Eric Kuster stijl hocker conran

Hocker op maat, naar uw stijl, idee & smaak gemaakt

Net als bij onze zitmeubelen op maat, kunt u bij ons terecht voor een hocker op maat en natuurlijk ook naar uw eigen smaak samenstellen.

Hierbij heeft u de mogelijkheid om net als bij onze banken, de stof en kleurcombinatie te kiezen. Zo zal uw unieke hocker enorm goed combineren met uw zitmeubelen in uw woonkamer of slaapkamer.

Als u bij ons een bank laat maken, heeft u de optie om dezelfde hocker van uw bank te laten maken (model gebonden). Maar we hebben ook prachtige hockers in de basis collectie wat u kunt laten matchen met uw interieur. Zo hebben wij gecapitonneerde of luxe gevlochten hockers. In een landelijke stijl en met een industriële look. Ook met opties zoals een hocker met opbergruimte.

Gecapitonneerde hocker op maat

Daarmee kunt ook uw hocker op maat goed combineren met een bestaande stoel of bank. Een op maat gemaakte hocker kunt u als een zitting gebruiken, of juist voor ondersteuning van u benen als een losse lounge element. Zo bent u niet altijd gebonden aan de maat en bent u flexibel met de opstelling.

Een algemene impressie van de zitmeubelen die we voor onze klanten op maat hebben gemaakt? Kijk op: geleverde maatwerk banken

Een hocker op maat, in uw eigen stijl & wens

Met een hocker op maat bedoelen wij dan ook, net zoals onze bank op maat concept dat u zelf bepaalt hoe ↔ breed, ↑ hoog, ↵ diep de hocker wordt. Dit maken we voor u op de centimeter nauwkeurig.

U heeft ook een ruime keuze uit onze stofferingscollectie van meer dan + 2.000 kleuren. Verdeeld in 1.400 kleuren stof en 600 kleuren in echt leer en skai. De prijzen zijn variërend en afhankelijk van het type bekleding en de afmetingen van de hocker.

Hockers op maat

Wij produceren in Nederland onze eigen meubelen en zijn niet aan maten gebonden. Daarnaast zijn we erg snel, en flexibel in de levertijden. Geen wachttijden van 12 of 20 weken omdat het uit de Buitenland moet komen!

· Voor meer maatwerkmeubelen kunt ook verder kijken op onze pagina: Bank op maat.

luxe poef hocker op maat

Wilt u meer informatie over een hocker op maat?

Wilt u meer informatie over het laten maken van een hocker? Neem gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: ✆ 071 – 542 17 54. Of stuur ons een ✉ mail met uw vraag en eventueel een foto met de maten van uw idee. Wij proberen binnen 24 uur een prijsberekening voor u te maken.

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Onze winkel bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Deze is geopend van maandag tot zondag zie onze contact pagina voor meer informatie. Kom gerust een keer langs om de bekleding opties en mogelijkheden te bespreken.

Hocker op maat met knopen

Kom gerust een keer langs en stel uw unieke meubel samen! Zie hier dan ook een voorbeeld van een luxe hocker op maat met knopen. Deze hebben wij naar wens en afmeting van onze klant gemaakt!

Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

✓ Direct van eigen fabriek naar de klant

✔ Snelle levertijd

✓Betaalbaar kwaliteit

✔ Maatwerk op centimeter

✓ 100 % Dutch Hand MADE

 

 

 

 

 

 

 

· H&B Lifestyle Collection ® — Hocker op maat ·
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie