Hotel Chique bank op maat

HOTEL Chique bank op maat gemaakt, luxe in meer dan: + 2200 kleuren leverbaar!

Hotel Chique bank op maat met een stijlvolle vormgeving, waarbij alles naar uw wens & maat mogelijk is!
H&B Lifestyle Collection® specialist in zitbanken op maat!

Hotel Chique bank op maat

Hotel Chique bank op maat model: MILANO. 3 meter totaal breed, een extra diepe zitting met lende kussens. Uitgevoerd in een matte velvet stof.

Hotel Chique hoekbank op maat

Hotel Chique hoekbank op maat.

Chique Modulebanken op maat

Zie hier een levering voorbeeld, gemaakt van onze bank model: Milano/Allure. Een chique module bank op maat in U -vorm opstelling, uitgevoerd met een bouclé stof bekleding.

Chique maat eetbank extra diep

Wilt U ook een chique maat eetbank met een extra diepe zitting? Dan is onze maat bank model: Mondiaal lounge, echt iets voor u!

• Stoffen collectie met meer dan: + 2200 kleuren!

Denkt u hierbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen. Zoals het leveren van maatwerk tot op de centimeter, verschillende afwerkingen van stiknaden en onderstel keuzes. Of je eigen unieke bank samenstellen in meer dan: + 2200 verschillende kleuren.

Hotel chique stijl maat hoekbank

Model: Milano, hotel chique stijl maat hoekbank.

Chique ovale eetkamerbank op maat

Zie hier ook een chique ovale eetkamerbank op maat. Model: Mondiaal uitgevoerd in bouclé stof.

Chique ligbanken op maat

Met hier ook nog een andere voorbeeld van Chique ligbanken op maat in 3 grote elementen.

Hotel Chique eetkamerbank Carmen

Hotel Chique eetkamerbank Carmen rug afwerking, met diepe banen grote eetbank model: Mondiaal.

• Maatwerk op centimeter!

De zitmeubelen binnen het H&B concept, zijn allemaal leverbaar van: grote hoekbanken tot loungebank of fauteuils. Aan de hand hiervan, wordt het op maat gemaakt en kan men aan maatwerk denken in de breedste zin hiervoor.

Hotel Chique hoekbank U vorm

Op maat gemaakte hotel chique hoekbank U vorm opstelling. Model: Milano (110) extra diep, met een fijn geweven stof bekleding.

Chique woonstijl bank op maat

Chique woonstijl bank op maat

Hotel Chique eetkamerbank op maat

Model: Mondiaal zoals getoond in onze showroom, een hotel chique stijl eetkamerbank op maat leverbaar.

Chique stijl Modulebank met tafel

Chique stijl lounge bank met een zwarte tafel, Een aparte opstelling idee, die wij volledig naar wens van onze klanten gemaakt.

• Chique stijl banken in meer dan: + 2200 kleuren!

Er is een ruime keuze in onze eigen stoffen collectie, deze bestaat uit basic en luxe stoffen van hoge kwaliteit en samenstellingen. Wij werken ook met verschillende gerenommeerde stoffenhuizen zoals: Romo, Chivasso, Carlucci, KOBÉ, Verotex en Keymer.

Comfortabele chique hoekbank op maat

Voor een comfortabele chique hoekbank op maat, bent U bij H&B Lifestyle Collection aan het juiste adres! Zie hier ook een mooie levering voorbeeld gemaakt van onze bank model: Milano, met een smalle frame uitvoering. Hoek opstelling met een tussen element en overzettafel, die wij naar de wensen van onze klanten hebben gemaakt.

Chique elementenbank op maat stof

Chique elementenbank op maat stof.

Hotel Chique eetkamerbank 380 cm

Hotel Chique eetkamerbank op maat gemaakt in een afmeting van liefst 380 cm.

Hotel Chique eettafel hoekbank luxury

Ook maken wij Hotel Chique stijl eettafel hoekbanken. Met hier onze bank model: Mondiaal uitgevoerd in een luxury velvet stof.

Chique design eettafel wandbank lounge

Zie hier ook onze eettafel loungebank gemaakt van onze model: Mondiaal. Een chique design wandbank, met 2 losse rug kussen in de afmeting van 220 cm totaal breed.

Als bedrijf werken wij ook voor derden interieur speciaal zaken. Op zakelijk gebied werken wij met verschillende interieurdesigners en stylisten. Collectie van H&B Lifestyle Collection® is te omschrijven als tijdloos, waarbij met de juiste bekleding en afwerking uw eigen stijl hotel chique bank op maat gecreëerd kan worden.

Hotel Chique hoekbank op maat

Hotel chique hoekbank op maat. Hoog design bank gemaakt van het model: Milano, uitgevoerd in een lichte kleur fijn geweven stof bekleding.

Chique lounge zitbank horeca

Een chique lounge bank voor bij uw eettafel laten maken? Wij leveren maatwerk op centimeter en werken volledig naar de wens en stijl van onze klanten.

Hotel chique design hoekbank Amsterdam

Zie hier ook een hotel chique design hoekbank model: Amsterdam.

Chique Eetkamer hoekbank op maat

Opzoek naar een luxe en chique eetkamer hoekbank? Wij maken al onze zitmeubelen op bestelling in de gewenste afmeting en opstelling.

• Chique banken op maat, snel & direct van eigen fabricaat.

De basissen voor onze meubelen hebben wij in onze productie permanent op voorraad. Zo kan er snel geproduceerd en geleverd worden. Wij zijn niet gebonden aan maten, maar werken wij tot op centimeter naar uw maten! De ⋅ breedte ↔, ⋅ hoogte ↑ , ⋅ diepte ↵ of een ⋅ afwijkende graden maken wij naar uw wens en volledig op maat.

Hotel Chique loungebank op maat

Hotel Chique loungebank op maat, gemaakt van onze model: Milano. Uitgevoerd met een smalle frame en hoog zwart metalen poten. Bekleding = fijn geweven lichte stof.

Chique U bank op maat Milano

Chique U bank op maat Milano hoek opstelling.

Chique eetbank ovaal op maat

Ook voor chique eetbanken op maat kunt U bij ons terecht! Van poot tot stiksel, maat maat tot kleur, maken wij onze zitmeubelen naar de wens van onze klanten.

Hotel Chique eettafel hoekbank maatwerk

Zie hier ook een hotel chique stijl eettafel hoekbank. Maatwerk voorbeeld een luxe ontwerp, die wij naar de wensen van onze klanten hebben gemaakt.

H&B Lifestyle Collection ®

Onze productie zit in Culemborg, in combinatie met de magazijn. Op deze locatie zijn wij op kantooruren van: maandag tot en met vrijdag aanwezig. De collectie wordt gepresenteerd in onze showroom, deze bevindt zich in: Zoeterwoude (Rijneke Boulevard). Showroom is geopend van: dinsdag tot zondag, zie ook onze contact pagina voor informatie & routebeschrijving.

Hotel Chique bioscoopbank op maat

Hotel Chique bioscoop bank op maat. Model: Milano in 3 delen, extra diepe bank met lende kussens.

Hotel chique look maat bank

Hotel Chique look maat bank model: Amsterdam.

Luxe dinerbank op maat Okura

Luxe bank voor bij de eettafel? Wij maken het helemaal naar de wens, idee en maat van onze klanten.

Chique eetbank met stiksels Maxime

Chique eetbank met stiksels, met een extra hoge rugleuning. Model: Mondiaal.

Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of volg ons op: · Facebook & · Instagram.

Chique barbench op maat hoek

U kunt bij ons ook terecht voor een chique barbench op maat. Zie hier een leuk voorbeeld die wij voor onze klanten hebben gemaakt in een hoek opstelling.

Hotel chique bank op maat

Hotel chique bank op maat. Model: Milano 4 meter totaal breed uit 1 stuk, in combinatie met een losse element.

Hotel Chique bank thuisbioscoop

Zie hier een speciaal project die wij hebben mogen realiseren. Hotel Chique bank thuisbioscoop inrichting op maat gemaakt voor onze klanten.

Hotel Chique design ovale eetbank

Zie hier ook een hotel chique design ovale eetbank, die wij op maat hebben gemaakt voor onze klanten. Model: Mondiaal met zwart metalen poten.

Woonstijl hotel chique bank

Ook opzoek naar een hotel chique woonstijl bank? Wij maken al onze zitmeubelen naar de wens, stijl en maat van onze klanten!

 

 

• H&B Lifestyle Collection ®Hotel CHIQUE bank op maat •
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie