,

Hoekbank Amsterdam

bank op maat Amsterdam

Hoekbank Amsterdam

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ®. Zie hier van ons collectie ‘t hoekbank Amsterdam. Een stoere en tijdloze bank wat we in alle maten, en in zo’n 2000 kleuren kunnen leveren aan de klant. Het bank kenmerkt zich door zijn strakke belijning en fraaie afwerking. U bent dan ook niet maat of opstelling gebonden. Zo kunnen we van een hoekbank Amsterdam de volgende opstellingen leveren. Van • 1 tot 6 zitbank, • hoek bank, •lounge bank, • Grote U bank.  Mocht ‘t nog nodig zijn op maat en net zo groot of klein als u het maar wilt! Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we dan ook unieke woon winkel met een uniek concept. Zo maken we dan ook banken naar wens en maat van onze klant. Direct van fabriek naar de klant met 4 weken levertijd!

Een bank met uw idee, uw smaak & uw maat! We maken ‘m graag voor u.

Hoekbank Amsterdam u vorm zitbank

Zie hier ‘t Hoekbank Amsterdam met breed arm als een grote U vorm. Van poot tot stiknaad, van kleur tot maat maken we een bank naar uw smaak.

Grote zitbank ribstof kleur grijs

Zie hier ook ‘t model: Amsterdam dit keer als een grote 4,5 ribstof bank. Met smal arm wat als optie naar wens gemaakt kan worden.

⇑ Maat ⇔ werk ⇓

Met een maat concept in de breedste zin bepaald ieder zijn eigen breedte ↔, diepte ↵ en hoogte ↑ ↓. U zegt ‘t en wij maken ‘t op centimeter voor u! Met bekleding soorten zoals: • stof, • leer en • kunst leer. Stelt u ook een eigen bank samen naar uw wens zonder een beperking. Van poot tot stik naad van maat tot kleur een bank met uw idee uw stijl en uw maat. Wij maken ‘t graag voor u direct van fabriek naar de klant. Met een levertijd van 4 weken leveren we snel, betaalbaar en op maat een bank naar uw wens!

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↵ ↑ ↓ → ←

zitbank u vorm hoekbank amsterdam

Direct van fabriek naar de klant is deze hoekbank Amsterdam ook gemaakt met een levertijd van 4 weken.

Hoekbank op maat

Hoekbank Amsterdam in een landelijke stijl weer met een smal arm. Een hoekbank op maat & stijl voor onze klant gemaakt.

H&B Lifestyle Collection ®

H&B Lifestyle Collection ® een kleine meubel zaak met de grootste mogelijkheden voor zit meubelen. Met een unieke concept: bank op maat. Maken en leveren we stuk voor stuk betaalbare & kwaliteit maat banken. We zijn gevestigd aan de Rijneke boulevard op een 30 min. afstand van de stad Amsterdam. Waar we ook regelmatig zijn in verband met bezorgingen. Dus komt u uit Amsterdam en bent u op zoek naar bank? Dan kan de hoekbank Amsterdam voor u misschien een optie zijn. Kom gerust een keer langs onze winkel. En stel uw eigen Amsterdam samen van maat tot opstelling, van poot tot kleur! Wilt u ook snel, betaalbaar en naar uw maat een hoekbank Amsterdam? Kom gerust een keer langs tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Snel », betaalbaar € en op maat ⇔. Direct van fabriek naar de klant binnen 4 weken!

Hoek bank op maat zwarte stof

Hoekbank Amsterdam met breed arm.

Antraciet leren bank betaalbaar

Bank Amsterdam met smal arm in grijs leer. Alle banken zijn leverbaar in alle maten en bekledingen. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

 

H&B Lifestyle Collection ® – Hoekbank Amsterdam
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie