Keukenbank op maat

Een keukenbank op maat waarbij u de maat zelf mag bepalen zonder een beperking? Bij H&B Lifestyle Collection ® is het mogelijk! Als fabriek en winkel hebben we ’n keukenbank wat we op centimeter naar wens van de klant kunnen leveren.

De keukenbank is leverbaar van stoel tot ’n grote hoekbank voor bij de eettafel. Bepaal uw opstelling en wij maken ’t naar uw wens tot op de centimeter!

Keukenbank op maat groene stof

Keukenbank op maat groene stof bekleding model: Mondiaal met een dichte voorkant.

We werken direct van eigen fabricaat en leveren we maat werk wat aansluit op ieders unieke woon wens. Omdat we zelf de meubelen maken zijn we dan ook snel, betaalbaar en maken we ’t naar uw maat. Met ’n levertijd van 4 weken en een uitstekende prijs € / kwaliteit √ verhouding maken we keukenbank op maat.

hoekbank keuken op maat

Hoekbank keuken op maat gemaakt. Met hier ook een mooi voorbeeld van onze bank model: Mondiaal uitgevoerd in een industriële look.

Zie hier ook keuken banken wat we naar wens en stijl voor de klanten hebben gemaakt.

◊ Direct van fabriek naar de klant! Snel, betaalbaar en op maat ↔

Keukenbank op maat

Op zoek naar ’n keukenbank op maat? Kom gerust ’n keer langs en laat u verrassen betreft de mogelijkheden! Zie hier een keukenbank op maat als een hoekbank in grijs leer.

stoere eetbank eettafels leer

Direct van fabriek naar de klant maken wij ’n eetbank naar uw idee, stijl & maat. Zie hier dan ook ’t model Mondiaal keukenbank leer zwart, met stiksels in de rug.

Keukenbank op maat

Van stoel tot hoek bank maken we voor u de ideale keukenbank op maat. Zie hier ook ’n aantal van ’t model: Mondiaal.

keukenbank op maat

Voor ’n keukenbank op maat bent u hier zeker op ’t juiste adres! We werken naar de stijl, maat & wens van de klant. Zie hier dan ook ’t model: Mondiaal ’n keukenbank op maat gemaakt.

Keukenbank op maat in 2000 kleuren

Omdat we direct van eigen fabriek werken en ’t op bestelling maken hebben we een breed assortiment voor de bekledingen. Met zo ’n 2000 kleuren in totaal, kunt u zelf uw unieke keukenbank samenstellen. Waarvan 1400 kleur aan stof en zo ’n 600 kleuren aan leer en kunst leer.

velours stof keukenbank op maat

Prachtige velours stof keukenbank op maat met care stiksels in de rugleuning. Gemaakt van onze model: Mondiaal met in combinatie van 2 x eetkamer fauteuil Corsa en een gecapitonneerde poef.

cognac kleur keukenbank op maat

Zie hier ook een cognac kleur keukenbank op maat gemaakt van onze bank model: Mondiaal met een gestoffeerde zijkant.

Zo bepaalt ieder ook dan van poot tot stik werk, van kleur tot maat ’n bank naar zijn eigen smaak. Maar daar blijft het niet alleen bij. Want u kunt ook nog voor extra opties kiezen zoals stikwerk in de rug of wilt u knopen? Een houten poot of bent u meer van ’t metaal?

Omdat ’t speciaal voor de klant wordt gemaakt kiest ieder ook zijn afwerking. Bij H&B Lifestyle Collection ® is er heel veel mogelijk betreft zit meubelen. Kom gerust een keer langs en neem uw ideeën mee!

Keukenbank op maat 3 meter

Model: Mondiaal keukenbank op maat 3 meter totaal breed, en bekleed in microvezel.

◊ Een bank voor in de keuken met uw idee, uw stijl en uw maat ↔
Keukenbank op maat

Van poot tot stik werk, van kleur tot maat! Zie hier ook ’t model mondiaal als ’n keukenbank op maat van maar liefst 250 cm. breed. Met stik werk in de rug en ’n metalen poot. U zegt ’t en wij maken ’t naar uw unieke smaak.

◊ Wees creatief, combineer en stel uw unieke (eet) bank samen 💺
keuken hoekbank op maat

Op zoek naar ’n bank voor in uw keuken? Bij ons zijn ook keuken hoekbank op maat leverbaar en exact op maat! Zie hier ook ’t model: Mondiaal dit keer als keuken hoekbank op maat gemaakt.

keukenbank op maat met banen stiksel

keukenbank-op-maat-model-mondiaal-met-banen-in-rug-8-cm-

Een keukenbank op maat ⇔

Met ’n breed maat concept leveren we maat werk op centimeter. Zoals bij onze banken maken we ook de eet banken naar de wens van onze klanten.

De · breedte ← → · diepte ↵ · hoogte ↑ ↓ maken we passend en zijn we niet beperkt. De enige beperking wat u bij ons heeft, is uw fantasie! Ook kunt u de zit hoogte ⇑ ⇓ naar uw wens laten afstellen, let hierbij wel op uw tafel hoogte.

grote hoekbanken keuken op maat

Grote hoekbanken voor keuken op maat mogelijk! Op centimeter en naar uw wens en stijl gemaakt. Model: Boris keukenbank.

luxe wandstoffering op maat keuken

Luxe wandstoffering op maat keuken bank. Bank zitje model: Mondiaal met een metalen onderstel en de wand panelen zijn i.c.m. op maat gemaakt in een luxe bekleding.

Wand panelen op maat keuken

Eindresultaat! Leuk idee wand panelen op maat keuken gemaakt voor onze klanten.

◊ U zegt ’t en wij maken ‘t! Een (keuken) bank op maat is ons werk ↔ ↑ ↓ ↵ → ←
keukenbank op maat

Met hier ook weer ’n keukenbank op maat met lage rug gemaakt en bekleed in velours stof.

stoere eetbank eettafels

Een keukenbank exact op maat? Zie hier van ’t model: Mondiaal ’n eetkamer hoekbank in luxueuze veloursstof. Met ’n maat van 199 cm x 199 cm. Bij ons is maat op centimeter!

Keukenbank op maat

Een keukenbank op maat? Zie hier dan ook ’t model: Mondiaal met ’n hoek. Speciaal op maat gemaakt naar wens en smaak van de klant in 2 kleuren groen.

keuken muurbank op maat

Met hier ook een mooie levering voorbeeld van een keuken muurbank op maat. (model: Mondiaal)

Op zoek naar ’n keukenbank op maat?

Bent u al een lange tijd op zoek naar ’n bank voor in de keuken? Maar komt u niet uit met de maten? Dan is een keukenbank op maat voor u de oplossing! Helemaal naar uw wens, stijl en maat maken wij ’t naar uw smaak.

Kom gerust ’n keer langs ons kleine en gezellige showroom u bent van harte welkom! Hier kunt u de keukenbank komen proef zitten en bespreken we met u de mogelijkheden. Graag denken we met u mee en geven we passend advies op maat.

Keukenbank Boris op maat

Keukenbank Boris op maat in een hoek opstelling. Een nieuw model met slankere lijnen. Bekleed in microleder en uitgevoerd op een hoge slede poot.

4x bankje bij eettafel

Leuk levering voorbeeld van 4 x keukenbanken model: Mondiaal met metalen onderstel.

Keuken hoekbank op maat Duitsland

Met hier een keuken hoekbank op maat Duitsland geleverd, i.c.m. een eettafel op maat. In Duitsland vinden zo ook de moderne eetbank variant leuker dan de ouderwetse Duitse eethoek bank. Model: Mondiaal smalle frame met een hoge metalen onderstel.

Hoog design keuken hoekbank maat

Zie hier ook een unieke levering van een hoog design keuken hoekbank op maat. Model: Boris met een zwart metalen onderstel en luxe velvet bekleding.

Kom gerust een keer vrijblijvend langs!

We zijn 7 dagen per week open en zijn we gevestigd op de Rijneke boulevard. Dus wilt u ook ’n keuken bank op maat? Wat dan ook snel, betaalbaar en op centimeter gemaakt kan worden?

Kom dan gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee! Tot ziens bij H&B Lifestyle Collection ®

Voor vragen kunt u ook ’n mail sturen ✉ of bellen naar ’t nummer: ✆ · 071 – 542 17 54

Wilt u nog meer eetkamerbanken zien? Klik dan hier.

Eric Kuster keuken inspiratie eetbank

Met hier ook een voorbeeld van een luxe stijl keuken eetbank ter inspiratie. Gemaakt van onze basis model: Mondiaal en afgewerkt met knopen in de rugleuning.

Keukenbank op maat microleder

Keukenbank op maat microleder bekleding model: Mondiaal, met een gestoffeerde zijkant. Exact op centimeter voor onze klanten gemaakt.

◊ Snel › betaalbaar € en op centimeter → maken we ’t naar uw smaak!
stoere eetbank eettafels

Een bank voor uw keuken in ieder gewenst opstelling en maat? Bij H&B Lifestyle maken ze het voor u! Direct van fabriek snel, betaalbaar en naar uw maat.

◊ U bent van harte welkom! Kom gerust ’n keer langs en neem uw ideeën mee ♥
Eetbank op maat 3 meter

Zie hier ook ’n keukenbank. Deze eetbank is op maat 3 meter gemaakt van ’t model: Mondiaal met metalen poten.

keukenbank op maat

Als u zoekt naar ’n keukenbank op maat kom dan zeker ’n keer langs! We zijn niet maat gebonden en werken we naar wens, stijl en maat van de klant. Met hier ’t model: Mondiaal als keukenbank en stoelen wat we naar wens & maat voor de klant hebben gemaakt.

Keukenbank op maat cognac leer

Keukenbank op maat cognac leer en ruitjes stikwerk in de rugleuning. Wij maken onze meubelen naar uw persoonlijke wens, idee en maat! Zie hier dan ook een mooi voorbeeld van onze model: Mondiaal smal frame.

H&B Lifestyle Collection ®Keukenbank op maat
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie