANO. Zoals ook op de levering foto bekleed in velours fluweel stof.

Grote hoekbanken met hoog design & luxury uitstraling op maat ⇔

We maken deze mega mooie hoekbanken in eigen beheer en kunnen we grote hoekbanken met hoog design uitstraling en helemaal naar uw maat leveren. Met ‘n maat concept in de breedste zin, leveren we maat ↔ werk op centimeter!

Grote hoekbanken Eric KUSTER style

Grote hoekbanken op centimeter voor uw maat gemaakt! Zie hier ook onze bank model: Milano met een luxe stof bekleding.

Hoog design hoekbanken op maat

Een stijlvolle interieur met hoog design hoekbanken op maat gemaakt van HB Lifestyle Collection ®. Zie hier ook weer onze bank model: Milano, breed arm met een frame breedte van totaal 4 meter.

Grote hoekbanken op maat velvet

Grote hoekbanken op maat velvet bekleding uitgevoerd, met een hoog design en naar stijl van de klanten gemaakt!

Bepaal zelf de afmeting van uw bank:
  • Hoogte ⇅
  • Breedte ↹
  • Diepte ⇗ ⇙
  • Zithoogte ⇞
Hoekbanken Eric Kuster Style

Op zoek naar hoekbanken in een Luxury Style? Wij maken ‘t in ieder gewenste maat en werken we met 2000 kleuren in totaal! Zie hier dan ook weer ‘t model: Milano als hoek bank in luxe croco velours glans stof.

Grote hoekbanken in Eric Kuster style fluweel stof

Een kleine of grote hoekbank? Wij maken ‘t naar uw maat met hier ‘n hoekbank fluweel stof van ‘t model: Milano.

Grote hoekbanken in Eric Kuster style

Grote hoekbanken met een hoog design en naar uw eigen style?? Hoe groot wil u de bank? U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw maat! Met hier weer een mooie u vorm hoek van ‘t model: Milano.

Een hoekbank zo groot als u ‘t maar wenst!

De · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ · arm → ← wordt op uw maat gemaakt. Zo heeft u ook keuze in de hardheid van de kussens. Zoals · soft · medium en · hard, dit kunt u in de winkel uitproberen. Ook maken we de zithoogte ⇑ ⇓ per persoon naar de wens op centimeter.

grote hoekbanken keuken op maat

Ook luxe en grote hoekbanken voor keuken op maat is bij ons mogelijk! Zie hier ook onze bank model: Boris in een luxueuze velvet stof bekleding. Een bank met een hoog design en naar de wens en ontwerp van onze klanten gemaakt.

hoekbank op maat hoog design

Een hoekbank op maat met hoog design en volledig naar de maten van onze klanten gemaakt. Model: Milano.

Zitten is heel persoonlijk en omdat we zelf de banken maken, wordt ‘t speciaal voor de klant gemaakt. Ons motto = U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk … Direct van eigen fabriek, naar de klant met een snelle levertijd!

◾ We maken ‘n bank naar uw style & maat ⥄
Hoog design bank op maat

Een levering voorbeeld van onze model: Milano. Een Hoog design bank op maat gemaakt naar stijl, idee en wens van onze klanten.

Grote hoekbanken Eric Kuster style op maat

Grote hoekbanken naar uw style op maat! Zie hier ‘n prachtige hoekbank van ‘t model: Milano met een maat van maar liefst 430 cm. Breed bij 245 cm.

Maat banken met hoog design

Maat banken met hoog design en speciaal naar uw wens en unieke stijl gemaakt! Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Milano. Naar wens en opstelling van onze klanten.

◾ U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk ↔ ↵ Δ ↑ ↓ → ←
Grote hoekbanken op maat

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk… Bij H&B Lifestyle stelt u ‘n bank samen naar uw eigen maat en smaak. Zie hier ook grote hoekbanken op maat gemaakt voor de erker en met een hoog design afwerking in antraciet kleur stof. Model: Allure U – vorm.

Grote hoekbank eric kuster style

Niet alleen voor een grote hoekbanken maar ook voor een grote loungebank kunt u bij ons terecht met uw eigen wensen en maten!

◾ Maat ⇔ werk is ons handelsmerk ®
Luxury hoek banken Eric Kuster

Luxury (hoek) banken in luxury style op bestelling naar uw wens & maat gemaakt.

Eric Kuster style conran ottoman

Voor de entree een leuke ottoman gemaakt in opdracht van onze klanten. Glanzende bekleding in een maat van totaal 2 meter lang. Leverbaar in 2000 kleuren en maken wij het op centimeter naar uw maat!

Grote hoekbanken met een hoog design gemaakt door H&B

We zijn als winkel niet de grootste meubel winkel, maar kunnen we wel heel veel betreft banken op maat. Kom gerust ‘n keer langs ons gezellige en kleine maat winkel in zit meubelen.

U bent van harte welkom! In de winkel kunt u de basis banken komen proef zitten. Hier bespreken we dan ook met u de mogelijkheden en geven we graag advies en uitleg over ons concept. U zult ook merken dat maat werk bij H&B Lifestyle Collection ®. Maatwerk echt maat op centimeter is, en dat we werken naar de wens van de klant.

Grote hoekbanken Eric Kuster style velours

Wij maken mooie en grote hoekbanken met hoog design en kwaliteit. Rechtstreeks vanuit eigen fabriek. Een perfecte bank model die bij deze metropolitan stijl past is onze model: Milano.

grote hoekbanken keuken op maat

Dus bent u ook op zoek naar grote hoekbanken met een hoog design, die naar uw wens gemaakt kan worden? Of bent u aan maten gebonden? Kom dan gerust ‘n keer langs! Wij maken banken direct van fabriek naar de klant, wat dan ook snel, betaalbaar en helemaal naar uw maat is.

Voor vragen kunt u ook ‘n ✉ mail sturen of bel gerust naar ✆ tel. · 071 -542 17 54.

Direct van eigen fabriek snel › betaalbaar € en naar uw maat ⇔

Grote loungebanken op maat

Ook voor grote loungebanken op maat met een hoog design afwerking en gemaakt naar uw stijl en idee bent u van harte welkom. Deze bank hebben wij speciaal in opdracht op maat en naar de wens voor onze klanten gemaakt.

• Kom gerust ‘n keer langs en neem uw ideeën mee ♥
Grote banken Eric Kuster style velvet

Kom gerust ‘n keer langs! En stel je eigen grote bank in Eric Kuster style samen. We werken met heel veel soorten in velvet en velours stoffen wat we dan ook op iedere bank kunnen toepassen.

Nog niet uitgekeken op onze meubels met een hoog design uitvoering?

• Lees dan ook over onze velours banken of kijk op onze levering foto’s!

Minotti stijl bank op maat

Wij maken grote hoekbanken, maar alle andere opstellingen zijn hierbij mogelijk. Zie hier een Minotti stijl bank gemaakt van onze model: Milano. Kijk ook op onze pagina met: leveringen voor meer voorbeelden & ideeën. 

luxueuze velours banken op maat

Voor een luxueuze velours banken op maat in de style van bekende designers en interieur stylisten bent u bij ons op het juiste adres! Direct van eigen fabricaat naar klant met een snelle levertijd en op maat gemaakt.

ronde sofa bank

Zie hier ook een mooie levering foto die wij hebben gemaakt van onze ronde sofa bank: Elegance. Bekleed in een blauwe velvet stof bekleding.

luxe poef hocker op maat

Ook maken wij op bestelling luxe poef en hockers op maat in de metropolitan stijl. In alle maten leverbaar op centimeter, en verkrijgbaar in 2000 kleuren!

◾ Waarom H&B Lifestyle Collection ®

◾ Direct van eigen fabriek naar de klant 🛒

♦ Snelle levertijd! 100% DUTCH MADE ⛟

◾ Betaalbaar 💶  kwaliteit ✓

♦ Maat ⥄ werk op centimeter 🛠

Eric Kuster stijl loungebank op maat

Naar uw idee & design maken wij een zitmeubel voor uw unieke woonwens. Met hier ook onze bank model: Milano als stijlvolle loungebank op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super grote hoog design hoekbank

Met een unieke maat concept maken wij zitmeubelen naar uw idee & stijl! Zie hier ook een hoog design hoekbank speciaal op maat gemaakt, naar de wens van onze klanten.

Hoog design grote hoekbank maat

Nog een ander voorbeeld van het model: Milano. Een chique en stijlvolle hoog design hoekbank op maat.

GROTE hoekbanken hoog design maatwerk

Een maatwerk voorbeeld van grote hoekbanken met een hoog design afwerking, bekleed in een luxe en stoere velvet bekleding.

Grote loungebanken met hoog design

Ook kunt U bij ons terecht voor grote loungebanken met hoog design. Wij maken onze zitmeubelen opstelling en werken volledig naar de gewenste afmeting, stijl & maat van onze klanten.

 Hoekbanken Eric Kuster Style
♦ H&B Lifestyle Collection ®Grote hoekbanken met HOOG design en op MAAT ♦
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie