,

Hoeveel meter wilt u de zitbank

Grote of kleine zitbank ?

Doe mij maar een meter van die zitbank en 75 centimeter van die stoel, ja zo kan het bij ons :) U bepaalt zelf de afmeting van uw zitbank, niet op meter maar echt op centimeters.Of het nou een bank moet zijn van een 2 zitbank tot 4 zitbank of een grote U hoekbank. Van breedte tot diepte, van hoogte rugleuning tot lengte van zittingen, alle punten van onze zitmeubelen passen wij aan. Echt maatwerk dus! Wat ons onderscheidt van de rest is ook ons concept en snelle leveringen die wij kunnen hanteren door onze Nederlands fabricaat zitbanken. U zoekt een bank die heel groot moet zijn? Geeft u maar de afmeting door! Of wilt u gewoon een kleine 2 zitbank, zegt u het maar. Wij vragen van u 4 weken de tijd en bezorgen uw bank op maat bij u thuis.

Meten is weten

Het is uiteraard belangrijk hoe groot uw zitbank moet worden. Meet de ruimte waar de bank komt goed op,maak eventueel een plattegrond zodat wij ook een beetje met u mee kunnen kijken en ook inzicht hebben, zo nodig advies geven over de afmetingen. Voor ons is het belangrijkste welke afmeting u kwijt kunt in uw ruimte, het op maat maken van de afmeting die u heeft is voor ons niet het grootste probleem.

U kunt voor meer informatie op onze website verder inspireren en ons concept doorlezen, graag nodigen wij u ook uit voor een persoonlijk gesprek naar onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Team H&B Lifestyle Collection

Showroom adres:

H&B Lifestyle Collection
Hoge rijndijk 305
2382 AP Zoeterwoude-rijndijk
tel: 071-542 17 54

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie