Hoekbank zelf samenstellen

Je eigen hoekbank zelf samenstellen op maat, stijl & 2000 kleuren!

Welkom bij H&B Lifestyle Collection® Een maat specialist in zitmeubelen. Bij ons kan ieder zijn eigen unieke bank of hoekbank zelf samenstellen op maat en leverbaar in meer dan + 2000 kleuren. Ieder is helemaal vrij in het bepalen van de maatvoeringen, kleuren, bekledingen, afwerkingen, vullingen etc.

De opties die u bij ons heeft zijn oneindig. Ieder kiest van poot tot stiksel, van kleur tot maat zijn eigen droombank naar zijn unieke smaak!

Kort gezegd: U zegt het en wij maken het, een hoekbank op maat is ons werk!

Hoekbank zelf samenstellen

Je eigen stijl hoekbank zelf samenstellen? Helemaal op maat en leverbaar in meer dan + 2000 kleuren! Bij H&B Lifestyle Collection® is het allemaal mogelijk. Zie hier ook een leuke voorbeeld van onze bank model: Milano.

Van eigen fabricaat 100 % Nederlandse kwaliteit

Wij werken direct vanuit onze eigen fabriek en maken onze collectie zitmeubelen helemaal naar de wens, stijl en maat. Ieder bank wordt op bestelling gemaakt en wordt alles naar de persoonlijke wens van de klant vervaardigd.

Hoe het werkt? We hebben onze basis collectie aan de hand hiervan kiest u een model. Vervolgens een opstelling en bepaalt u uw eigen maat op centimeter. Maatwerk = breedte, diepte, hoogte, afwijkende graden ect. op centimeter!

We hebben vele verschillende modellen die er prachtige uitzien. Ieder bank heeft zijn eigen stijl en zijn allemaal verschillend in hun zitcomfort en uitstraling. Daarom is het van belang dat u begint met het maken van een keuze voor een model.

Ronde hoekbank op maat gemaakt

Voor al uw ideeën kunt u bij ons terecht. Met een breed maatwerk concept maken wij onze eigen collectie meubelen maken wij het naar uw maat en wens. Zie hier onze model: Milano een ronde hoekbank op maat gemaakt uit 3 elementen.

Bepaal uw eigen maten op centimeter!

Het is wel handig de maten in de ruimte waar u de bank wilt plaatsen op te meten zodat dit niet achteraf een probleem wordt. Als u bij ons in de winkel uw hoekbank zelf wilt samenstellen is het wel belangrijk dat wij de maten weten, omdat wij het exact op tot op uw centimeter kunnen maken. Ook is het mogelijk om uw hoekbank uit te breiden met een longchair of ottomane gedeelte.

Hoog design grote hoekbank maat

Aanpassingen die mogelijk zijn bij een hoekbank zelf samenstellen:

  • Breedte ⟷ zowel in de kussens als de armleuningen.
  • Diepte ⤡ van de zitting of de totale frame diepte is mogelijk!
  • Hoogte ⤒⤓ van de armleuning of de frame van de bank.
  • Zithoogte ⬆⬇ van het bankstel/zit kussen
  • Hoekstuk: ◠ Rond ⟂ haaks of een ⏢ trapeze hoek
  • Eventueel een afwijkende ⦫ hoek behoort ook tot de mogelijkheden.
    Voor in een erker of een afwijkende graden hoek van uw ruimte.

(bovengenoemde opties zijn op centimeter te vervaardigen en bij graden banken kan ieder gewenste graden ook toegepast worden!)

Meer informatie over een afwijkende bank of hoekbank kunt u verder lezen op onze pagina: · Graden hoekbank.

Maat hoekbank samenstellen

Een maat hoekbank samenstellen? Zie hier dan ook een voorbeeld van onze bank model: Murano kubus arm. Een grote U vorm opstelling met een cognac kleur bekleding.

Zie voor meer maatwerk voorbeeld ook onze andere pagina: · Bank op maat. Hier hebben wij talloze voorbeelden van verschillende maatwerk banken.

eettafel hoekbank zelf samenstellen

Ook een eettafel hoekbank zelf samenstellen is mogelijk! Zoals de maatvoering op centimeter en de kleuren combinatie is naar uw unieke smaak mogelijk. Zie hier dan ook onze eetkamer bank model: Mondiaal in leer en stof uitgevoerd.

Eigen hoekbank zelf samenstellen? Kies uw bekleding uit meer dan + 2000 kleuren!

Als u het model en de maten heeft gevonden, dan moet u een keuze maken uit ons ruime assortiment van kleuren en stoffen. Het makkelijkst is om hiervoor naar onze showroom te komen, wij hebben hier al onze bekleding soorten en kleuren stalen. U kunt hier in alle rust de bekledingen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Aan de hand hiervan geven wij u graag advies en informatie over eigenschap en samenstellingen van onze bekleding soorten.

GROTE hoekbanken hoog design maatwerk

De laatste details zoals de afwerkingen van de stiksels en poten kunt u ook weer naar uw eigen stijl bepalen. Alle stiksoorten zijn bij ons wel mogelijk zoals: een Franse naad of ook wel opgestikt genoemd, een bies koord gebruikelijk voor landelijke banken of een open stiksel voor leren banken met stoere uitstraling of gewoon een enkel stikwerk voor een strakke afwerking is mogelijk.

Voor de poten hebben wij verschillende materiaal soorten die we in verschillende kleuren kunnen toepassen. Hier kunt u voor meer ideeën en opties ook kijken op onze pagina met · leveringen.

Hoog design hoekbanken op maat

Voor uw eigen stijl, idee en maat bank bent u bij ons op het juiste adres! Met hier dan ook een levering voorbeeld van een hoog design hoekbank, wat wij speciaal naar de wens en maat van onze klanten hebben gemaakt! Model: Milano met een afmeting van 4 meter en een extra brede arm van 30 cm breed.

Snel, flexibel & 100% Nederlandse vakmanschap

Aan de hand van de gekozen bank model, opstelling, maatvoering en bekleding beginnen wij met de productie van uw droom bankstel. Omdat de productie van onze zitmeubelen in eigen beheer gebeurt zijn wij snel en flexibel met levering. 100% Nederlandse vakmanschap voor een eerlijke prijs en kwaliteit.

Zo heeft ieder klant aan het eind van de rit een bank wat exact inspeelt op zijn specifieke eisen. Wij hebben de ideale droombank voor u gecreëerd!

Je eigen bank of hoekbank zelf samenstellen bij H&B Lifestyle Collection®

Kom gerust een keer vrijblijvend langs en neem uw ideeën en maten met u mee! Onze winkel bevind zich in Zoeterwoude op de Rijneke Boulevard. Een leuke en gezellige woonboulevard met veel variatie in winkels. Wij zijn geopend van maandag tot zondag zie onze contact pagina voor meer informatie.

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn 7 dagen telefonisch bereikbaar op nummer: ℡ 071 – 542 17 54.
Of stuur ons gerust een ✉ mail met uw vraag en eventueel een foto met de maten van uw idee.

Super grote hoog design hoekbank

 

 

 

 

• H&B Lifestyle Collection® – Hoekbank zelf samenstellen •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie