Horecabanken maatwerk in alle afmetingen mogelijk!

Horecabanken maatwerk, met onze unieke maat concept maken wij horeca banken volledig op maat tot op de centimeter!

Maatwerk wachtruimte banken dubbele zitrichting

Zowel voor horeca zaken, interieur inrichters als voor particulieren maken wij zitmeubelen naar ieders wens, maat en stijl. De trend wordt steeds groter betreft het gebruiken van eetkamerbanken. Het is ruimte besparend en zeker een leuke en speelse manier om de ruimte te voorzien van een nieuwe impuls in compleet andere uitstraling.

Luxe horecabanken maatwerk

Luxe horecabanken maatwerk op centimeter mogelijk naar wens! Zie hier ook een wand hoekbank in bordeaux rood velours bekleding. De huidige stoelen zijn in combinatie opnieuw her-bekleed.

Lounge maatwerk horeca banken

Lounge maatwerk horeca banken

• 100 % Nederlands fabricaat

Wij maken onze maatwerk Horecabanken in Nederland! Het productieteam van H&B Lifestyle Collection®  bestaat uit ambachtslieden, die met liefde voor hun vak alle producten met zorg maken. Al onze producties vinden al langer dan: 30 jaar plaats in eigen huis. Wij werken rechtstreeks van eigen fabriek naar onze klanten. Hierdoor hebben wij snelle oplossingen, ideeën en maat aanpassingen voor iedere creatieve uitdaging.
Een juiste prijs / kwaliteit verhouding met snelle levertijden maken wij uw unieke meubelstuk!

Wandbank horecabanken maatwerk

Wandbank horecabanken maatwerk mogelijk. Op bestelling maken wij het in ieder gewenste maat en werken we op centimeter!

Maatwerk Barsofa horeca banken

Maatwerk barsofa horeca banken.

• Maatwerk horecabanken leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!

Al onze zitmeubelen en horeca banken kunnen wij uitvoeren in sfeervolle en warme bekleding soorten. Echter hebben wij in totaal 2200 verschillende kleuren in ons assortiment. Hierdoor weet u zeker, dat u altijd de juiste bekleding bij ons kunt vinden. Project kwaliteit skai, luxueuze velours, stoere microvezel stoffen of echt leder behoort tot onze collectie.

Horecabanken maatwerk

Horecabanken maatwerk leverbaar in 2000 kleuren. Zie hier ook een voorbeeld in verschillende kleuren. Zit en rug frame is gemaakt van onze bank Mondiaal.

Bent  u toch opzoek naar een ander soort of merk? We voeren een eigen bekleding collectie en werken daarnaast samen met diverse gerenommeerde stoffen huizen. Hierdoor kunnen we een ruime keuze bieden in interieur stoffering.

Benieuwd naar al onze kleuren en bekleding soorten? Kom dan eens langs bij ons in de showroom om onze bekledingen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Luxe horeca banken op maat

Luxe horeca banken op maat gemaakt in 2 kleuren model: Mondiaal.

horeca barbank maatwerk

Ook maken wij horeca barbanken. Maatwerk op centimeter mogelijk en leverbaar in meer dan: + 2200 kleuren!

•Details Horecabanken maat ↔ werk in alle afmetingen leverbaar

Maatwerk behoort zeker tot onze mogelijkheden en leveren wij maatwerk op centimeter! Het is belangrijk om zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Dit doet H&B Lifestyle Collection® ook met maatwerk. Zitmeubelen passend en naar de wens maken in het interieur, daar gaat het om!

stijlvolle wachtruimte banken op maat

Denk daarbij ook aan verschillende afwerking details. Zoals van poot vorm / kleur tot aan de afwerking van de stiksels. Bij een maatwerk zitmeubel kunt u denken aan het op centimeter aanpassen. Van de breedte, diepte, hoogte of afwijkende graden hoeken.

Patchwork wandbank op maat

3-delige Patchwork wandbank. Op maat en naar de wens gemaakt voor onze klanten. Extra hoge rugleuning en verschillende afwerkingen.

Maatwerk Wandbank op gestoffeerde sokkel

Maatwerk gestoffeerde sokkel wandbank.

• U zegt ’t en wij maken ‘t… Maat ↔ werk is ons werk!

Maat horeca banken

Zie hier weer een maat horeca banken voorbeeld model: Mondiaal in 5 delen, velours bekleding kleur petrol.

Ronde banken op maat eetcafé

Ronde banken op maat eetcafé.

• Maat ↔ werk oplossingen!

Niet alleen in particuliere interieur projecten is er behoefte aan maatwerk, maar ook in grote hospitality ruimtes. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de customized banken die wij maken bekleed met een beschermende en sterke bekleding. Deze bekledingen zijn uitermate geschikt hiervoor. Wij adviseren u graag bij de verschillende mogelijkheden uit onze collectie voor uw project.

Maatwerk horeca banken op ontwerp

Met maatwerk oplossingen die wij kunnen realiseren, maken wij horeca banken op ontwerp en naar de stijl van onze klanten. Zie hier ook leuke maat voorbeeld van onze bank model: Boris.

Restaurant horecabanken op maat

Restaurant horecabanken op maat gemaakt. Hoek opstelling model: Mondiaal met hoge rugleuning en cognac kleur bekleding.

Hierboven vind u enkele voorbeelden gezien van maatwerk horecabanken. Deze hebben wij in het verleden mogen creëren voor onze klanten. Heeft u ook iets moois gezien en wilt u dat ook laten fabriceren? Neem dan vooral even contact met ons op. Er zijn heel veel opties mogelijk!

• Voor meer ideeën & inspiratie kunt u ook verder kijken op onze pagina: eetkamerbanken.

Restaurant horecabanken maatwerk

Restaurant horecabanken maatwerk met hier onze bank model: Boris in combinatie de bestaande stoelen her-bekleed in dezelfde stof.

Maatbanken lounge horeca op maat

Maatbanken horeca op maat

• Prijs en levertijd van maat banken?

Voor een vrijblijvende prijs berekening en informatie kunt u ons gerust bellen of een mail sturen. Wij raden u aan om een email met een foto en de afmetingen toe te zenden. Zodat wij kunnen zien wat u voor ogen heeft en wat daarbinnen de mogelijkheden zouden kunnen zijn.

Maatwerk horeca hoekbanken

Met hier ook weer een voorbeeld van maatwerk horeca in een hoekopstelling. Zit en de rug is gemaakt van onze bank model: Mondiaal.

Omdat we de zitmeubelen in eigen beheer produceren, werken wij met een korte levertijd. Dit geldt ook voor maatwerk banken. In sommige gevallen kan dit veranderen door de specifieke eisen die ervoor kunnen zorgen dat het productieproces vertraagd of versneld. Dit geven wij uiteraard aan u door.

Maatwerk horeca lounge hoekbank

Kom gerust een keer langs voor het proef zitten en stellen van uw vragen. U kunt ons ook gerust bellen op nummer: ☎ 071 – 542 17 54 of via contact pagina een ✉ mail sturen.

Graag tot snel bij H&B Lifestyle Collection®

Nieuwe horeca banken

Voor nieuwe horeca banken op maat en naar wens gestoffeerd bent u bij ons op het juiste adres!

• Voordelen van H&B Lifestyle Collection ®

• 100 % Nederlands fabricaat 🗹
·  Snelle levertijden 🗹
• Maatwerk op centimeter 🗹
· Kwaliteit voor een eerlijke prijs 🗹

herstoffering horecameubelen

U kunt bij ons terecht voor zowel nieuw als een herstoffering horecameubelen. Met hier een voorbeeld van banken die door ons zijn gemaakt en de bestaande stoelen op nieuw her-bekleed met dezelfde stof.

Horeca zitbank maatwerk

Zie hier ook weer een levering voorbeeld:Horeca zitbank maatwerk in verschillende afmetingen. Bekleding in velours bordeaux kleur, bestaande stoelen zijn opnieuw gestoffeerd in dezelfde stof.

• Meer voorbeelden van horeca banken?KLIK HIER!

Half ronde banken maat horeca

Half ronde banken maatwerk horeca. In ieder gewenste diameter en leverbaar in meer dan +2200 kleuren!

Lounge maatwerk horeca banken

Lounge horecabanken maatwerk.

Maatwerk ronde project banken sportschool

 

 

· H&B Lifestyle Collection®Horecabanken maatwerk ·
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie