,

Hoekbank op maat, snel & betaalbaar

Hoekbank op maat

H&B Lifestyle Collection ® bied ongekend veel mogelijkheden in ‘t leveren voor een hoekbank op maat. Wij leveren maat werk in de breedste zin, dat precies aansluit bij uw unieke woon wens.

Ronde hoekbank op maat gemaakt

Zie hier een mooie maatwerk voorbeeld van onze bank model: Milano. Een ronde hoekbank op maat gemaakt naar wens en stijl van onze klanten.

Stijlvolle Villa hoekbank op maat

hoekbank op maat hoog design

Met hier nog een voorbeeld van onze bank model: Milano. Een hoekbank op maat met een hoog design bekleding soort.

Maatwerk op centimeter!

Zoals de · breedte ↔ · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ en arm → ← maken we dan ook naar uw maat. Omdat wij de productie van de onze hoekbanken op maat in eigen hand hebben. Bent u hierdoor altijd verzekerd van ‘n uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, met de snelste levertijd!

Zo maken wij snel, betaalbaar en naar uw eigen maten een hoekbank!

microvezel hoekbank op maat

Microvezel hoekbank op maat model: Athene naar wens, stijl en idee gemaakt van onze klanten.

U vorm hoekbank op maat

Een U vorm hoekbank op maat naar wens van onze klanten gemaakt. 2 hoekbanken van het model: Milano met voorzetkussens.

Luxe erker hoekbank op maat

Met hier een luxe hoekbank op maat gemaakt in afwijkende hoeken. Model: Lifestyle, uitgevoerd in grove Xaviers stof bekleding en aparte design poten.

Zie hier dan ook enkele voorbeelden van hoek banken op maat. Naar wens & stijl gemaakt voor onze klanten.

Super grote hoekbank op maat betaalbaar

Super grote lounge hoek bank op van ‘t model: Milano.

Afwijkende graden hoekbank op maat

Een hoekbank op maat tot op de centimeter, en in ieder gewenste opstelling zelfs met een afwijkende graden is bij ons mogelijk! Zie hier dan ook een leuke maatwerk voorbeeld van onze bank model: Amsterdam.

• U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. ↔ ↵ ↑ ↓ → ←
Comfortabele hoekbank erker op maat

Zie hier dan ook een prachtige voorbeeld van maatwerk, een comfortabele hoekbank op maat gemaakt voor in een erker. Model: Fox.

graden hoekbank op maat

Niet alleen de breedte maar ook maken wij ‘n graden hoekbank op maat! Zie hier dan ook ‘t model: Lifestyle als ‘n graden hoekbank op maat voor in een erker.

Villa België hoekbank op maat

Levering België. Extra grote U – vorm hoekbank model: Milano in velvet stof.

Een hoekbank op maat, met genoeg zitplaatsen voor iedereen!

U wilt ‘n grote bank op maat, met voldoende zit plaatsen voor familie en vrienden? Of juist ‘n kleine hoekbank in verband met uw ruimte? Zodat u de ruimte in uw woonkamer goed kunt benutten?

Hoekbank op maat gemaakt

Met hier ook een hoekbank op maat gemaakt van het model: Milano. De frame is smaller en hebben de klanten gekozen voor hoge metalen poten.

Maatwerk elementen hoekbank

Zie hier ook mooie voorbeeld van een maatwerk elementen hoekbank model: Milano met diverse maat aanpassingen.

Glansstof eetkamer hoekbank op maat

Een grote en een eigen design hoekbank op maat voor in uw eetkamer, kunt u bij ons naar eigen wens samenstellen. Zie hier een levering voorbeeld van onze bank: Boris met een luxe glansstof bekleding.

Een hoek bank op maat kan voor u misschien de oplossing zijn. We kunnen uw woon wens waar maken. Bij H&B Lifestyle Collection ® stelt u zelf uw eigen bank op maat samen en nog voordelig ook!

U hoekbank op maat

Zie hier dan ook ‘t model: Allure als U vorm hoek bank op maat gemaakt. U zegt ‘t en wij maken ‘t naar uw maat.

Grote hoekbanken op maat

Zie hier ook een super mooi voorbeeld van een grote hoekbank op maat. Gemaakt van ‘t model: Allure in donker grijze stof.

mooiste hoekbanken op maat

Zie hier ‘n kleine maar mooie hoekbank op maat van ‘t model: Milano. Naar wens & stijl van onze klanten gemaakt en met 4 weken geleverd.

Super grote hoekbank op maat gemaakt

Super grote hoekbank op maat gemaakt met 2 aparte hoekstukken. 1 ronde hoek en 1 haakse hoek, voor een woonkamer met een zitkuil. Model: Valencia.

U zegt ‘t en wij maken ‘t

Hoe werkt het? Wij kunnen al onze banken in een hoek opstelling leveren. U kiest ‘n bank model van onze basis collectie. Vervolgens bepaalt u wat voor een hoek type de hoek bank moet krijgen. Een • Haakse, • ronde of • trapezium hoek? Aan de hand hiervan maken wij uw bank op maat.

moderne hoekbank op maat

In alle stijlen en van al onze modellen maken wij het exact naar uw maat & wens. Met hier ook een strakke en moderne hoekbank op maat model: Twitter.

Velours eetkamer hoekbank op maat

Ook voor een mooie eetkamer hoekbank op maat kunt u bij ons zeker terecht. Zie hier ook een velours stoffen bekleding hoekbank voor bij de eettafel. Voor meer eetkamer banken kunt ook verder kijken op onze pagina: eetkamer banken.

Graden hoekbank op maat erker

Voor een hoekbank op maat in ieder gewenste graden of afwijkende afmeting bent u bij ons het juiste adres! Zie hier dan ook een voorbeeld van onze bank model: Amsterdam. Speciaal naar wens en maat voor onze klanten gemaakt.

Hoekbank op maat 1 armleuning

Hoekbank op maat, met 1 armleuning model: Murano.

Maat werk op centimeter!

Met maat werk bedoelen wij dan ook ECHT op maat, geen extra elementen of standaard opstellingen. U bepaalt dan ook zelf de maten van uw hoekbank. De · breedte ↔ · hoogte ↑ ↓ · diepte ↵  en arm leuning→ ←. Op centimeter kunnen wij de bank op maat leveren. U zegt ‘t en wij maken ‘t! (Meer over ons concept lezen? Klik hier: Zitmeubels op maat.)

Afwijkende graden hoekbank op maat

Op maat gemaakt graden hoekbank model: Milano met extra lende kussens.

Stijlvolle Villa hoekbank op maat

Stijlvolle Villa hoekbank model: Milano.

Matte velvet hoekbank op maat

Matte velvet bekleding hoekbank model: Milano.

Strakke erker hoekbank op maat

Met hier een nog ander voorbeeld van een strakke hoekbank op maat, gemaakt van onze basis model: Corvette, met afwijkende graden hoeken.

Levering voorbeelden:
Graden hoekbank op maat gemaakt

Maatwerk = ons werk! Met hier van het model: Cuba een afwijkende graden hoekbank op maat gemaakt. Naar uw wens, uw stijl & maat maken wij de ideale bank voor u!

Bank ontwerpen speciale hoek 128 graden

Zie hier dan ook ‘t model: Milas in een aparte hoekbank op maat. Met een hoek graad van 128 graden wat we op ontwerp hebben gemaakt.

grote velours hoekbank op maat

Grote velours hoekbank op maat van het model: Milano met een model gebonden poef element.

Stoffen hoekbank op maat grijs stof

Een hoekbank weer van ‘t model: Milas. Deze keer in antraciet stof met 1 kant zonder arm. Net hoe u ‘t wilt hebben! We maken ‘t graag voor u.

Hoekbank op maat woonkamer zitkuil

Hoekbank op maat voor een woonkamer met een zitkuil. Model: Milas in petrol kleur stof bekleding.

Stel uw hoek bank op maat samen

Na ‘t bepalen van de model en maat voor uw hoekbank, kunt u beginnen met het samenstellen. We werken met ‘n ruim assortiment aan bekleding soorten. Stof, echt leder en kunstleer, alles bij elkaar meer dan: + 2000 kleuren aan bekleding mogelijkheden. Wat wij dan ook, op al onze banken kunnen toepassen.

Luxe woonboerderij hoekbanken op maat

Luxe woonboerderij 2 hoekbanken op maat gemaakt en geleverd in Urk.

Grote hoekbanken op maat

Grote hoekbanken op maat in ieder gewenste afmeting en leverbaar in +2200 kleuren. Zie hier een voorbeeld van onze bank model: Milano.

U vorm hoekbank op maat gemaakt

Een U vorm hoekbank op maat gemaakt van het model: Milano met vaste zit kussens.

Snel, flexibel & 100% Nederlandse vakmanschap

Graden hoekbank op maat

Nog een mooie voorbeeld van een hoekbank op maat. Een u vorm hoek opstelling met een afwijkende graden lounge deel. Model: Murano.

Extra grote hoekbank op maat

Hoe groot wilt u de (hoek) bank hebben? Met hier ook een voorbeeld van een extra grote hoekbank op maat in u vorm gemaakt. Model: Milano in een stoere velvet bekleding.

Ribstof U vorm hoekbank maat

Ribstof U vorm hoekbank model: Amsterdam breed arm.

Van poot tot maat, een hoekbank naar uw eigen smaak!

De combinatie bepaalt u zelf, zo kunt u ‘n bank in 1 kleur of meerdere kleuren laten maken. Vervolgens het stikwerk en poot vorm / kleur, zijn ook naar uw eigen wens aan te passen.

Kort samengevat: van poot tot stiksel, van maat tot kleuren combinatie uw eigen bank op maat!

Grote design hoekbank op maat

Zie hier ook nog een ander voorbeeld van super grote hoekbank. Op maat gemaakt naar de wens en design van onze klanten. (model: Milano).

Mooiste hoekbanken op maat industrieel

Stel uw hoekbank op maat samen! Zie hier dan ook mooie hoekbank industrieel. Naar wens van de klant gemaakt van poot tot stiksel, van kleur tot maat helemaal naar de smaak.

Zolderkamer bank op maat

Met hier ook ‘n hoek bank op maat voor een zolderkamer. Wij zijn niet aan maten gebonden en werken we op centimeter naar de wens van onze klanten. (model: Cube)

• Een bank met uw idee, uw smaak & uw stijl! We maken ‘m graag voor u.
U vorm hoekbank op maat

Met hier nog een voorbeeld van een U vorm hoek bank op maat model: Murano (kubus arm).

hoekbank op maakt gemaakt

Bank op maat: Hoek bank op maat speciale uitvoering met 2 kleuren. En een fauteuil van ‘t model: Rio.

rode stof hoekbank op maat

Rode stof hoekbank op maat model: Valencia.

u vorm hoekbank op maat microleder

Mooie u vorm hoekbank op maat microleder bekleding. Model: Allure met vaste zit kussens. Afmeting zoals getoond= 250 cm. X 400 cm. X 250 cm.

Hoekbanken op maat, direct van eigen fabriek naar de klant

We zijn ‘n full service maat winkel in zitmeubelen en werken rechtstreek vanuit onze eigen productie. Hierdoor kunnen we dan ook de wensen van onze klanten waarmaken, als het gaat om maatwerk.

Ontwerp hoekbank op maat

Zie hier ook een speciale ontwerp hoekbank op maat gemaakt. Custom made productie naar de wens, maat en idee van onze klant.

Daybed lounge bank op maat

Zie hier ook een leuke hoek voorbeeld van een Daybed lounge bank op maat. Model: Milano met een zachte bekleding soort en een extra diepe zit.

ronde eetkamer hoekbank op maat

Ook een hoekbank op maat voor de eetkamer kunt u bij ons terecht! Met hier onze bank model: Mondiaal aflopend zonder rug met een ronde eiland deel.

Direct van eigen fabricaat!

Door ons eigen banken fabriek kunnen wij snel leveren. Dit is geldig voor een standaard bank, als ‘n maat bank zo bent U altijd verzekerd van ‘n juiste prijs/ kwaliteit verhouding.

Omdat wij direct vanuit eigen fabriek naar de klant leveren, bespaart u hierdoor al honderden euro’s €. Geen tussen personen, geen externe transport bedrijven. Snel, flexibel en rechtstreeks van fabrikant naar de consument.

100 % Nederlandse kwaliteit voor ‘n eerlijke prijs! ♥
industriele velvet hoekbank op maat

Een industriële velvet hoekbank op maat, combinatie van stoer en chique. Gemaakt van onze bank model: Murano (Kubus-arm) met zwart metalen poten.

Mooiste hoekbanken op maat

We maken de mooiste hoekbanken op maat! Met hier ‘t model: Grando als ‘n extra grote hoekbank op maat. U zegt ‘t en wij maken ‘t!

Velours hoekbank op maat grijze kleur

Weer ‘t model: Milas dit keer als ‘n velours hoek bank op maat. Van poot tot maat, maken we uw bank op maat!

• Snel », betaalbaar € & op maat ↔. Van fabriek naar de klant!
grote velours hoekbank op maat

Met hier nog een leuke voorbeeld van onze bank model: Milano een grote hoek bank op maat gemaakt!

Hoekbank op maat ronde hoek

Bank op maat van ‘t model: Valencia als ‘n ronde hoek op maat in microvezel.

luxe velours hoekbank op maat

Zie hier ook een luxe velours hoekbank op maat gemaakt van onze bank model: Milano, bekleed in luxury Metropolitan stijl croco motief velours.

Wilt u ook een (hoek) bank op maat kopen?

Kom gerust ‘n keer vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken. We zijn 6 dagen per week geopend en werken we zonder afspraak. Onze verkoop adviseurs helpen u graag verder. Met ‘n luisterend oor naar uw wens, geven ze gericht en eerlijk advies op maat. Wat dan ook ‘t best zal passen voor uw unieke woon stijl.

Velours hoekbank op maat

Voor een zitmeubel op maat bent u bij HB lifestyle Collection ® op het juiste adres! Zoals hier ook het velours bank op maat, wat we naar wens en idee van onze klanten hebben gemaakt. (model: Milano)

H&B Lifestyle een maat winkel in zitmeubelen!

H&B Lifestyle Collection ® is een kleine, maar gezellige woon winkel. Met de grootste mogelijkheden betreft: maatwerk in zitmeubelen. Wilt u ook ‘n bank op maat laten maken? Die snel, voor een betaalbare kwaliteit en naar uw wens gemaakt kan worden? Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection!

Grote eetkamer hoekbank op maat

Een grote eetkamer hoekbank op maat gemaakt voor onze klanten van het model: Boris in grijze velours stof.

Mooie hoekbank op maat gemaakt

Een stijlvolle en mooie hoekbank naar de wens en maten van onze klanten gemaakt. Tot in de kleinste details zoals: poot vorm/kleur en afwerking van de stiksels.

• Voor meer info:

Bent u nog niet uitgekeken op onze mooie banken? Kijk dan ook verder op pagina: 🛠 Bank op maat of ⛟ leveringen.

Voor vragen kunt u gerust ‘n 📧 mail sturen of bellen naar nummer: ☎ 071 – 542 17 54.

Grote U hoekbank op maat

Met hier nog een voorbeeld van onze bank model: Murano kubus arm, een grote U bank op maat en uitgevoerd in cognac kleur leer.

Zitbank op maat grijze hoekbank

Hoekbank op maat strak met de muur doorlopend. Naar wens & stijl voor de klant gemaakt.

Hoekbank op maat

Wilt u ook ‘n bank op maat laten maken, bij HB Lifestyle Collection ® is ‘t mogelijk! Zie hier ‘t model: Grando als ‘n hoekbank zonder armen, U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk…

• Snel » betaalbaar € en op maat ↔ uw unieke bank!

grijs lederen hoekbank op maat gemaakt

Hoek bank op maat van ‘t model: Koraal op in grijs leer.

Hoekbank op maat stof

Hoekbank op maat stof bekleding model: Grando 4,5-Hoek-1,5 zit.

grote hoekbank op maat

Maat werk = U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank op maat is ons werk. Zie hier dan ook ‘n grote hoekbank op maat gemaakt van ‘t model: Milas.

• Kom gerust ‘n keer langs u bent van harte welkom ♥

hoekbank op maat

Voor ‘n hoekbank op maat bent u bij H&B Lifestyle zeker op ‘t juiste adres! Wij maken van al onze banken ‘n hoekbank op maat naar uw wens, stijl & idee. Met dan hier ook ‘t model: Grando als een 1 – hoek – 3 opstelling.

Hoog design hoekbanken op maat

Hoekbanken op maat met een hoog design afwerking en helemaal naar uw wens gemaakt. Kom gerust een keer langs en stel uw unieke hoekbank samen!

maat hoekbank verlaagde woonkamer

Een maat hoekbank voor een verlaagde woonkamer met een zitkuil. Zie hier ook een levering voorbeeld van onze bank model: Milas.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen kunt u ons volgens op: •Instagram, •facebook of •Pinterest.

 

· H&B Lifestyle Collection ® – hoekbank op maat ·
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie