Hoekbank met tafel ertussen

Hoekbank met een tafel ertussen laten maken?

Op zoek naar een hoekbank met een tafel ertussen? Wij maken zitmeubelen, in combinatie met tafels volledig op maat en geheel naar uw smaak & stijl!

H&B Lifestyle Collection® Een maatwerk specialist in zitmeubelen. Bij ons kan ieder, zijn eigen unieke hoekbank op maat samenstellen, met eventueel een tafel of hocker ertussen.

Design modulebank met tafel

Onze bank model: Milano gemaakt als een design modulebank met een tafel en hocker ertussen.

Onze basis modellen worden op bestelling gemaakt en zijn deze leverbaar in verschillende opstellingen, afwerkingen, onderstellen en afmetingen. (maatwerk op centimeter!)

U bent helemaal vrij in het bepalen van de maatvoering, kleur, bekleding, poten etc. Dit is ook van toepassing op onze tafels, die wij in combinatie met onze banken maken. De opties die u bij ons heeft zijn oneindig. Ieder kiest van: poot tot stiksel, van kleur tot maat, zijn eigen droombank naar eigen smaak samen!

U zegt ‘t en wij maken ‘t, een hoekbank op maat is ons werk!

100 % Nederlandse kwaliteit, direct vanuit eigen fabricaat geleverd!

Wij werken direct vanuit onze eigen bankenfabriek en maken onze collectie zitmeubelen helemaal naar uw wens, stijl en maat. Ieder zitmeubel wordt op bestelling, custom-made gemaakt en wordt alles naar de persoonlijke wens van onze klanten vervaardigd.

Chique stijl Modulebank met tafel

Chique stijl lounge bank met tafel, model: Milano.

Hoekbank met tafel element.

Hoe het werkt? We hebben onze basis collectie, aan de hand hiervan kiest u een model. Vervolgens een opstelling, wilt u een L – vormige hoekbank of juist een U – vormige Hoekopstelling? Vervolgens bepaalt u, uw eigen maat tot op de centimeter.
Begrip maatwerk = op centimeter in de: breedte, diepte, hoogte, afwijkende graden ect.

We hebben verschillende modellen die er prachtig uitzien. Ieder bank heeft zijn eigen stijl en zijn allemaal verschillend in hun zitcomfort en uitstraling. Daarom is het van belang, dat u begint met het kiezen van een basis model.

Minotti bank stijl op maat

Minotti stijl hoekbank met tafel op maat.

Bepaal zelf uw eigen maat voor uw hoekbank met tafel.

Het is wel handig dat u de maten in de ruimte waar u de bank komt te staan op te meten, zodat dit achteraf geen probleem wordt. Als u bij ons in de winkel uw hoekbank met een tafel ertussen, wilt laten maken? Is het wel belangrijk dat wij de afmetingen weten, omdat wij het exact op tot op de gewenste centimeter kunnen maken. Dit is ook van toepassing voor de tafels die erbij worden gecombineerd. Ook is het mogelijk om uw hoekbank uit te breiden, met een lounge deel of ottomane gedeelte.

Mogelijkheden bij een hoekbank met een tafel ertussen =

Breedte: van de kussens, als in de armleuningen en tafel.
Diepte: van de zitting, of de totale frame diepte = mogelijk!
(dit gaat in combinatie met de tafels)
Hoogte: van de armleuning, of de frame van de bank i.c.m. tafel.
Zit hoogte: van de hoekbank met tafel element.
Hoekvorm: Rond, haaks of een trapeze hoek

Luxe modulebank op maat

Luxe module loungebank op maat, met 2 tafels ertussen.

Eventueel een afwijkende hoek behoort ook tot de mogelijkheden. Voor in een erker of een afwijkende graden hoek van uw ruimte.

(bovengenoemde opties zijn op centimeter te vervaardigen en bij graden banken kan ieder gewenste graden toegepast worden) Meer informatie hierover kunt u verder lezen op onze pagina: hoekbanken op maat.

Zie hier ook voor meer maatwerk voorbeelden en ook onze andere inspiratie pagina: Bank op maat. Hier hebben wij talloze voorbeelden van verschillende maatwerk banken.

Hoekbank met hocker of tafel ertussen, zelf samenstellen.

Kies uw bekleding, wij hebben in totaal keuze uit meer dan: + 2200 kleuren!

Als u het model heeft bepaald en de maten zijn besproken? Dan is het tijd om een keuze te gaan maken uit onze ruime assortiment van bekledingen.

Chique modulaire bank tussen element

Chique modulaire bank met gestoffeerde tussen element.

Kom vrijblijvend langs onze showroom.

Het makkelijkst is om hiervoor naar onze showroom te komen, wij hebben hier al onze bekledingssoorten en kleuren. U kunt hier in alle rust de bekledingen bekijken, onder genot van een kopje koffie. Aan de hand hiervan, geven wij u graag advies en informatie over eigenschapen en/of samenstellingen van onze bekleding soorten.

De laatste details zoals de: afwerkingen van de stiksels en poot modellen, kunt u ook naar uw eigen smaak bepalen. Alle stiksel afwerkingen, zijn bij ons wel mogelijk zoals: een Franse naad of ook wel opgestikt genoemd. Een Bieskoord gebruikelijk voor landelijke banken, of een open stiksel voor leren banken, of gewoon een enkel stikwerk voor een strakke en tijdloze afwerking.

Voor de poten hebben wij verschillende materiaal soorten, die wij in verschillende kleuren kunnen toepassen. Hier kunt u voor meer ideeën en opties ook kijken op onze pagina met leveringen.

Aan de hand van de gekozen bank model, opstelling, maatvoering en bekleding beginnen wij met de productie van uw hoekbank met een tafel element. Omdat de productie van onze zitmeubelen in eigen beheer wordt uitgevoerd, hierdoor zijn wij ook snel en flexibel met levering.

100% Nederlandse vakmanschap, voor een eerlijke prijs en kwaliteit.

Graden hoekbank met hocker maat

Zo heeft ieder klant aan het einde van de rit, een bank wat exact inspeelt op zijn specifieke wensen. Wij hebben de ideale droombank voor u gecreëerd!

Ook een hoekbank met overzettafel of tussen tafel laten maken?

Kom gerust een keer vrijblijvend langs en neem uw ideeën en afmetingen mee! Onze winkel bevindt zich in: Zoeterwoude, op de Rijneke Boulevard. Een gezellige woonboulevard, met veel variatie in winkels. Wij zijn geopend van: dinsdag tot zondag, zie onze: contact pagina voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn: 6 dagen telefonisch bereikbaar op nummer: 071 – 542 17 54.

Vrijblijvende offerte opvragen voor een hoekbank met tafel ertussen?

Stuur voor een vrijblijvende offerte een e-mail naar: info@hb-lifestylecollection.nl. Stel hier uw vraag en stuur als bijlage een foto, met de gewenste afmetingen van uw idee en opstelling.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op: Facebook, Instagram of Pinterest.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Hoekbank met tafel ertussen

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie