Huisdier bestendige banken

bankstellen huisdieren

 Huisdier bestendige banken

U bent op zoek huisdier bestendige banken? Huisdieren en banken zijn soms niet de beste combinatie. Verschillend per persoon, maar bij de een mag het en bij de andere mogen ze weer niet op de bank. Maar toch komen ze er af en toe stiekem wel op, dit kunnen we niet tegen houden.

U kunt uw bank wel beschermen met een kleed erover of met een juiste bekleding die een stootje kan hebben. Die dan ook het minst gevoelig is met halen, krassen en goed is in schoonmaak. Ons advies is wel laat uw huisdier niet, of zo min mogelijk op de bank.

Huisdier bestendige banken sterke stof

Zie hier ook een mooie levering van huisdier bestendige banken in sterke stof bekleding. Model: Palermo in een 3 + 2 + 1 zit opstelling.

Wij als H&B lifestyle Collection ® zijn dan ook gericht in het produceren en verkoop van zit meubelen. Met een luisterend oor naar de woon wens van de klant geven we passend en advies op maat. En proberen we dat u lange jaren plezier kunt hebben van uw zit meubelen.

We werken direct van eigen fabriek en leveren kwaliteit en maat werk ⇔ die past voor ieders unieke woon stijl.

Huisdier bestendige banken

Met de juiste bekleding kunt u uw banken huisdier bestendig maken. Zie hier ook een voorbeeld van onze bank model: Milas die bekleed is met een zeer sterke stofsoort.

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Huisdier bestendige banken is ons werk…

Huisdier bestendige banken

Welke bekleding is geschikt voor huisdier bestendige banken?

Er zijn inderdaad bekleding soorten die we al lange jaren adviseren en verkopen met huisdieren. Bekleding soorten met een goede samenstelling die niet gevoelig zijn met halen of krassen en makkelijk zijn in het reinigen.

Niet alle bekledingen zijn geschikt, dus hebben we ook bekleding soorten wat dan ook absoluut afraden. Dit zijn dan ook bekledingen die gevoelig zijn voor halen, krassen en moeilijker zijn in het schoonmaak. Wat zeker ook een belangrijke rol speelt met huisdieren.

Zo heeft ieder bekleding wel weer zijn eigen voor en nadelen. Er zijn ook middelen die ervoor zorgen dat de bekleding beter vuil en vocht bestendig wordt. Dit kan natuurlijk ook een overweging zijn. Maar het belangrijkste blijft toch de samenstelling, structuur en bekleding type. Vervolgens kan dit misschien een optie zijn maar het hoeft niet altijd.

Huisdier bestendige banken

Een bank met uw idee, uw smaak en uw maat ↔. We maken ‘m graag voor u!

Huisdier bestendige banken op maat

Met de juiste bekleding kunt u ook uw eigen huisdier bestendige banken op maat laten maken. Zie hier ook een combinatie van het model: Murano en 2x fauteuil model: Verona.

Stof bekleding:

In ons collectie hebben we 100 soorten meubel stof waarvan niet alle stof type’s geschikt zijn voor huisdieren. Wat we adviseren als u een stoffen bank wilt aanschaffen?

Stofsoorten die synthetisch zijn samengesteld. Dit zijn stof soorten die bestemd zijn voor zeer intensief woon gebruik en ideaal zijn met kleine kinderen en huisdieren. Makkelijke stoffen in gebruik, schoonmaak en zeer slijtvaste kenmerk hebben deze stoffen.

Natuurlijk is het niet alleen de samenstelling. Wat zeker ook belangrijk is bij stof, is het type en het structuur. Dit heeft namelijk te maken met de gevoeligheid voor halen en krassen. De vergelijking die we hier dan ook maken is betreft de stof soorten die wij hebben.

Huisdier bestendige loungebank terra kleur

We geven eerlijk en passend advies op maat. Zodat u lange jaren zit plezier heeft van uw nieuwe meubels.

Huisdier bestendige banken

Huisdier bestendige banken

Weer een mooie levering foto van onze bank model: Lifestyle wat prima onder kopje huisdier bestendige banken past. Een slijtvaste bekleding en ideaal voor schoonmaak wat wij graag met huisdieren en kleine kinderen.

ECHT Leer:

Uit ervaring van gebruikers weten we dat huisdieren op een of ander manier anders reageren op echt lederen zit meubelen. Wat ze niet heel interessant vinden om als krab paal te gebruiken.

Echt leer is een natuurlijk product die jaren lang mee hoort te gaan. Een bekleding soort die geschikt is voor zeer intensief woongebruik. Bekend staat om het makkelijk reinigen en slijtvastheid van het product.

Hierbij hebben we het dan ook over een goed leer soort die door en door gelooid is. Met een goed afwerking en beschermlaag. Want lang niet alle leder soorten zijn geschikt voor gebruik met huisdieren. Leer kent zoveel looi processen en leer kwaliteiten. Als u een echt lederen bank wilt aanschaffen dan is het zeker belangrijk dat u hierover goed laat informeren.

Wat algemeen wel bekend is bij leer is dat er kans is op krassen. Maar weer een voordeel bij echt leder is dat u dit weg kunt poetsen net als bij leren schoenen. Met het juiste leer verf en kleur kunt u dit makkelijk bijwerken. Zonder dat dit ten koste zal gaan van het leer kwaliteit.

Huisdier bestendige bank leer

100 % NL. kwaliteit. Direct van fabriek naar uw woon kamer binnen 4 weken!

Huisdier bestendige banken

Kunst leer / Leather-look/ Skai etc.

Kunst leer soorten in welk zin dan ook, zijn bekleding soorten die goed zijn voor normaal woon gebruik. Het is absoluut niet het beste materiaal om te gebruiken voor intensief woon gebruik en vooral niet met huisdieren.

Wij adviseren kunst leer niet met huisdieren. Misschien wel makkelijk in schoonmaak maar erg gevoelig voor krassen. Als kunst leer krast is het eigenlijk wel einde verhaal. U kunt dit niet weg of bijwerken. Bekleding kunst leer is pvc(plastic) geperst op stof. Als er een kras in komt gaat het met de tijd, door lucht en vocht het bovenlaag los laten. Hierdoor kan het snel kaal en lelijk worden, wat u niet zou willen op uw nieuwe zit meubel.

Huisdier bestendige banken

U zegt ‘t en wij maken ‘t! Een bank naar uw wens & stijl.

Huisdier bestendige banken

Wilt u ook huisdier bestendige banken?

Wilt u ook huisdier bestendige banken? Kom gerust een keer langs en laat u vrijblijvend informeren. We zijn een fabriek winkel die streeft naar het leveren van kwaliteit banken. Met een luisterend oor naar de klant geven we dan ook advies op maat. Wat het best zal passen voor uw unieke woon stijl & wens. Met een levertijd van 4 weken maken we dan ook uw droom bank.

Direct van fabriek snel, betaalbaar en op maat ⇔ uw unieke bank. Graag tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®.

Wilt u meer zien van banken die door ons zijn gemaakt? Kijk dan ook op pagina: Leveringen.

Huisdier bestendige banken hoekbank

Een bank met uw idee, uw stijl en uw maat⇔ ! Maken wij graag uw droom bank.

Huisdier bestendige banken kat en hond bestendig

Kom gerust een keer langs en laat u vrijblijvend informeren.

Huisdier bestendige banken op maat

Huisdier bestendige banken op maat.

 

H&B Lifestyle Collection ® – Huisdier bestendige banken
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie