, ,

Horeca loungebank op maat

Lounge zitbank horeca met kussens

Horeca loungebank op maat, alle afmetingen & opstellingen mogelijk!

Horeca loungebank op maat gemaakt, met de unieke maat concept van H&B Lifestyle Collection® Zowel voor restaurant, interieur inrichters en voor particulieren klanten maken wij zitmeubelen geheel naar wens, maat & stijl.

Lounge zitbank horeca met kussens

De trend wordt steeds groter betreft het gebruik van eetkamerbanken. Het is ruimte besparend en zeker een luxere uitstraling, met speelse manier om de ruimte te voorzien met een compleet andere uitstraling. Wij hebben hiervoor een perfecte bank ontworpen die een uitstekende combinatie heeft van een luxe lounge, maar wat tevens ook goed zit voor bij de eettafel.

Wilt U een statement maken in uw interieur? Dan is onze bank model: Mondiaal, met een extra diepe zitting, in combinatie met rug kussens, zeker een optie voor U!

Horeca lounge dinerbank Okura

Loungebank horeca maatwerk voor restaurant

100% Nederlands fabricaat maatwerk loungebanken voor de horeca!

Wij maken onze maken onze horeca loungebanken in Nederland! Het productieteam van: H&B Lifestyle Collection®  bestaat uit ambachtslieden, die met liefde voor hun vak alle producten met zorg maken. Al onze producties vinden al sinds: 1986 plaats in eigen werkplaats en werken wij rechtstreeks van fabriek naar onze klanten. Hierdoor hebben wij snelle levertijden, zijn flexibel en leveren wij maat aanpassingen voor iedere uitdaging.

Chique lounge zitbank horeca

Een juiste prijs kwaliteit verhouding, met een snelle levertijd maken wij uw unieke meubelstuk!

Restaurant horeca banken op maat

Lounge horecabanken leverbaar in meer dan: +2200 kleuren!

Al onze zitmeubelen kunnen wij uitvoeren in sfeervolle en warme bekledingsoorten. Echter hebben wij meer dan: + 2200 verschillende kleuren in onze assortiment. Hierdoor weet u zeker dat u altijd de juiste bekleding bij ons kunt vinden.

horeca lounge zitbank op maat

Project kwaliteit skai, luxueuze velours, stoere microvezel stoffen of juist echt leder behoort tot onze mogelijkheden. Bent  u toch opzoek naar een ander soort of merk? We voeren een eigen bekleding collectie en werken daarnaast samen met diverse gerenommeerde stoffenhuizen, waardoor we een ruime keuze kunnen bieden in interieur stoffering.
Halfronde horeca loungebank op maat
Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden door te spreken.

Luxe wachtruimte banken op maat

Details en mogelijkheden voor onze maat horeca loungebanken

Maatwerk behoort zeker tot onze mogelijkheden en leveren wij maatwerk tot op de centimeter! Het is belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit doet H&B Lifestyle Collection® dan ook met maatwerk op centimeter. Zitmeubelen en naar wens maken in het interieur, daar gaat het bij ons om!

Maatwerk horeca lounge hoekbank

maatwerk horeca banken restaurant Delft

Denk daarbij ook aan verschillende afwerking details, zoals van: poot vorm / tot aan de afwerking van de stiksel.
Bij een maatwerk zitmeubel kunt u denken aan het op centimeter aanpassen van de: breedte, diepte, hoogte of afwijkende (graden)hoeken.

horeca hoekbank op maat

U zegt ’t en wij maken ‘t… Maatwerk is ons werk!

Gecapitonneerde Horeca loungebanken op maat

Voor meer ideeën & inspiratie kunt u ook verder kijken op onze pagina: eetkamerbanken.

Restaurant zitbank op maat gemaakt

Maatwerk ronde project banken sportschool

Prijs en levertijd van lounge horecabanken?

Voor een vrijblijvende prijsberekening / informatie, kunt u ons gerust bellen of een mail sturen. Wij raden u aan om een email, met een foto en afmetingen toe te sturen, zodat wij kunnen zien wat u voor ogen heeft en wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Luxe loungebanken horeca op maat

Kom gerust een keer langs, voor het proef zitten en stellen van uw vragen. U kunt ons ook gerust bellen op nummer: 071 – 542 17 54, of via contact een mail sturen. Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection®

Restaurant loungebank horeca Okura

 

100% Nederlands fabricaat, snelle levertijden!
MAATWERK op centimeter mogelijk!
Ontelbaar veel keuze: ieder gewenste bekleding is mogelijk.
Totale collectie: + 2200 kleuren!
Bepaal zelf de opstelling & afmeting van uw zitbank
Bezoek vrijblijvend en zonder afspraak onze showroom.

Halfronde horeca bank op maat

Horeca banken en loungebanken

Luxe horeca loungebank 3 meter

maatwerk horeca hoek banken

Wachtruimte lounge bank op maat

H&B Lifestyle Collection ® – Horeca Loungebank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie