,

Hoekbank Amsterdam

Hotel chique design hoekbank Amsterdam

Hoekbank Amsterdam

Welkom bij H&B Lifestyle Collection ®. Zie hier een aantal voorbeelden van onze bank model: hoekbank Amsterdam. Een stoere en tijdloze bank, wat wij in alle maten en opstellingen kunnen maken. Leverbaar in meer dan: + 2000 kleuren.

Het bank kenmerkt zich door zijn strakke belijning en fraaie afwerking. U bent dan ook niet maat of opstelling gebonden. Zo kunnen we van het hoekbank Amsterdam de volgende opstellingen leveren. Van: • 1 tot 6 zitbank, • hoek bank, •lounge bank of een • Grote U bank. Mocht ‘t toch nog nodig zijn, kunnen wij het op maat en net zo groot of klein maken, als u het maar wilt!

Hotel chique design hoekbank Amsterdam

Zie hier een mooie levering voorbeeld van onze hoekbank Amsterdam. Chique design bank volledig naar de idee, stijl en afmeting van onze klanten gemaakt.

Als H&B Lifestyle Collection ® zijn we dan ook unieke woon winkel, met een unieke maat concept. Zo maken wij dan ook banken op bestelling, volledig naar wens en maat van onze klanten. Direct van eigen fabriek naar de klant, met een snelle levertijd!

Speciale zitbanken op maat Amsterdam

Hoekbank Amsterdam, speciaal naar de maat en opstelling van onze klanten gemaakt.

Een bank met uw idee, uw smaak & uw maat! We maken ‘m graag voor u.
Hoekbank Amsterdam u vorm zitbank

Zie hier ‘t Hoekbank Amsterdam met breed arm als een grote U vorm. Van poot tot stiknaad, van kleur tot maat maken we een bank naar uw smaak.

Grote zitbank ribstof kleur grijs

Zie hier ook ‘t model: Amsterdam dit keer als een grote 4,5 ribstof bank. Met smal arm wat als optie naar wens gemaakt kan worden.

Graden elementen hoek bank maat

Hoekbank Amsterdam, kan in ieder gewenste opstelling en uitvoering gemaakt worden. Zie hier dan ook een voorbeeld van een elementen bank met een afwijkende graden hoek.

⇑ Maat ⇔ werk op centimeter ⇓

Met een maat concept in de breedste zin, ieder bepaald zijn eigen: breedte ↔, diepte ↵ en hoogte ↑ ↓. U zegt ‘t en wij maken ‘t op centimeter voor u! Met ontelbaar veel keuze in bekledingssoorten zoals: • stof, • leer en • kunst leer.

Stel ook uw eigen bank samen, helemaal naar wens en zonder een beperking voor de afmetingen!

Graden bank op maat Amsterdam

Met hier nog aparte en unieke maatwerk voorbeeld, gemaakt van het hoekbank Amsterdam.

Chique zitbanken op maat hoek

Hoekbank Amsterdam is een tijdloze bank die in iedere woonstijl te combineren is. Zie hier ook een Chique uitvoering, met zwart metalen poten.

Graden hoekbank op maat erker

In alle afmetingen en zelfs leverbaar in een afwijkende graden hoek. Met hier nog een andere maatwerk voorbeeld, speciaal gemaakt voor in een erker van het hoekbank Amsterdam.

Van poot tot stiksel, van kleur tot maat!

Van poot tot stik naad, van kleur tot maat, een bank met uw idee, uw stijl & uw maat. Wij maken ‘t graag voor u en rechtstreeks vanuit eigen fabriek. Met een snelle levertijd, leveren wij betaalbaar kwaliteit en op centimeter een bank naar uw maat!

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↵ ↑ ↓ → ←
zitbank u vorm hoekbank amsterdam

Direct van eigen fabriek, naar de klant is deze hoekbank Amsterdam ook gemaakt met een snelle levertijd.

Hoekbank op maat

Hoekbank Amsterdam in een landelijke stijl weer met een smal arm. Een hoekbank op maat & stijl voor onze klant gemaakt.

Hoekbank erker op maat graden

Hoekbank Amsterdam, speciaal op maat voor een erker met afwijkende graden hoeken.

H&B Lifestyle Collection ®

H&B Lifestyle Collection ® een kleine meubel zaak, met de grootste mogelijkheden voor zitmeubelen. Met een unieke concept: bank op maat. Maken en leveren wij, stuk voor stuk betaalbare & kwaliteit maat banken. We zijn gevestigd aan de Rijneke boulevard, onze locatie is op 30 min. afstand van de stad Amsterdam. Waar we ook regelmatig zijn in verband met onze leveringen. Dus komt u uit Amsterdam en bent u op zoek naar bank? Dan kan de hoekbank Amsterdam voor u misschien een optie zijn.

Kom gerust een keer langs onze winkel en stel uw eigen hoekbank samen, van maat tot opstelling, van poot tot kleur! Wilt u ook snel, betaalbaar en naar uw maat een hoekbank laten maken?
Kom gerust een keer langs, tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Snel », betaalbaar € en op maat ⇔. Direct van fabriek naar de klant, met een snelle levertijd!
Hoek bank op maat zwarte stof

Hoekbank Amsterdam met breed arm.

Antraciet leren bank betaalbaar

Bank Amsterdam met smal arm in grijs leer. Alle banken zijn leverbaar in alle maten en bekledingen. U zegt ‘t en wij maken ‘t voor u!

Speciale erkerbank op maat Amsterdam

Met hier erkerbank op maat gemaakt van onze model: Amsterdam.

Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 6 dagen telefonisch bereikbaar op nummer: 071 – 542 17 54.

Of stuur ons een mail met uw vraag en eventueel een foto met de maten van uw idee.

Om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen, kunt u ons ook volgen op: • Facebook en onze: •Instagram pagina.

Hotel chique look maat bank

Zie hier nog een andere voorbeeld van het model: Amsterdam, een extra diepe lounge opstelling, uitgevoerd in een hotel chique look.

Ribstof U vorm hoekbank maat

Model: Amsterdam, bekleed in ribstof in een U vorm hoekbank opstelling.

H&B Lifestyle Collection ® – Hoekbank Amsterdam
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie